Wkinl

Hoe maak je een sigaar roken

Het roken van een sigaar is een geweldige manier om te ontspannen of te vieren een speciale gelegenheid. Voordat u een sigaar rookt, moet je weten hoe je de juiste soort kiest, snijd de sigaar, en steek de sigaar. Het aansteken van een sigaar is alles over genieten van de smaak in plaats van het inademen van de rook. Als je wilt weten hoe je een sigaar roken als een pro in geen tijd bij allen, als volgt te werk.

Stappen

Hoe maak je een sigaar roken. Vertrouwd te maken met de rassen van sigaren.
Hoe maak je een sigaar roken. Vertrouwd te maken met de rassen van sigaren.

Kies de sigaar

 1. 1
  Vertrouwd te maken met de rassen van sigaren. In plaats van het kiezen van de eerste sigaar je zult zien, moet u weten hoe u elk ander type sigaar te herkennen, en zelfs een verkoper om hulp vragen wanneer u beslist op een soort sigaar. Zich bewust zijn van de verschillende soorten sigaren voel je je meer kennis als je daadwerkelijk beginnen met roken hen. Hier zijn een verscheidenheid van sigaren om uit te kiezen:
  • De Corona. Deze sigaar meet 6 inch met 42-ring gauge - dit verwijst naar de diameter van de sigaar. Deze sigaar heeft een open voet (het deel dat wordt verlicht) en een gesloten en afgeronde kop (het deel dat je rookt).
  • De Piramide. Deze sigaar heeft een spitse, gesloten hoofd.
  • De Torpedo. Deze sigaar heeft een bobbel in het midden en een spitse kop en gesloten voeten.
  • De Perfecto. Dit is net als de Torpedo, behalve het heeft een bobbel in het midden en twee gesloten uiteinden, waardoor het een ronder sigaar.
  • De Panatelas. Deze sigaar meet 7 inch met 38-ring gauge en is langer en dunner dan de Corona.
  • De Culebra. Deze sigaar is gemaakt van drie Panatelas elkaar gevlochten. Het ziet eruit als een dik touw.
 2. 2
  Kies een milde sigaar (of een paar). Om te beginnen, moet u beginnen met het bemonsteren van een paar verschillende soorten sigaren. Wees niet te gretig te krijgen en kopen een hele doos van dezelfde soort sigaar alleen te vinden dat je niet kunt staan ​​de eerste. In plaats daarvan, vinden verschillende soorten sigaren die aan uw behoeften kunnen voldoen. Je moet beginnen met een milde sigaar, die niet alleen goedkoper zijn, maar zal minder van een intense smaak hebben en zal beter zijn voor beginners.
  • Hoe langer en breder is een sigaar, hoe intenser zal zijn. Als je een beginner bent, moet je beginnen met een langere en dunnere sigaar in plaats van een kleine gedrongen een, die je meer kans om te hoesten zal maken.
 3. 3
  Inspecteer de sigaar. Voordat u de sigaar koopt, moet je zachtjes knijpen om ervoor te zorgen dat er geen plekken die te hard of te zacht. Dit kan erop wijzen dat de sigaar je een slechte loting zal geven of dat het niet eens zal zijn rookbare. Je moet ook uitkijken voor knobbels in de sigaar, en zorg ervoor dat de tabak aan het einde niet is verkleurd, en dat de verpakking ook niet is verkleurd.
 4. 4
  Bewaar de sigaar adequaat. Als u eigenaar of een humidor hebt gekocht, een doos voor het opslaan van sigaren, zorg er dan voor om ze direct op te slaan in de doos. Als je zelf een niet, kies dan niet meer dan een paar sigaren kopen, omdat ze zullen drogen in een paar dagen. Neem ze niet uit hun cellofaan verpakken, hetzij. Laten geen een sigaar onbeschermd. Bewaar ze in Tupperware of andere verzegelde container.

Snijd de sigaar

 1. 1
  Plaats het mes naar beneden op de sigaar. Om de sigaar knippen, moet je snijden in de dop, die wordt geplaatst op de kop van de sigaar te houden uitdroogt. Idealiter, wordt u met behulp van een guillotine (een enkel-bladen mes), maar u kunt ook een heel scherp mes of mes te gebruiken. Gebruik geen saaie schaar, je tanden, of een boter mes, tenzij u wilt de sigaar scheuren. Tik gewoon op het hoofd (of de dop) van de sigaar met het mes om het in positie te zetten. Niet snijden in het nog niet.
  • Richt het mes op de plaats waar de sigaar aan de wrapper, waarin de kap zou niet te vallen eraf.
 2. 2
  Snijd de sigaar met een "chop." Het doel in het snijden is het om jezelf te laten roken de sigaar zonder dat verpest de oorspronkelijke vorm. Houd de sigaar met een hand en de guillotine met de andere. Plaats de kop van de sigaar in de guillotine en snijd ze in de dop, ongeveer 1/16 tot 1/8 van een duim omlaag. Slice uit de kap (of kop) in een snelle chop.
  • Als je het langzamer of aarzelend, zult u meer kans om de wrapper scheuren.

Steek de sigaar

 1. 1
  Kies de juiste aansteker. Lange houten lucifers of aanstekers zijn te verkiezen omdat ze geen invloed op de smaak van de sigaar. Gebruik geen papieren lucifers, aanstekers, of - het ergste van alles - geurkaarsen. U kunt ook een aansteker in de winkel.
 2. 2
  Verwarm de tabak in de voet van de sigaar. De voet van de sigaar is het deel dat u zult daadwerkelijk oplichten. Houd de vlam onder de voet zonder het te raken, en draai de sigaar een paar keer totdat het voedsel gelijkmatig wordt opgewarmd. Dit zal warmen je tabak en maken het makkelijker om het licht.
 3. 3
  Steek de sigaar. Houd de vlam in de voorkant van de sigaar, zonder deze aan te raken. Dan, inhaleren net genoeg zodat de sigaar brandt. Zorg ervoor dat u de rook inhaleren.
 4. 4
  Zachtjes blazen op de voet van de sigaar (optioneel). U kunt dit doen om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld. Om te controleren of de sigaar volledig brandt, zet het brandende uiteinde naar uw mond en blaas er op, de verlichte gedeeltes zal oranje oplichten.

Rook de sigaar

 1. 1
  Oproken. Houd de sigaar tegen de mond en trekken in de rook. Houd dan het in je mond voor een paar seconden om het te proeven, en laat het dan los. Adem de sigarenrook. Een sigaar is niet als een sigaret. De smaak is bedoeld om van te genieten, maar niet ingeademd.
 2. 2
  Puff en draai de sigaar elke 30 seconden tot een minuut. Blijf dit doen om de sigaren in goede vorm te houden. Vergeet niet dat een goede sigaar 2-3 uur kan duren.
 3. 3
  Verwijder de band na twaalf trekjes of zo. De band wordt geplaatst op de sigaar naar de tabak te voorkomen dat scheuren, maar je zult het niet meer nodig zodra je de sigaar aangestoken. Na twaalf of zo soesjes, zal de band al beginnen af ​​te vallen op zijn eigen te wijten aan de hitte.
 4. 4
  Geniet van uw sigaar met een alcoholische drank. Al ben je niet verplicht om uw sigaar te genieten met een alcoholhoudende drank, kan een alcoholische drank het roken ervaring te verbeteren en kan brengen het aroma van de sigaar. Sommige grote dranken voor het roken van een sigaar onder poort, cognac, bourbon of whisky, of rode wijn - vooral Cabernet Sauvignon.
  • Een koffie-gebaseerde drank - of zelfs koffie - kan brengen ook de smaak van een sigaar.
  • Hoewel een sigaar kan de smaak van de vele bieren te overmeesteren, een India Pale Ale (IPA) bier is een perfecte aanvulling op vrijwel elke sigaar.
  • Elk drankje dat Kahlua gaat zal een uitstekende partner om een ​​sigaar te zijn.
  • U kunt ook genieten van uw sigaar met een Martini.
 5. 5
  Blus de sigaar als je klaar bent met roken. Zet deze gewoon opzij in de asbak. De sigaar zal zichzelf doven na een minuut of twee zonder u puffend op. Voordat u deze neerzet, zachtjes blazen door de sigaar naar de rook die muffe zal gaan verdrijven. Relighting een sigaar na deze periode is over het algemeen genomen resulteert in een sterke, bittere smaak, als gevolg daarvan, de meeste liefhebbers de voorkeur aan gooien een gerookte sigaar.

Tips

 • Wees een beleefde roker. Laat geen afval (echte sigaren zijn 100% biologisch afbreekbaar, in tegenstelling tot sigaretten, maar wrappers soms niet).
 • Probeer 2-3 van een bepaalde sigaar alvorens te beslissen dat je niet van die lijn; individuele stokken, zelfs in dezelfde doos, kan variëren in smaak en tevredenheid.
 • Het hebben van een drankje met uw sigaar kan uw ervaring te verbeteren.
 • Elk merk is anders. Sommigen blijven branden beter dan anderen, sommige hebben brutaler smaak. Als je begint, krijg je een lichte stok (meestal een lichtere verpakking, zoals een Kameroen, is een goede eerste sigaar).
 • Je hoeft niet constant ash uw sigaar: het handelsmerk van een goed gerolde sigaar is dat de as op het einde ervan zal blijven voor een tijdje (veel sigaren zullen moeten 1 tot 1,5 inch as), maar zorg ervoor dat uw as niet over jezelf vallen.
 • Pas op roken in winderige omstandigheden, de wind kan een oneffen of snel verbranden, evenals blazen as veroorzaken in uw ogen.
 • Als uw sigaar blijft uitgaan, is het ofwel niet een kwaliteit sigaar of bent u niet vaak genoeg puffen.
 • Koop een humidor als je wordt het opslaan van de sigaren voor een lange tijd.
 • Blussen en relighting een sigaar na een gevarieerde hoeveelheid tijd (mooiere sigaren meestal volhouden langer) kan een tol op de smaak.
 • je eigen sigaren kunt u precies zien wat er wordt toegevoegd en misschien voeg uw eigen ingrediënten, en kan ook leuk en goedkoper dan het kopen van de sigaren.
 • Leer hoe je sigaren koppelen als dessert of begeleiding bij een maaltijd.

Waarschuwingen

 • Niet alleen denken over de lange-termijn effecten op de gezondheid van het roken - zijn er ook veel tijdelijke, korte-termijn effecten ook. Elke vorm van rook bevat koolmonoxide, een gas dat je lichaam uitput van zuurstof, en heeft invloed op je fysieke mogelijkheden tot het verlaten van ongeveer 6 uur later.
 • Adem de sigaar! Vooral als je heel bewust van de gevolgen voor de gezondheid, zult u weten dat ze kunnen worden geminimaliseerd, (maar nooit geëlimineerd) als je het niet inademt. Sigaretten waren bedoeld om te worden ingeademd omdat ze filters. Sommige Sigaretten niet filters hebben hoor.
 • In geen geval zijn sigaren gezond. Sigaren bevatten 10-40 keer de hoeveelheid nicotine die een sigaret heeft. Werkelijke absorptie varieert op basis van de frequentie van puffen, inhalatie, etc, en is niet goed bekend.
 • Er is een aandoening in de sigaar wereld bekend als 'sigaar ziekte. " Het komt vaker voor bij niet-rokers of mensen die niet vaak rookt, en is een misselijk / duizelig gevoel, dat kan gepaard gaan met braken. Als dit gebeurt, heb je geen overdosis nicotine, maar nieuwe rokers moeten zich bewust zijn van deze en moet beginnen met mildere / kleinere sigaren.
 • Zelfs gewoon puffend zal hebben nicotine en andere ingrediënten geabsorbeerd door het slijmvlies van uw mond.
 • Overweeg het maken van uw eigen sigaren (zie gerelateerde artikelen) en vulling het met iets minder schadelijk dan tabak als je echt de drang om licht en rook iets.
 • Uw gezondheid risico is evenredig aan uw blootstelling.