Wkinl

Hoe maak je een sigaret te roken

Klaar om te branden? Roken kan er eenvoudig, maar er is meer voor nodig dan alleen zuigen rook. Of u nu puur roken voor de show, of als u wilt leren hoe om te roken zonder te kijken onhandig of goofy, zal dit artikel je laten zien hoe het moet. Zoals u ongetwijfeld weet, gewone sigaretten roken gepaard met een significant risico op overlijden door kanker, onder andere ernstige gezondheidsrisico's.

Stappen

Hoe maak je een sigaret te roken. Verwijderen van een sigaret.
Hoe maak je een sigaret te roken. Verwijderen van een sigaret.

Deel een: verlichting

 1. 1
  Aanstampen het pak. Er zijn bepaalde voorbereidende rituelen geassocieerd met roken, en chief onder hen is "inpakken." Dit wordt bereikt door het omkeren van een ongeopend pakje sigaretten, en rappen het slim, drie tot zes keer, tegen een tafel of uw handpalm (spanking de kameel). Dit condenseert de losse tabak, zodat het een beetje strakker in de krant, en in theorie, brandt een beetje gladder, en duurt langer.
 2. 2
  Open de verpakking. Ofwel openscheuren ene uiteinde van de belichte zilverhalogenide-folie, of flip-top verpakking, verwijder het cellofaan, vervolgens de folie.
  • Op dit punt, veel mensen verwijder de eerste sigaret, omkeren het zo de kant tabak is up, en vervolgens vervangen in het pakket. Voor sommigen is dit voor goed geluk. Voor anderen is het gewoon een ritueel dat ze hebben geleerd van een andere roker. In elk geval, de gelukkige sigaret is de laatste gerookt.
 3. 3
  Verwijderen van een sigaret. Een nieuwe verpakking van CIGS zal zijn redelijk stevig aangedrukt. Inverteren de verpakking van de blootgestelde sigaretten, en rap tegen uw vinger aan te moedigen de sigaretten te komen van het peloton. Wanneer men ver genoeg om te nemen met je vingers is gekomen, doen.
  • Een pakket dat is al gedeeltelijk geleegd zal veel gemakkelijker om sigaretten te halen uit.
  • Er is een aanzienlijke mate van koelte verleend wanneer men verwijdert de nieuwe sigaret met tanden en lippen, dan vingertoppen.
 4. 4
  Houd de sigaret. Of je het trekken van het pak met uw vingers of uw mond, zul je uiteindelijk worden die de sigaret. Dit is een heel persoonlijke keuze, zonder regels, maar er zijn een aantal voorkomende methode van het roken op de hoogte van:
  • Classic. Houd de sigaret tussen de wijs-en middelvinger, tussen de eerste en de tweede knokkel, palm naar beneden.
  • Verfijnd. Hetzelfde als de Classic, maar met handpalm naar je en vingers naar boven wijzend.
  • Casual. Sigaret wordt achter de tweede knokkel van de middelvinger, en beveiligd door het wikkelen van de wijsvinger omheen. De hand is in een ontspannen, gesloten positie, met palm naar je toe of naar beneden.
  • Euro I. De sigaret wordt vastgehouden tussen duim en wijsvinger, palm uit, sigaret naar buiten wijzend.
  • Euro II. De sigaret wordt vastgehouden tussen duim en wijsvinger, handpalm naar binnen en iets omhoog, met filter einde wijst direct bij je. Dit is hoe ze gespot altijd de Nazi spion in de films. (Of door niet houden het op deze manier, hoe ze vond de Europese spionnen).
  • Aangepraat. Sigaret is geknepen tussen duim en wijsvinger, maar palm wordt geconfronteerd in, en sigaretten wordt uitgescheiden in de hand, wijzend naar innerlijke pols. Handig als u niet wilt dat het is duidelijk dat je rookt.
  • Vrouwelijk. Sigaret wordt gehouden tussen de eerste en de tweede knokkels van de wijs-en middelvinger. De hand is ontspannen en naar achteren gebogen, met palm naar boven.
 5. 5
  Zet de sigaret in je mond. Als je trok het uit de verpakking met je tanden, je al bent daar. Zo niet, zet de gefilterde einde van de sigaret tussen je lippen.
  • Sommigen verkiezen om te roken op een of andere kant, anderen in het midden. Als u wilt weten, voordat je oplichten in het openbaar voor de eerste keer, probeer dan oefenen met een pen of potlood om te zien wat goed voelt voor jou.
  • Als je rookt ongefilterde sigaretten ("rechte"), in theorie maakt het niet uit welke kant je tussen je lippen. In het algemeen echter, zult u het uiteinde steek met het logo of merk op.
 6. 6
  Oplichten! Breng uw lucifer of aansteker tot het uiteinde van de sigaret, en zuigen alsof je zuigen een milkshake door een rietje. Niet inademen bij het aansteken van een sigaret: gewoon een paar korte, stevige trekt erop om de tabak brandt. Fabriek gemaakte sigaretten zullen over het algemeen licht snel, en branden gelijkmatig.

Deel twee: roken

 1. 1
  Inhaleer de rook. Zodra uw sigaret brandt, trekt een beetje rook in je mond. Wanneer u voor het eerst bent beginnen, vermijd het binnenhalen van te veel rook-je zult spijt van krijgen als je groen en start hoesten.
 2. 2
  Houdt de rook in je mond voor een moment. Dit zal laten afkoelen, die zal helpen om uw keel van steeds geïrriteerd. Het zal ook veranderen de smaak van de rook, die is verwerpelijk wat. Dit zult u beslist met ervaring.
 3. 3
  Verwijder de sigaret uit je mond. Als je het uit, inhaleer de rook in je longen door het nemen van een diep adem. Dit zal helpen voorkomen dat irritatie van de keel en het activeren van de hoest reflex.
  • Merk op dat dit niet zoals het roken van een joint, waar je inademt rechtstreeks in uw longen.
  • Een alternatieve vorm van inhalatie wordt frenching genoemd. Om dit te doen, voordat je inademt, duw een aantal van de rook terug in de lucht (zonder uitademen), en zodra ze uit je mond, zuigen het in met je neus. Dit kan enige oefening te perfectioneren.
  • Zoals je blijven roken, zal uw tolerantie voor de rook te verhogen. Dit is waar de problemen zich voordoen: de meer tolerantie heb je voor de pure daad van het inademen van rook, hoe makkelijker het zal zijn om te roken. Hoe meer je rookt, hoe meer verslavende nicotine je binnenkrijgt-nicotine je een tolerantie voor het bouwen. Om hetzelfde gevoel dat je deed vanaf uw eerste sigaret te krijgen, moet je grotere hoeveelheden nicotine, waardoor je meer rookt.
 4. 4
  Uw hand. Onderdeel van het ritueel van het roken is waar u uw sigaret hand als je de sigaret uit je mond te verwijderen. Zoals een sigaret, er geen vaste regels, maar er gemeenschappelijke praktijk, afhankelijk van het geslacht van de roker.
  • Vrouwen draaien vaak hun arm vanaf de schouder, het bijhouden van de sigaret op mond-niveau, aan de ene kant, met palm omhoog en met de hand naar buiten gericht.
  • Mannen draaien hun arm bij de elleboog, het houden van hun handpalm naar binnen, en het verlagen van hun hand tot medio torso.
 5. 5
  Blaas de rook. Als u uw hand in de juiste positie, blaas de rook uit door je mond of neus. Er is geen juiste of verkeerde manier om dit te doen, maar je zult voorkeuren ontwikkelen.
  • Sommigen zeggen uitblazen door hun neus laat ze krijgen meer smaak van de rook, terwijl anderen houden niet van het brandende gevoel.
  • Sommige mensen laten de rook "dribble" uit hun mond, langzaam uitademen, terwijl anderen uitblazen krachtig.
  • Met de praktijk, kunt u leren om rookringen blazen door de vorming van uw mond in een "O"-vorm, vervolgens met behulp van je keel om de rook te duwen over je tong en door je lippen.
 6. 6
  Tik op de as. Een andere rituele (nog noodzakelijk) onderdeel van het roken wordt flicking uit de as. Als je de sigaret brandt, zal het deel dat werd gerookt op het puntje van je sigaret blijven als een fijne grijze as dat is opmerkelijk vasthoudend. Toch, als het een bepaald punt bereikt, neemt de zwaartekracht het over en de as zal op de grond vallen. Als je over straat loopt, is dit geen probleem. Maar als u binnen staat, de meeste mensen frons op het hebben van sigarettenas vallen op hun grond, dus het is best om een ​​asbak te gebruiken om de as van je sigaret te verwijderen.
  • Hoe je houd je sigaret zal bepalen hoe je je sigaret flick.
  • Als je houd hem zodanig dat het uiteinde van het filter is in de nabijheid van je duim, een snelle beweging over de asbak, en de as zal netjes tuimelen in de lade.
  • Als je houdt van de sigaret geknepen tussen duim en wijsvinger, zal een snelle tik in het midden van de sigaret met uw index of ringvinger stuur die as tuimelen.
  • U kunt ook op de sigaret zelf tegen de lip van de asbak, zodat de as worden aangemoedigd te vallen in de lade.
 7. 7
  Stub het uit. Zodra je klaar bent met de sigaret, wil je op een veilige manier afvoeren. U doet dit door het vermalen en stoten in de asbak totdat deze stopt met roken. Buiten, slijpen de sigaret tegen een niet-brandbaar oppervlak totdat het uit, dan gooi de sigaret goed. Niemand wil om te gaan met uw gebruikte konten-het is ruw, en maatschappelijk onaanvaardbaar. Flicking uw peuken uit het raam is ook zeer gevaarlijk, en is het begin van vele bossen en bosbranden geweest. Gepakt flicking, en je zou zwaar worden beboet. Verstrikt raken waardoor een borstel brand, en je op zoek bent naar ernstige juridische problemen.
  • Hoeveel van de sigaret die je rookt voordat je klaar bent hangt af van hoeveel van een sigaret je wilt om te roken. Uiteraard zal je niet rookt het filter, en als het roken rechte stukken, er is maar zoveel sigaretten u kunt roken tot je frituren je lippen.
  • Veel mensen roken totdat het is net boven het filter, of tot je niet kunt het in je mond.
  • Anderen geven de voorkeur aan het blussen van een sigaret na het halverwege punt bereikt, zodat de rook blijft schoner en koeler.

Tips

 • Zorg ervoor dat u het filter einde van de sigaret op te steken.
 • Een kleine hoeveelheid van de rook zal blijven in je longen, soms voor een paar uur, totdat het wordt geabsorbeerd of uitgeademd via de normale ademhaling.
 • Rokers tolereren zowel nicotine en verschillende chemicaliën in de tabak, (duizeligheid, misselijkheid, enz.) evenals de negatieve fysiologische effecten van het koolmonoxide veel meer dan niet-rokers. Rokers niet langer de ervaring van de "high" die first-time rokers doen.
 • Menthol sigaretten, naast de aroma van brandende tabak, ook een lichte mint-aroma en een mentholated verkoelende sensatie, verwant aan die meestal geassocieerd met verkoudheid.
 • Wanneer u voor het eerst beginnen met roken, probeer verschillende merken en soorten sigaretten uit te vinden wat u verkiest. Er zijn honderden soorten in de Europa alleen.
 • De meeste rokers niet de sigaret achter in de mond, aangezien het moeilijk is om normaal te ademen (zonder rook inademen, waarvan sommige het filter verlaat zonder daarbij op), en de hete rook van het einde brandt de neus en wordt in de ogen. Sommige rokers echter wel in slagen om dit te doen.
 • Gewoon zuigen in kleine hoeveelheden rook zonder inademen kan, met de praktijk, produceren een overtuigende uitbeelding van een roker. De rook dikker en zal niet worden verwijderd met zoveel kracht alsof het ingeademd.

Waarschuwingen

 • Beginnende rokers kunnen symptomen geassocieerd met nicotine vergiftiging ervaren als hun lichaam aan te passen aan nicotine. Deze omvatten misselijkheid, duizeligheid en een verhoogde hartslag en verhoogde bloeddruk. Als je net begint te roken, moet u voorzichtig overmatig roken in een korte tijd kan leiden tot braken.
 • Rook niet op een lege maag, omdat dit een gevoel van misselijkheid kan veroorzaken.
 • Roken kan aangeboren afwijkingen, vroeggeboorte en miskramen veroorzaken bij zwangere vrouwen.
 • Rook nooit of oplichten rondom het benzine of andere vluchtige brandbare stof.
 • Roken is een brandgevaar. Zorg ervoor dat alle rookwaren en asbakken zijn volledig gedoofd wanneer u klaar bent en neem de juiste voorzorgsmaatregelen tijdens het roken om brandwonden te voorkomen.
 • Tabaksrook kankerverwekkend en kanker van de longen, keel, mond, strottenhoofd, slokdarm, pancreas en andere gebieden van het lichaam.
 • Passief roken kan hebben voor de gezondheid van de mensen om je heen, vooral die met chronische hartaandoeningen of longaandoeningen zoals astma. Beperk het roken tot een eenpersoonskamer als je in staat bent om. Buiten roken als je twijfelt. Roken in openbare plaatsen en / of werkplekken is illegaal in vele plaatsen gemaakt. Dit kan onder meer bedrijfswagens en vrijwel afgesloten outdoor constructies. In de meeste gevallen, "niet roken" borden moeten worden weergegeven om u op de hoogte van de wet.
 • Nicotine verhoogt maagzuur, waarbij de symptomen verergeren van prikkelbare-darmsyndroom, darmzweren en anderen.
 • Afgezien van de gezondheidsrisico's, zal het roken van sigaretten hebben de neiging om een ​​geur op je dat sommige mensen vinden offensief vertrekken. Een regelmatige roker heeft de neiging om minder gevoelig voor de geur van sigarettenrook worden en mag niet beseffen hoe sterk het is.
 • Roken vermindert uw vermogen om te proeven en te ruiken in de tijd.
 • Nicotine is fysiek en psychologisch verslavend. Beide van deze verslaving kan beginnen vanaf de eerste sigaret. Sigaretten bevatten additieven als verslavende tabak te verbeteren, en veel mensen zijn niet in staat om te stoppen met roken, ondanks herhaalde pogingen.
 • Roken verhoogt de bloeddruk en hartslag. Dit zet je op een veel hoger risico op een hartaanval en beroertes kan veroorzaken. Bij chronische rokers kan dit leiden tot hart-en vaatziekten.
 • Hoewel de fysieke effecten van nicotine zijn aangenaam, belangrijke psychologische effecten optreden die veroorzaken geen merkbare "high" gevoel. De primitieve en onbewuste, hersenen ontvangen een valse "beloning" van de effecten van de nicotine. De hersenen reageren op deze "belonen" door de ontwikkeling van een sterke primitieve reactie die nicotine verslaving. Lichamelijke veranderingen optreden. Opname receptor groei veroorzaakt een chemische onbalans in de hersenen waardoor de gebruiker voelen zich depressief en angstig als nicotine niveaus laag zijn. Dit wordt veroorzaakt door de hersenen probeert te compenseren voor de afgifte van vele "beloning" chemicaliën.
 • Een volwassene die tabaksproducten koopt voor een minderjarige in gevaar kan zijn van het betalen van een hoge boete, vervolging, en zelfs een gevangenis straf, afhankelijk van de lokale regelgeving.
 • Rokers ervaring verminderde eetlust als gevolg van de effecten van nicotine en tevredenheid of mondeling "behoefte". Gewicht onder controle is een veel voorkomende reden waarom mensen noemen voor de voortzetting van het roken.
 • Roken kan seksuele of reproductieve problemen voor zowel mannen als vrouwen veroorzaken. Mannen kunnen erectieproblemen ervaren en verminderde het aantal zaadcellen, terwijl vrouwen kunnen onvruchtbaarheid en menopauze op jongere-dan-gemiddelde leeftijd.
 • Roken verhoogt de kans op emfyseem, chronische bronchitis en andere longziekten. Rokers zijn vatbaarder voor long-en keel infecties veroorzaakt door de bekleding van de longen en keel geïrriteerd door de rook.

Dingen die je nodig hebt

 • Pakje sigaretten
 • Aansteker of lucifers
 • Asbak