Wkinl

Hoe te rookloze tabak dip

Vraagt ​​u zich af hoe om te dopen? Pak een lip? Of gebruik Skoal, wrijven, snus, rookloze tabak? Dit zijn allemaal zinnen om te dippen rookloze tabak, die dit artikel gemakkelijk zal uitleggen hoe dat te doen.

Stappen

Hoe te rookloze tabak dip. Open het blikje pruimtabak behulp van uw hand.
Hoe te rookloze tabak dip. Open het blikje pruimtabak behulp van uw hand.
 1. 1
  Open het blikje pruimtabak behulp van uw hand. Bepaal de frisheid van de tabak door te controleren of het vochtig en aangenaam aromatisch.
  • Rookloze tabak is ook verkrijgbaar in zakken of zakken. De methode voor het onderdompelen is hetzelfde, ongeacht. Echter, blikjes zijn de meest voorkomende container voor rookloze tabak.
  • Als je een beginner bent, probeer te lange cut pruimtabak krijgen. Het is makkelijker om te knijpen en makkelijker op een plek in je mond te houden.
 2. 2
  Pak het blik. Deze optionele stap helpt compacte de dip zodat het makkelijker is om te grijpen en je kunt meer krijgen in dezelfde grootte in je mond.
  • De gemakkelijke manier om dit te doen is gewoon bang het kan een paar keer op alles variërend van je been naar een tafel.
  • De meer verfijnde manier is om het blik te houden met uw duim, middel-en ringvinger, waardoor de wijsvinger te ruim blijven. Beweeg je hand snel op en neer, waardoor de losse wijsvinger een knallende geluid aan de zijkant van het blik te maken. De impact van je vinger zal de dip inpakken.
 3. 3
  Pak een snuifje tabak. Het nemen van de eerste duik van een frisse blik is moeilijker dan een andere tijd, maar je moet gewoon werk je vingers diep in de tabak en trek een snuifje. Een snuifje is meestal ongeveer het bedrag dat u kunt knijpen tussen duim en het topje van je wijsvinger. Als je nieuw bent om op te kauwen zijn, kleiner is beter.
 4. 4
  Zet het snuifje tabak tussen je lippen en het tandvlees. Zorg dat de plaatsing wordt verpakt in als u niet wilt dat losse tabak zweven rond uw mond en het krijgen van inslikken.
  • Wanneer je begint, is het raadzaam om het op de onderlip, omdat een bovenlip plaatsing is moeilijker te onderhouden. Deskundigen kunnen dip op de bovenlip, of doe een hoefijzer (helemaal rond de onderlip). Verpak de duik met je tong, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats is geladen.
 5. 5
  Wacht totdat de sappen op te bouwen in je mond. Om meer sap te krijgen, werken de lip in en uit. Niet erop kauwen, in tegenstelling tot pruimtabak (zoals Red Man), hoeft u niet kauwen dip. De nicotine wordt geabsorbeerd door je lip zonder echt te kauwen de tabak.
  • Voor sommige bezuinigingen, moet u wellicht uw speeksel werk in het wad van dip. Dit komt doordat sommige bezuinigingen je katoen-mond zal geven, en u wilt uw wad vochtig te beginnen met de productie speeksel krijgen.
  • Als u nieuw bent bij tabak zijn, kunt u een aangename buzz of misselijkheid gevolgd door braken. Als je begint te zweten, misselijk of onaangenaam licht geleid, krijgt er meteen ook ontdoen van de dip omdat je misschien al snel ziek worden.
 6. 6
  Spuwde het sap. Wacht tot je mond aanzienlijk is gevuld met sap van de tabak is.
  • U kunt een gebruikte plastic fles gebruiken als een spitter. Zorg ervoor dat de dop van de fles water sluiten na spugen in het, echter, als het zou kunnen morsen.
  • U kunt ook gebruik maken van een kwispedoor of MudJug. De MudJud is als een kwispedoor, behalve het is zo ontworpen dat het niet kan omvallen, waardoor morsen dip sap.
 7. 7
  Bewaar uw ongebruikte dip op een koele plaats. Een koelkast of de vriezer zou fijn zijn. Dit zal het helpen tegen uitdrogen.

Tips

 • Voor uw eerste duik, blijf weg van de sterkere dips zoals Kopenhagen en Grizzly. Probeer Skoal of een goedkoper merk zoals Longhorn of Husky. Deze hebben minder nicotine en zal je minder van een "head rush" (buzz) te geven.
 • Als u later geworden gewend aan tabak, kunt u beginnen te "gut," of slikken zei sap. Echter, krijg je ziek als je dit proberen voordat je lichaam helemaal gewend.
 • Wintergroen smaak dips en bepaalde merken (zoals Grizzly, Stokers, Longhorn, en Hawken) zal je geven wat dippers noemen "Gator Lip," dat is wanneer het tandvlees krijgen rimpelige.
 • Hoewel dit artikel gaat over duik in blikjes, dip in zakjes kan een beetje makkelijker te beheren omdat het schoner worden, vereist geen verpakking, en regelt juiste maten.
 • Grondig reinigen van uw mond met water of een ander drankje na afloop. Er is niets erger dan het gevoel van de lichte misselijkheid van de eerste dip, dan slikken een mengsel van dip spit en bladeren.
 • Controleer altijd de datum op de kunt u kopen. Winkels zal verkopen vaak u verouderde of nabij verlopen tabak. De fabricagedatum moet binnen een maand of de vervaldatum mag nog niet worden doorgegeven.
 • Iets drinken direct na een duik is vervelend, want de smaak is nog steeds in je mond. Dit doet denken aan het tandenpoetsen en iets drinken. Vergeet niet om swish rond wat water in je mond een spuug het uit alvorens het te drinken, als je kunt.
 • Niet spugen dip op de vloer of ergens anders dat iemand kunnen gaan staan ​​erin. U kunt spugen in een container. Het duurt slechts een paar slobs om anderen te willen stappen te ondernemen om het gebruik van dit product te verbieden.
 • Probeer niet snuiftabak totdat je meer gewend aan de nicotine.

Waarschuwingen

 • Eenmaal verslaafd aan tabak, is het erg moeilijk om te stoppen. Zie voor details.
 • Rookloze tabak kan kanker en tandvleesaandoeningen veroorzaken. Het is niet een veilig alternatief voor roken.
 • Rookloze tabak bevat nicotine vergelijkbaar met sigaretten en is zeer verslavend. De zekere manier om niet verslaafd raken is om niet te proberen. Tieners die gebruik maken van kauwen hebben meer kans om rokers later in het leven geworden.
 • Pruimtabak kan slechte adem, gele of bruine tanden, gebarsten of bloeden lippen veroorzaken, terugtrekkend tandvlees op het punt je tanden vallen uit en hart-en vaatziekten. In sommige gevallen kunt u uw hele kaak te verliezen.