Wkinl

Hoe zich te ontdoen van houtbijen

Houtbijen zijn groot "bee-achtige" insecten die lijken op de hommel, als zij vergelijkbare carrosseriestructuur en kleur. Echter, in tegenstelling tot hun bijen familieleden, Houtbijen zijn over het algemeen niet agressief. Alleen de vrouwelijke timmerman honingbij kan steken, en doen dit alleen wanneer uitgelokt. Deze wezens zoals bosrijke omgevingen, als ze willen te graven tunnels in hout voor het opzetten van een nest. De volgende Google legt uit hoe zich te ontdoen van Carpenter bijen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van houtbijen. Pesticiden zijn een mogelijke oplossing voor uw probleem.
Hoe zich te ontdoen van houtbijen. Pesticiden zijn een mogelijke oplossing voor uw probleem.
 1. 1
  Pesticiden zijn een mogelijke oplossing voor uw probleem. Poeders zijn het meest effectief bestrijdingsmiddel voor actieve Carpenter bijen nesten. Producten zoals, Bendiocarb (Ficam D - beschikbaar, maar niet meer in productie), Carbaryl (Sevin) stof en boorzuur (Borid Turbo Aerosol) effectief zijn. (Zie "Waarschuwingen".)
 2. 2
  Spullen hun gat met staalwol. Ze kunnen niet graven door de stalen. Dan, nadat ze dat nest hebben verlaten, kunt u wat hout stopverf of kalefateren gebruiken om de spot te patchen. (Vergelijk de stopverf of kalefateren om uw hout of van plan op de schilderkunst.)
 3. 3
  Krijg een verdelger. Professionele verdelgers weten wat ze doen, en kan je ontdoen van de bijen efficiënt.
 4. 4
  Maken veel lawaai. Houtbijen niet van lawaai, dus ze zullen vertrekken.
 5. 5
  Een beproefde remedie voor bijen is het spuiten benzine of diesel in hun holen. Het zal hen doden, maar benzine is ontvlambaar en kan de structuur je giet het over beschadigen, dus gebruik het zorgvuldig.
 6. 6
  Aerosol carburateur reiniger heeft een verlengstuk voor de bus, en kan goedkoop worden gehouden van een korting of auto-aanbod op te slaan. Sommige soorten zullen ze direct doden in hun hol. Wees heel voorzichtig om dit niet te krijgen in je gezicht of de ogen, draag oogbescherming, lees de voorzorgsmaatregelen.
 7. 7
  In het voorjaar vliegen ze rond op zoek naar holen om eieren en deposito stuifmeel als voedsel te leggen voor de larven. (Ze gebruiken oude holen ook, daarom is het een goed idee om ze te sluiten.) Zij zijn zeer actief voor twee tot drie weken. Een badminton of tennis racket is zeer effectief om ze smakken met, vooral makkelijk met hun gewoonte om te stoppen en te zweven voor een moment. Zorg ervoor dat ze smack geven een goede stevige! Intensivering op hen, (met schoenen natuurlijk), is een duidelijk extra optie nadat je ze smakken.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen bestrijdingsmiddelen producten die verboden zijn, ze zijn verboden omdat ze slecht voor je gezondheid, de gezondheid van kinderen, of ernstige milieuproblemen.
 • Zorg ervoor dat beschermende kleding te dragen bij het ​​hanteren van deze bijen, omdat ze kunnen steken. Maar alleen als het een vrouw, en vrouwen zijn veel meer gereserveerd, het grootste deel van hun tijd in hun nesten. Hierdoor is de kans op een steek met een zeer klein.

Dingen die je nodig hebt

 • Spackle
 • Pesticiden
 • Rackets om de bijen te doden
 • staalwol
 • pluggen / hout stopverf