Wkinl

Hoe je mieren komen in uw huis te stoppen

Terwijl mieren overtreffen mens 140 duizend tot 1 op aarde, dat betekent niet dat ze kunnen gasten in uw huis geworden. Hier zijn 10 fool-proof stappen om het vernietigen van hun nest. Dit is Google om mieren uit komen in uw huis ongenode stoppen.

Stappen

Hoe je mieren komen in uw huis te stoppen. Afsluiten van de mier buffet.
Hoe je mieren komen in uw huis te stoppen. Afsluiten van de mier buffet.
 1. 1
  Dood de koningin. De beste manier om zich te ontdoen van de mieren is om hun bron te vernietigen: de mier koningin. Het produceert een groot aantal mieren en doden het zal hen uitroeien. U kunt de koningin vinden binnen het mierennest - het is nogal schuw en zal verbergen in de bodem.
 2. 2
  Afsluiten van de mier buffet. De reden mieren komen in uw nederige stulp is want het is een free-for-all (of in ieder geval was het op een bepaald punt in het verleden, en ze hopen dat het misschien weer wel). Als je een heel vies huis, zullen mieren vermenigvuldigen, zorg ervoor dat je elke dag schoon te maken. Hoe schoner je het huis te bewaren, hoe minder ze moeten eten, en hoe meer ze zullen elders op zoek naar lekkers.
  • Veeg alle oppervlakken. Tafels en aanrechtbladen moeten regelmatig worden besproeid en gereinigd met een mild bleekmiddel of azijn oplossing. Zorg ervoor dat je op de top van (of zelfs opvoeren) regelmatige reiniging regime; vegen, dweilen, en vacuüm regelmatig.
  • Zet voedsel in luchtdichte containers. Dit heeft natuurlijk het extra voordeel van het houden van het voedsel verser.
 3. 3
  Houd de gootsteen schoon: geen vuile vaat, geen stilstaand water voor mieren om te drinken, en geen eten in de afvoer.
  • Zet petfood kommen in een iets grotere kom en voeg wat water naar de grotere schaal, het creëren van een gracht rond de petfood dat de mieren niet gemakkelijk kunnen oversteken (als je maar hetzelfde zou kunnen doen rond uw huis!) Een eenzame mier brengt huis het spek - of in dit geval, het kattenvoer
 4. 4
  Squish de scouts. Kolonies regelmatig sturen eenzame mieren te controleren op voedselbronnen. Als u een individuele mier wandeling over uw salontafel, laat het niet maken het terug naar het nest in leven. Het zal de kolonie vertellen waar je het appelsap gemorst. Als de scout maakte het terug naar het nest en bracht enkele vrienden, zullen ze worden na een geurspoor, enkel bestand. Tenzij u bereid bent om aas hen als hieronder beschreven zijn, ze allemaal te doden. Snel.
  • Spuit het parcours met allesreiniger of een bleekmiddel oplossing, veeg deze vervolgens met een natte papieren handdoek. Sproeien van het nest kan effectief zijn, maar je echt wilt ervoor zorgen dat je ze allemaal, een deel van de kolonie anders doden kan gewoon aanmoedigen bepaalde soorten om nieuwe kolonies, dat is contraproductief om u te vestigen. [1].
  • Voor een minder hands-on oplossing, stofzuigen ze allemaal, vervolgens onder vacuüm wat talkpoeder of diatomeeënaarde om ze af te maken. Deze tweede stap is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet bieden de mieren een nieuw huis in uw stofzuiger.
 5. 5
  Barricaderen uw huis. Omdat mieren zijn klein, kunnen ze duizenden kleine deuropeningen vinden in uw woonplaats. Sommigen van hen van zijn gemakkelijk te herkennen, anderen zullen pas worden ontdekt als er een parade van mieren marcheren door hen.
 6. 6
  Afdichting ramen, deuren, en eventuele scheuren de mieren kruipen door met kalefateren. Een bijkomend voordeel van deze is beter temperatuurregeling en een lagere energierekening. Plus, het is een van de minst risicovolle methoden als kinderen of huisdieren worden betrokken.
 7. 7
  Lijn verdacht entrees met afschrikwekkende stoffen.
  • Diatomeeënaarde is een fijn poeder dat mieren door het trekken van al het vocht uit hun lichaam doodt. Omdat het werkt door het absorberen van vocht uit de mier zich echter het wordt best gebruikt in droge omgevingen. [2] Je hoeft ook niet iedereen in het huis willen (huisdieren inbegrepen) snuiven het op.
  • Zout werkt prima zo goed, en je kunt het verspreiden onder de deuren, in de buurt van ramen en muren met beter geweten.
  • Talk in verschillende vormen wordt gedacht mieren schrikken, maar het mechanisme is onduidelijk. [3] kleermaker krijt en babypoeder bevatten gewoonlijk talk en kan worden gebruikt om een ​​barrière te creëren mieren. Ongeacht welke vorm van talk die u gebruikt, in gedachten houden dat er bezorgdheid over de mogelijke kankerverwekkendheid van talk, [4] hoewel babypoeder wordt gebruikt door veel ouders toch.
  • Veel bronnen raden het gebruik van normale krijt, maar dit is gemaakt van gips, geen talk, en dit misverstand kon het gevolg van verwarring met "ant krijt" (een insecticide, dat ziet er net als gewone krijt zijn, verboden in de VS in de jaren '90, maar nog steeds in Chinatowns verkocht illegaal).
  • Sommige babypoeder merken zijn gemaakt van maïszetmeel en zal niet effectief werken tegen mieren. Controleer de ingrediënten.
  • Flappen kan worden gebruikt als een wapen tegen mieren en het is niet giftig voor mensen of dieren. Mieren eten, en na het nuttigen van water, het maïsmeel zwelt in hun spijsverteringsorganen, het doden van de mieren. [5]
  • Droge kruidnagels. Azijn, pepermuntolie, kaneel, zwarte peper, cayennepeper, hele kruidnagels en laurier: U kunt ook geuren en stoffen die mieren gewoon niet willen om verschillende redenen toe te passen. Sommige van deze kunnen schadelijk zijn voor huisdieren en irriterende stoffen te nieuwsgierige kinderen.
 8. 8
  Omlaag brengen van de nest. Als mieren blijven om uw huis overvallen, je gaat te hebben om hen te overvallen. Als u in staat om het nest te vinden bent, kunt u meerdere liters kokend water giet het in het en dat zal zijn dat. Maar als je niet weet waar ze vandaan komen, je andere alternatief is om aas hen.
 9. 9
  Kies je vergif. Het mengen van boorzuur poeder of borax met ahornsiroop is de meest voorkomende aas (en is wat een populaire commerciële mierengif, Terro, bestaat in wezen uit). Boorzuur beïnvloedt mieren zowel extern (wanneer in poedervorm, lijkt op diatomeeënaarde) en intern (bij inname) [6] De mieren brengen het gif (borax of boorzuur) met hen naar de kolonie en verspreid het rond.. Als je de hoeveelheid en de timing precies goed te krijgen, kunt u veeg uit een grote kolonie, maar het kan enkele weken duren voor een paar maanden. [1] Een aas dat is te sterk zal doden de mieren voordat ze het huis, en een aas dat is te zwak zal alleen de kolonie tijdelijk verzwakken, dus hier zijn enkele recepten die mensen succes met hebben gehad:
  • 1 kopje water, 2 kopjes suiker, 2 eetlepels boorzuur [7]
  • 3 kopjes water met 1 kopje suiker en 4 theelepels boorzuur. [8]
 10. 10
  Verwijder eventuele afweermiddelen (van vorige stappen) en wacht op de mieren te verschijnen. Geen nieuwe mieren met het aas niet lokken;. Kon je nieuwe kolonies te trekken [1] Zodra er een pad, zet het aas ernaast (niet op het, of anders zult u hun mars naar huis te onderbreken).

Tips

 • Als u wilt rode mieren te stoppen, gebruik dan alleen insectenspray.
 • Mieren worden afgestoten door een aantal huishoudelijke artikelen, waaronder: azijn, cayennepeper, zwarte peper kaneel, Windex en krijt.
 • Als de enorme golf van mieren is groter dan je aankan, probeer dan vrienden of verdelgers te helpen.
 • Als u te maken met rode mieren, kunt u om uit te stappen van het en roepen een verdelger om voor hen te zorgen, omdat je niet wilt dat het risico gebeten.

Waarschuwingen

 • theelepel water (95%) - in plaats daarvan of azijn en alcohol. Schudt het mengsel vóór elk gebruik. Opmerking: 19 tl = 6 TBS ca.
 • Lijm vallen zijn niet giftig.
  • Voor een zeer milde oranje olie insecticide dat nog steeds werkt gewoon mix 1 theelepel oranje olie (5%) met 19
 • Gebruik de helft dat veel oranje olie om persoonlijke insect "repellent" met alleen water half> maken.
 • Als u kleine kinderen in uw huis, kunt u voorkomen dat mieren vallen omdat ze schadelijke chemicaliën bevatten.
 • Wees voorzichtig rond een gigantische golf van rode mieren.

Dingen die je nodig hebt

 • Olie
 • Spuitfles
 • Azijn
 • Ui
 • Alcohol (in de "Alternative")