Wkinl

Hoe met roken trucs te leren

Hier leert u hoe u het roken trucjes doen. Dit artikel zal je leren hoe je niet-, massieve roken, eruct rook, binnenuit rook ringen of dergelijke te blazen. Er is ook een kleine stap voor rookkring trucs (die niet zal worden onderwezen, maar, want dit is een truc gids, zal weinig suggesties worden gedaan). Iedereen komt hier vertellen welke zijn uw beste trucs!

Stappen

Hoe met roken trucs te leren. Houd roken op je keel dus het komt uit gecondenseerde.
Hoe met roken trucs te leren. Houd roken op je keel dus het komt uit gecondenseerde.

Smoke uitbarstingen

 1. 1
  Houd roken op je keel dus het komt uit gecondenseerde: bij het ​​trekken van de rook in je mond, adem in een zeer korte uitbarsting van rook. "Het werkt beter als je de rook te houden op uw mond"
 2. 2
  Leren hoe het (sic) te blazen met een enkele beweging van de kaak gemaakt met behulp van je kaakspieren (kauwspieren). Weten hoe je rook ringen blazen op deze manier zal ongetwijfeld helpen een hoop.
  • Opmerking: Andere mensen zullen je vertellen om je tong te houden uit de weg, dingen over stembanden, of andere adviezen, maar het is beter om te blijven oefenen totdat je je comfortabel voelt met genoeg rook op je mond. Daarvoor zijn een must om de kaak beweging beheersen.

Rookringen

 1. 1
  Impriming een krachtige uitbarsting van rook helpt als je begint op een rustige dag of binnenshuis. Dan leer je dingen zoals:
  • Het is beter als je de rook in je mond te houden in plaats van het inademen van het.
  • Als u probeert trucs aan de buitenkant sluit uw lippen meer dan gebruikelijk is beter, omdat op die manier doet de wind niet in uw mond komen (als je lippen natuurlijk zal de neiging om een ​​rugby bal-achtige vorm, neem het als een halve centimeter breed en ongeveer een centimeter in de hoogte (1,27 cm -, 2.40 cm |).
  • De positie van waaruit de wind komt aan u van is erg belangrijk. Als het waait uit achter zijn erg moeilijk, dus probeer om het te krijgen op te blazen om je oren, of gedeeltelijk op je wang.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u eerst controleren hoe snel de wind waait is een belangrijk feit ook, omdat meestal de wind niet meer beweegt voor een korte periode van tijd en zijn dan wanneer je klaar om te blazen zijn.
 3. 3
  Maak snel de ring in de richting de wind waait, maar niet wijst op het met de neus, maar het helpen van je hoofd op een beweging vergelijkbaar met kantelen, dit maakt de lucht te stabiliseren rond je gezicht. Bewegen terug ook helpt bij kalme dagen.
  • Kijk eens hoe de ring verliest zijn vorm in de lucht, als je het goed doet, kunt u kijken hoe het naast de wind beweegt, met inbegrip van hoe het ontwijkt obstakels of reist lange afstanden.
  • Ze moeten er als volgt
  • En als deze als je knie hebt hen Outstanding rookringen

Garrison's rookkring

 1. 1
  • Tribute to Harry Garrison
  • Je nodig hebt om mooie ringen blazen om deze truc te doen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u in een rustige lege kamer.
 3. 3
  Leg je hand naast de zijkant van je lippen, met de rug van de hand naar u toe als in een groet positie.
 4. 4
  Leunen naar en blaas de ring, direct bij het ​​met uw hand terwijl je naar voren stapt. De ring moet worden geblazen naar beneden en leidt in een opwaartse beweging.
 5. 5
  Geen contact maken met de ring.
 6. 6
  Langzaam trek je hand weg van de ring traject.
 7. 7
  Bewonder je nieuwe creatie, aangezien deze ringen de neiging om langer te blijven dankzij de "extra push".

Dubbele rookkring - Een in de andere

 1. 1
  Begin met het maken van de dikste ring je kan.
  • Garrison's Smoke Ring werkt zeer goed voor deze truc ook.
 2. 2
  Als het maar van je af, als je nog steeds rook in je mond, kom een beetje dichter bij het ​​en proberen om een andere ring te maken, maar dit keer streven naar het midden van je vorige ring. Als u nog niet genoeg rookt profiteren, geef een ander trekje en probeer zoals eerder gezegd.
 3. 3
  Meerdere dingen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld de tweede ring het breken van de eerste en absorberen, waardoor een grotere ring.
 4. 4
  Als zowel de ringen te overleven kunt u uw kans om een derde dieptepunt de vorige te maken, maar hey, het is moeilijk te nemen!
  • Maak uw ringen dik en langdurig. Dun, kort blijvende ringen zijn niet goed voor deze truc.

Uitbarsten rook (burp)

 1. 1
  Neem gewoon grote hits en in plaats van het ademen van de rook in proberen te "slikken" het.
 2. 2
  Neem de tijd en poging tot uitbarsten.
 3. 3
  Als dit juist gebeurt een enorme rookwolk moeten komen uit de diepten van je maag. Erg grappig om te zien, maar het maakt je ziek voelt.
  • Voor deze truc moet je een hulpmiddel voor het roken genaamd vulkaan gebruiken. Waterleidingen kunnen ook worden gebruikt. U kunt zien hoe er een te bouwen op deze link Rook vulkaan

Maak twee rook ringen in een klap

 1. 1
  Leg je wijsvinger in het midden van je mond terwijl je blaast een rook ring. Je nagels eindigen raken je bovenlip en de mond wijd open. Korte bondige uitbarsting van rook beter werken.

Massive roken

 1. 1
  Met de hulp van een gewone pijp of een waterpijp, je de hoeveelheid rook aanzienlijk toe te verdrijven.
 2. 2
  Maak gebruik van de situatie en proberen zachtjes blazen de rook op een vlakke ondergrond, zoals een tafel of bijvoorbeeld op iemands haren;! Je zult zien hoe het houdt daar voor een tijdje en zijn zo leuk om naar te kijken.
  • Zoals op veel andere trucs de rook niet slikken werkt ook.

Inside out rookkring

 1. 1
  Dit is een moeilijk te trekken omdat zijn niet gemaakt met rook, maar met je adem. De voorwaarden moeten als volgt zijn:
  • Eerst moet een mistige dag, of tenminste een koude. Wanneer zijn koude, je weet dat je je adem zien, dus we gaan dit stomende adem te gebruiken om onze ringen te maken.
  • Ten tweede moet het ook een zeer kalme dag, met geen enkele beweging van de lucht.
  • En ten derde zijn bijna noodzakelijk dat haar donker buiten en het is ook belangrijk om jezelf te plaatsen onder een schitterende bron van licht.
 2. 2
  Nu gewoon de tijd en maak ringen met uw eigen adem. Op het eerste het moeilijk kan zijn vanwege de afwezigheid van het bladerdeeg en ook omdat de adem is een beetje off moeilijk te zien, maar als je blaast ok ringen kunt u in staat om een ​​aantal fantastische dingen te kijken.
  • Het is een lege ring omringd door uw opwindende adem, mooi op zich. Maar het belangrijkst is wat er zal vangen uw aandacht zal zijn de kleine ringen reizen door de cilinder de adem omringt. Als sleutel ringen rond een kraag. Let goed op en sta versteld.

Pro tips

Rookringen

 1. 1
  Praktijk buiten om stabiliteit te verbeteren.
 2. 2
  Gericht op dingen.
  • Als uw Rings bereiken een meter proberen voorwerpen dicht bij je.
  • Als je ze verder kan schieten, gericht op alles wat denkbaar. Ingelijste foto's of uw fles collectie.

Waarschuwingen

 • Er zijn veel verschillende apparaten die er zijn die u ook helpen om "rook" die niet zo ongezond en riskant als het roken van sigaretten, sigaren of gelijk te verdrijven. Ze zijn elektronische sigaretten genoemd. Vraag uw plaatselijke apotheek of arts voor de mogelijke voordelen van het wijzigen van uw roker gewoonten.
 • Houd altijd rekening met de risico's voor de verlichting een sigaret, zelfs over de mensen rondom u, passief roken is niet een kwestie van grap.
 • Roken is zeer ongezond.
 • Begin niet met roken om deze trucs te maken, kan het jaren duren om een ​​aantal van de getoonde bewegingen volbrengen.