Wkinl

Hoe maak je een sigaret te rollen

Als u nodig hebt om een ​​sigaret te rollen, zal dit artikel u vertellen hoe je het kan doen, maar het wordt best gebruikt als een raamwerk dat kan worden aangepast aan de individuele behoeften past.

Stappen

Hoe maak je een sigaret te rollen. Verdeel de tabak gelijkmatig uit over de glooiende ondergrond in een ruwe vorm van het eindproduct.
Hoe maak je een sigaret te rollen. Verdeel de tabak gelijkmatig uit over de glooiende ondergrond in een ruwe vorm van het eindproduct.
 1. 1
  Verdeel de tabak gelijkmatig uit over de glooiende ondergrond in een ruwe vorm van het eindproduct.
 2. 2
  Neem je rollen papier en leg deze met de plooi tussen je duim en middelvinger dan rest je wijsvinger in de plooi aan het papier naar beneden te houden op welke kant u zich het meest comfortabel. Gebruik de andere hand om eventuele aanpassingen te maken om het papier eruit ziet als een halfpipe te maken.
 3. 3
  Dan is het gebruik van de vrije hand begint aan de ene kant van de paal en subtiel plaats de tabak op het papier te beginnen met het einde je bent vast te houden met. Geleidelijk Breng de rest van de paal uit het rollend oppervlak aan het papier. Indien nodig, zelfs uit de tabak langs het papier om consistent te zijn. Krijgen van het zo horizontaal mogelijk helpt de brandplekken soepeler. Als het vochtig of samengeklonterd, zachtjes pick apart eventuele klontjes met uw vingers. Misschien wilt u laat wat opknoping over de uiteinden: je kunt het later knijpen, en het zal de uiteinden te houden van zijn te smal.
 4. 4
  Als u van plan om een filter te gebruiken, kunt u of voeg deze aan de ene kant nu, of laat ruimte aan de ene kant en voeg deze later.
 5. 5
  Neem dan een greep van het papier met de andere hand weer rust het tussen je middelvinger en duim. Verwijder de wijsvinger, dat was op uw primaire bedrijf de hand. Het papier wordt nu rust tussen de index en de duim van beide handen met de tabak gelijkmatig verspreid, behalve waar uw wijsvinger was.
 6. 6
  Plaats de middelste vingers, zodat ze ruwweg vormen een rechte lijn van de ene kant naar de andere. De duimen zijn die de uitgerolde sigaret zodat deze zich iets naar de onderzijde van de middelvingers. De contour van de vingers moet de vorm van de sigaret te leiden.
 7. 7
  Nu met behulp van de duimen, rol het sigaret tussen uw duim en middelvinger. Hoewel dit u langzaam druk uit naar de uiteinden van de sigaret door te proberen uw duim en middelvinger parallel maken.
 8. 8
  Nadat de tabak is in wezen gevormd in de juiste vorm, trek je duimen naar beneden naar de rand van het papier af te stemmen op de top van de tabak.
 9. 9
  Verhoog de ​​druk van de duimen tijdens het verplaatsen van de middelste vingers omhoog en dat de voorlopige rotatie zonder kreuken de onderkant van het papier aangebracht. De voorste rand van het papier moet goed smullen achter de tabak als je begint te rollen. Gewoon blijven verplaatsen van de voorzijde van het papier omhoog en omlaag en duw met de duim omhoog totdat deze vastzit: dit kan een paar pogingen nemen.
 10. 10
  Voltooi de rol tot aan de rand met lijm blijft, en likken. Seal de sigaret door het toepassen van gelijkmatige druk zonder enige bochten in de krant.
 11. 11
  Knijpen elke tabak steken van de uiteinden.
 12. 12
  Eventueel, duwen of vouw het papier in een weinig om het gat aan het einde u van plan bent om te roken te beperken. Sommige rokers liever licht draaien een of beide uiteinden van de sigaret. Dit voorkomt dat de tabak uit vallen uit een slecht verpakte sigaretten, of vasthouden aan je lippen als je rookt.
 13. 13
  Als je ruimte over voor een filter, plaatst u deze in het uiteinde en stop het papier om het lichtjes.
 14. 14
  Voor een geïmproviseerde filter, een rechthoek gesneden uit zacht karton of stevig papier. Maak twee plooien in tegengestelde richtingen op het einde van een zijde van het karton te maken als een N. iets rond rollen naast vangen alle tabak die los kunnen komen maken. Het filter moet iets kleiner zijn dan het einde van de sigaret worden gerold, zodat het gemakkelijk is geplaatst. Zodra de sigaret wordt aangestoken de warmte van de rook het filter uit te breiden naar een goede pasvorm.
 15. 15
  Toepassing het verpakkingsmateriaal aan de sigaret als het nodig is.
 16. 16
  Afgewerkt.

Tips

 • Filtertips (het type in een standaard cigarette) kunnen worden gekocht bij de meeste winkels die vervolgens kunnen worden toegevoegd aan uw eigen hand gerolde sigaret.
 • Om al te droge tabak direct bevochtigen, dip je vingertoppen in het water en zachtjes kneden zoveel tabak als u van plan om te gebruiken totdat het zacht is en je vingertoppen zijn grotendeels droog. Als het nog droog lijkt, voeg meer water, maar als het te nat wordt, voeg meer droge tabak totdat het water is opgenomen.
 • Zorg ervoor dat uw tabak is gekocht bij een winkel die shag regelmatig verkoopt, zoals het vaak kan worden muf van liggend in de winkel voor een lange tijd. Dit hangt ook af van de populariteit van het merk.
 • Er is een verschil tussen merken vloeitjes, ze zijn beschikbaar erg goedkoop, zodat je veel kunt kopen en vinden het type / merk u wilt. In het algemeen, "shag" - gesneden tabak in lange fijne linten - is makkelijker om te rollen met de hand, want het houdt zijn vorm beter. Tabak gesneden in kleine stukjes is meestal beter voor rollen in een machine.
 • Als je toevallig muf / droge tabak plaats een vochtige spons in de tabak pakket als deze re-bevochtigt de tabak enigszins in de oorspronkelijke staat. Een oranje-of aardappel schil kan ook dienen dit doel. Het toevoegen van een kleine hoeveelheid water zal ook werken, maar het zal een tijdje duren om te absorberen en uw tabak zal te nat of droog zijn in de tussentijd.
 • Sommige mensen verkiezen om een ​​sigaret te rollen in een kegelvormige vorm (om te leren hoe deze manier check youtube rollen, zal dit de hoeveelheid tabak die je afval te verminderen, omdat je niet kunt roken het allemaal te wijten aan de warmte wanneer de sigaret is bijna klaar.

Waarschuwingen

 • Inhoud kan vallen in brandende ember vorm en branden gaten in kleding.
 • Roken is zeer gevaarlijk voor uw gezondheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Tabak
 • Papieren
 • Lichter (optioneel)
 • Filtermateriaal (optioneel)