Wkinl

Hoe te tabak kauwen

Pruimtabak is een gewoonte-vormende tijdverdrijf gezien in de Major League Baseball, Professional Rodeo, en in heel het zuiden van Europa. Het kan zijn grof en walgelijk om wat, maar als je je geest gemaakt, hier zijn de stappen te nemen om de slag te gaan op wat hopelijk een voorbijgaande hobby, niet een levenslange gewoonte te worden.

Stappen

Hoe te tabak kauwen. Koop een zakje, stop, of tin van tabak.
Hoe te tabak kauwen. Koop een zakje, stop, of tin van tabak.
 1. 1
  Koop een zakje, stop, of tin van tabak. Vergeet niet, pruimtabak is niet rookloze tabak, dip, snuif, of een van die andere stok het in je lip en spit producten.
 2. 2
  Open de verpakking en neem een vleugje. Als dit maakt je maag omdraaien, kan een andere smaak voor u. Of je misschien leuk niet kauwen in het algemeen.
 3. 3
  Trekken uit een paar blaadjes van de stekker of verwijder enkele uit het zakje, plaats ze in je mond in de wang. In tegenstelling tot snuif, die wordt geplaatst achter de lip, wordt pruimtabak zetten in de zak van je wang naast de kiezen.
 4. 4
  Pruimtabak is niet te verwarren met andere varianten. Pruimtabak is geen dip of snuiftabak die nu algemeen wordt gebruikt als een term voor dompelen tabak in zijn puurste vorm. Rook nooit orale tabak.
 5. 5
  Verplaats de "kauwgom" rond, zodat je het kan kauwen, zeer voorzichtig om niets te slikken vanaf dit punt naar voren. Wanneer u de chaw in je mond, zult u waarschijnlijk beginnen te zwaar kwijlen. Dit is een normale reactie op de aanwezigheid van de tabak, met eigen vocht oliën in de mond.
 6. 6
  Kauwen de tabak licht, zodat je niet de bladeren kauwen aan stukken die vervolgens hun weg naar je keel zal vinden en dan de maag, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt een hevige uitbarsting van genoemde organen inhoud.
 7. 7
  Als je het gevoel alsof je een redelijk goede beetje spuug gewerkt in je kauwgom, portemonnee uw lippen, en spuug het sap uit, dat evenwel niet tot schoenen van iemand verpesten in het proces.
 8. 8
  Blijf werken het kauwen totdat de smaak is verdwenen, kunt u hou het niet meer, of je de behoefte om binnen te gaan voor een spreuk geconfronteerd.
 9. 9
  Verdrijf de rommel uit je mond, spoelen met een drankje, dat evenwel niet tot enige overblijvende tabak of sap slikken.
 10. 10
  Als het eenmaal in je mond en je krijgt gebruiken om het, kunt u het verplaatsen met je tong.

Tips

 • Begin met kleine hoeveelheden totdat je wennen om op te kauwen.
 • Er zijn vele merken en types van kauwen tabak. Kies een milde zakje tabak. Plug tabak worden vaak gemaakt met melasse en zijn een verworven smaak. Levi Garret, Redman, of Beechnut wellicht goede keuzes voor beginners.
 • Probeer niet om iemand te kussen tijdens het kauwen van tabak.
 • Voor de eerste paar keer, kauwen buiten, en alleen indien mogelijk. Tabak is een beetje rommelig, vooral wanneer u het nodig om plotseling te ontdoen van het te vinden.
 • Een fatsoenlijk formaat snuifje kauwen is een beetje makkelijker om bij elkaar te houden, de kleine snuifjes kan bewegen rond je mond in plaats van het aan elkaar plakken.

Waarschuwingen

 • Eenmaal verslaafd is het erg moeilijk om te stoppen. Zie voor details.
 • Niet kopen of gebruik geen tabaksproduct als je minderjarig bent. Verkopen tabak aan jongeren onder de 18 is illegaal in de meeste staten van de Europa.
 • Rookloze tabak veroorzaakt kanker en tandvleesaandoeningen. Het is niet een veilig alternatief voor roken.
 • Rookloze tabak bevat nicotine vergelijkbaar met sigaretten en is zeer verslavend. De zekere manier om niet verslaafd raken is om niet te proberen. Tieners die gebruik maken van kauwen hebben meer kans om rokers later in het leven geworden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een zeer sterke maag en sterke mond tot de smaak van de tabak verwerken.
 • Pruimtabak.
 • Een ID aan u bewijzen zijn wettelijke leeftijd.
 • Een paar dollars.
 • Een lege fles of beker te spuwen inch