Wkinl

Hoe zich te ontdoen van de grond graver wespen (cicade moordenaars) van uw gazon

Dit artikel geeft instructies over hoe je Ground-digger wesp roeien (ook wel bekend als cicade-killer) nest besmettingen op uw gazon / woning.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van de grond graver wespen (cicade moordenaars) van uw gazon. Leer over de grond graver wespen.
Hoe zich te ontdoen van de grond graver wespen (cicade moordenaars) van uw gazon. Leer over de grond graver wespen.

Wat u moet weten van te voren

 1. 1
  Leer over de grond graver wespen. Grond-digger wespen (GDWs) zijn zeer groot (iets groter dan een groene horzel) passief-agressieve wespen die hun nesten "bouwen" in droge, onbevruchte aarde. Ze zijn meestal groot en zwart-bodied met gele strepen op hun back-end. Volgroeid, meten ze ongeveer een en een halve centimeter (of meer) in lengte met ongeveer een en een kwart-inch brede spanwijdte.
 2. 2
  Ken de borden. Je weet dat je hebt grond-digger wespennesten in uw gazon of tuin als je ziet kleine korrelige terpen van vuil opgestapeld overal van twee tot vijf centimeter in de hoogte. Aan de voet van de heuvel van granulaire vuil zal een vinger-en kleinbedrijf gat met een "pad" van vuil leidt uit van het zijn.
  • De nesten zal sporadisch worden gebouwd in uw gazon of tuin, maar zal doorgaans in de droogste gebieden en / of onder langer gras / onkruid of onder het kweken van bloemen. GDWs niet leuk, maar kan in, vochtige grond wonen.
 3. 3
  Ontdek de levenscyclus. In het noordoosten van de VS, de levenscyclus van een grond-graver wesp is ongeveer een maand begint medio juli en eindigt rond midden tot eind augustus (afhankelijk van waar je woont, kunnen hun levenscyclus eerder of later te starten). Zij gaan van jonge volwassenen zoemen over play-aanvallen met elkaar, om volwassenen full-size in ongeveer twee tot drie weken.
 4. 4
  Weten dat ze steken alleen als ze aangevallen worden. Terwijl ZEER dreigend kijken, ze zijn passief stingers --- betekent alleen als zeer bedreigd zullen ze aanvallen en Sting. Je zou bijna moeten beginnen graven in hun nesten, terwijl ze vliegen over voor een te komen op je af en steek je (ja, doe dat niet!). Anders, ze de neiging om over buzz om u uit te checken en om je weg te jagen --- EN zullen zij waarschijnlijk de eerste keer dat je ze tegenkomt. Weten dat ze liever gaan met hun bedrijf van het doden van krekels in de bomen dan steek je.

Hoe zich te ontdoen van de grond graver wespen

 1. 1
  Terwijl de onderstaande methode doodt principe de wespen in hun nesten, heb ik geen andere (safe-for-omgeving-huisdieren) manier om ze uit te roeien uit mijn eigen gazon dan deze methode gevonden. Ik krijg nog steeds nesten van jaar tot jaar, maar slechts een, misschien twee nu. De truc is om ze allemaal te doden terwijl ze in hun nesten, zodat hun baby komt niet terug naar dezelfde plaats waar ze geboren waren.
 2. 2
  Verkrijg de leveringen. Om een ​​besmetting van de grond-digger wespen (GDWs), de aankoop van uw lokale partij op te slaan en supermarkt, de volgende items uit te roeien: a) een grote zak van witte plastic messen, en b) maximaal drie of vier kruik liter regelmatige of citroen ammonia.
 3. 3
  Overdag, wanneer de wespen zijn tot op jacht naar de krekels in de bomen, markeer elk nest vinden met een van de plastic messen in de grond geduwd zo dicht mogelijk bij de opening van het nest mogelijk (zonder het gat te storen). Laat genoeg van het mes steken van de grond, zodat je het kunt zien.
 4. 4
  Na 10: 30 of 11:00, (later is beter), die avond, met behulp van een zaklamp, op zoek gaan naar de messen die je geplaatst en giet ongeveer twee tot drie kopjes van ammoniak in elk van de gaten. Op dit moment is de wespen zijn waarschijnlijk nestelen / slapen, zodat je, terwijl in het nest te vangen hen. (U kunt strekken de hoeveelheid ammoniak door het mengen met ammoniak een een-op-een verhouding van water. De verdunde kracht zal nog genoeg om ze te doden.) Laat de messen NIET verwijderen.
 5. 5
  De volgende dag, herhaal het proces op elk NEW nesten die je kunt vinden in de grond. U vindt de nieuwe nesten van de oude weten, want je zult nog steeds de messen in plaats van de avond tevoren. Zodra u de nieuwe nesten hebben geïdentificeerd, verwijdert de oude knives.You kan hebben om voortdurend het proces, afhankelijk van het oorspronkelijke bedrag van wespen te herhalen. Of je kan de wespen raken met tennisrackets, kloppen ze op de grond dan stap op hen.

Tips

 • Als je huisdieren hebt, is het zeer belangrijk dat u niet toestaan ​​dat uw huisdier om overal te graven in de buurt van een nest. Je moet ook niet gebruik maken van een diazinon of enige andere POWDERED toxische behandeling op de GDW gaten. Honden en katten zullen niet weten dat het poeder is dodelijk voor hen.
 • Deel de instructies met je buren als kansen zijn, zullen ze ook GDWs en niet weten wat ze zijn of hoe zich te ontdoen van hen. Als ze niets doet, krijg je een besmetting op het blok hebben voordat je het weet.
 • U zult waarschijnlijk blijven nesten hebben elk jaar. Echter, als je hetzelfde proces te herhalen boven elk jaar, uw kansen van het hebben van meer nesten van de volgende jaren zal sterk verminderen.
 • Hoe meer krekels er zijn, hoe meer GDWs je hebt. Dus, als je 7-jaar cicade besmetting cycli, is de kans groot dat je hebt een heleboel GDW nesten om te gaan met elke zeven jaar, TENZIJ u (en uw buren) volgt u de hierboven genoemde methode om ze uit te roeien.
 • Als je een GDW met een cicade onder zijn buik, snel uit de ammoniak en giet het in het gat, zodra de GDW gaat in het nest. (Vogels ook daadwerkelijk aan te vallen [in de lucht] een GDW dragen van een cicade onder zijn buik.)

Waarschuwingen

 • NIET schudden of verergeren van een GDW. Ze kunnen vallen en Sting u als hun nesten bedreigd worden op geen enkele manier. Echter worden geadviseerd de mannen hebben niet eens stingers, en de vrouwtjes steken alleen onder extreme provocatie. Wikipedia meldt de vrouwelijke steken als relatief "zwakke". Als zodanig is het belangrijk dat u de bovenstaande stappen als je ziet geen GDWs rondvliegen --- wachten tot ze ofwel omhoog in de bomen (overdag) of in het nest (als 's nachts).
 • Gebruik een low-powered flitslicht bij de behandeling van de nesten in de nacht. Zelfs 's nachts GDWs zal vliegen naar een zeer helder licht.
 • Probeer NIET om stap op hen, ze zijn erg snel als ze jong volwassenen / volwassenen. Als ze ouder worden, hebben ze de neiging te vertragen, maar kan nog steeds steken als bedreigd.

Dingen die je nodig hebt

 • Grote zak WIT kunststof partij messen
 • Tot vier of meer liters ammoniak (reguliere of citroen)
 • Moed