Wkinl

Hoe maak je een sigaret rookt binnenshuis zonder gepakt

Sigaret roken is een zeer aparte geur die direct kunnen waarschuwen iedereen bewust van uw gewoonte. Een paar alledaagse voorwerpen kunnen helpen oplichten in de rust van uw eigen kamer zonder angst om gepakt smokey-handed.

Stappen

Hoe maak je een sigaret rookt binnenshuis zonder gepakt. Krijg een lege wc-papier rollen van uw badkamer.
Hoe maak je een sigaret rookt binnenshuis zonder gepakt. Krijg een lege wc-papier rollen van uw badkamer.

Sploof methode

 1. 1
  Krijg een lege wc-papier rollen van uw badkamer. U hoeft niet het wc-papier nodig hebt voor deze dus het beste om te wachten tot je een lege rol in plaats van omgaan met de wc-papier nog op de rol of het verspillen van een hele rol voor dit doel. Een 20 ounce frisdrank fles met de bodem verwijderd, werkt net zo goed of beter, als de mond van de fles is gebouwd om te passen in je mond.
 2. 2
  Word rond 3-4 droger vellen (die geurende pleintjes gooi je in met uw lading kleren) en vul ze in de buis, zodat ze gelijkmatig verspreid van elke opening. Als u gebruik maakt van een fles frisdrank, gebruik 6-7 vellen. Nu heb je een sploof.
 3. 3
  Oplichten! Houd je mond in contact met de wc-papier rollen terwijl uitademen en blaas je rook in een opening van de buis. Wanneer het uit komt, zal het droger blad vers!

Doekfilter methode

 1. 1
  Vind een oude handdoek, t-shirt of andere stof item dat u niet veel gebruikt. Stelletje het in een prop die je in staat om op een hand te houden zijn. Als je kunt, bevochtigen het punt een beetje, zodat het is vochtig, maar niet drijfnat. Het water zal helpen voorkomen dat de rook ontsnapt de stof.
 2. 2
  Blaas rook in de stof. Zet uw mond zo dicht mogelijk bij de stof als je kunt, dit zal helpen meer van de rook absorberen.
 3. 3
  Spoel het item wanneer je klaar bent. Launder het item onmiddellijk te ontdoen van de rokerige geur. Als je niet kan wassen het meteen, zet het in een plastic zak en bind de handgrepen in een knoop, zo strak als je kunt. Dit moet de geur verborgen voor een korte tijd totdat u de stof kunt wassen houden.
 4. 4
  Spuit een luchtverfrisser in de kamer rond. Onvermijdelijk, wat rook miste de stof en afgevoerd in de lucht. Bedek je tracks.

Tips

 • Vervang de droger vellen na elke 5 sigaretten of zo. De droger vellen kan nog goed ruiken, maar het is best om te voorkomen dat ze op hun hoogtepunt van geur te zorgen dat ze maskeren de geur van sigaretten.
 • Verlichting geurkaarsen helpt ook te houden van de kamer ruiken fris en helpt verdoezelen de geur van sigaretten.
 • Sproeien van de kamer van uw roken in met een air ontsmettingsmiddel zoals Oust of Febreeze kamer ontsmettingsmiddelen zal ook helpen genieten van uw sigaret zonder angst te worden betrapt. Er zijn ook reukloos sprays die sigaret geuren te verwijderen. (Gebruik een van deze niet spuiten in de nabijheid van een brandende sigaret of open vuur, zoals ze zijn over het algemeen licht ontvlambaar.)
 • Was je handen daarna om ervoor te zorgen dat alle sporen van de geur zijn verdwenen. Vloeibare zepen houden aan de huid beter en zal meer van de geur te verwijderen.
 • Zittend bij een open raam is niet een slecht idee. Zelfs als het niet ruikt naar sigaretten, kan de chemische stoffen in tweedehands rook invloed hebben op andere mensen in het huis.
 • Als je paranoïde bent, kunt u altijd meer droger vellen toe te voegen aan de sploof of zelfs gebruik maken van een papieren handdoek rollen.

Waarschuwingen

 • Probeer dit niet overal waar roken is verboden, zoals een vliegtuig toilet of een gerechtsgebouw. Uw zelfgemaakte filter zou dwaas de menselijke neus, maar het zal niet sloeg een rookmelder. Je kon de wind met een grote boete of zelfs een gevangenisstraf.
 • Rook niet als je onder de leeftijdsgrens.

Dingen die je nodig hebt

 • Lege wc-papier / papieren handdoekrol of frisdrank fles
 • Droger vellen
 • Een oud T-shirt of handdoek