Wkinl

Hoe zich te ontdoen van een wespennest

Als je ontdekt een wespennest in de buurt van uw huis, en je voelt dat het vormt een gevaar voor jezelf, je familie, of uw huisdieren, dan moet het zo snel mogelijk verwijderd worden.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een wespennest. Ga naar uw arts en ervoor zorgen dat je niet allergisch bent voor wespen / horzel gif.
Hoe zich te ontdoen van een wespennest. Ga naar uw arts en ervoor zorgen dat je niet allergisch bent voor wespen / horzel gif.
 1. 1
  Ga naar uw arts en ervoor zorgen dat je niet allergisch bent voor wespen / horzel gif.
 2. 2
  Controleer wat voor soort wespen zijn ze te zien of ze veilig kunnen worden verwijderd, of als gif is de enige manier.
 3. 3
  Koop een blikje wesp / horzel remover en lees de aanwijzingen.
 4. 4
  Noteer de locatie van het nest. Als het in de buurt van een deuropening, zorg ervoor dat je een ander middel van binnenkomst naar het huis om te gebruiken tijdens de behandelperiode.
 5. 5
  Wachten op het juiste moment van de dag (zoals aanbevolen op blik). S nachts is meestal de beste tijd van de wespen / horzels zullen allemaal in of op het nest.
 6. 6
  Op verschillende lagen van oude kleren (te vergiftigen residu van je goede kleren te houden), met handschoenen en een muts.
 7. 7
  Draag een bril voor oogbescherming.
 8. 8
  Duidelijk op het gebied van alle huisdieren en mensen --- vooral kinderen.
 9. 9
  niet eronder niet>. Heb je al een vluchtweg gepland om te gebruiken om weer in uw huis of om weg te komen van dat gebied.
 10. 10
  Spuit genoeg gif direct bij het ​​nest. Niet blijven hangen nadat u het gebruik van pesticiden - onmiddellijk duidelijk het gebied.
 11. 11
  Wachten de aanbevolen periode volledig te vermijden het gebied. (Veel blikjes zullen zeggen te wachten 's nachts). Gebruik uw alternatieve deur als het nest is in de buurt van uw toegangsdeur.
 12. 12
  Kijk voor zorgen dat er geen meer activiteit in het nest. Uw bril weer op en neer te halen het nest en gooi het in je prullenbak.

Tips

 • Als u allergisch bent voor wespen / horzel gif zijn, contact op met een professionele ongediertebestrijder en geheel te vermijden het nest.
 • Nevelkleefstof werkt opmerkelijk goed (beter dan sommige vergiften) en is ongeveer dezelfde prijs. De wespen kan beginnen uit te komen, maar zal vast komen te zitten op het nest en dan elkaar verstopping van de afslag hole. Spuit genoeg van op de afrit nadat ze gestopt zijn coming out voor de terugkerende wespen. Nevelkleefstof echter niet werken voor bijen, die in tegenstelling tot wespen zullen de doden verstopping het gaatje, wespen zal niet eten.
 • De munt-based wesp killers zijn net zo effectief, en minder giftig voor u en uw huisdieren.
 • Reinigen van uw winkel vac. Voeg een centimeter of twee van zeepsop. Plaats de buis naast het nest opening en zet de vac en laat hem voor zo lang als je iets komen of gaan uit het nest te zien. Alle vliegende insecten verlaten van het gat zal worden aangezogen en gedood. Geen pesticiden, geen boze insecten, werkt geweldig!
 • Ofwel die oude kleren wassen in een andere belasting of gooi ze om uw blootstelling aan het gif uit de spray te minimaliseren.
 • Een meer natuurlijke manier zou kunnen zijn om een ​​kleine brand te bouwen of zet uw grill onder het nest en laat de rook opstaan. De rook zal hen stikken en zij zullen het nest dus evacueren zodat u het veilig te verwijderen. (. Maar kijk uit voor vastgelopen of slepende wespen) Echter, deze methode niet gebruiken voor een nest op of in de buurt van een huis: een groot aantal woningbranden zijn per ongeluk op deze manier begonnen.
 • Een andere methode is om een ​​grote winkel-vac met een toverstaf lang genoeg om het nest te bereiken krijgen. Zorg ervoor dat de uitgang van de vac heeft een grill / scherm / net klein genoeg om wespen kunnen ontsnappen. Bereiken up & stofzuigen het nest, inclusief eventuele verdwaalde volwassenen zie je dan blokkeren handzuiger (Shop-stofzuigers zuigen sneller dan wespen kan vliegen, dus als je toverstok lang genoeg is, zullen ze niet in staat zijn om terug te vliegen voordat je het te blokkeren off.). Luister aandachtig naar elke zoemend / brommend voordat ontstoppen wand en / of het schoonmaken van de winkel vac. Als u nog niets gehoord na enkele uren - of welke periode je vertrouwd mee bent - het moet veilig genoeg om de inhoud dumpen in een vuilnis-zak bekleed vuilnisbak zijn.
 • Als je een nest op uw huis, een ander natuurlijk maar zeer effectieve methode is om een ​​emmer vol met kokend (of zo dicht mogelijk bij koken mogelijk) water onder het nest te plaatsen. Gebruik een lange stok om het nest te kloppen in de emmer. Gebruik een korte stok naar het nest uit elkaar daarna moes, om ervoor te zorgen dat alle volwassenen in het zo goed als de larven worden gekookt of verdronken. Dit gaat het beste dragen van beschermende kleding, zodat eventuele volwassenen die maakte het uit, denk je niet steken. (Als je het niet erg chemicaliën, met een tweede persoon de laatste paar volwassenen spuiten maakt deze methode veel meer comfortabel.) Zodra koningin het nest is (binnen het nest) dood is, zullen alle resterende volwassenen sterven af, nadat het niet kunnen vinden hun nest.

Waarschuwingen

 • Alleen roeien de wespen je voor dat het nest is relatief klein, in het zicht en binnen het bereik van een hand-held spuitbus. Als een van deze voorwaarden niet van toepassing zijn, probeer dit niet zelf te doen - het is te gevaarlijk. Bel ongediertebestrijding om ze te verwijderen voor u.
 • Heel voorzichtig zijn om niet te blijven rond het nest lang genoeg voor de wespen om u te vinden en Sting u.
 • Wespen kunnen zeer gevaarlijk zijn, dus gebruik uiterste voorzichtigheid.
 • Probeer niet om een ​​reeds geïrriteerde nest spuiten. De horzels / wespen kan niet allemaal in het nest op het moment dat u probeert om het te spuiten. Geef het nest een paar uur om te kalmeren.

Dingen die je nodig hebt

 • een blikje wesp / horzel remover
 • verschillende lagen van oude kleding, handschoenen en een muts
 • een bril

een lichte