Wkinl

Hoe te spuiten verf uit handen

Maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent, als je verf, bent u waarschijnlijk om spots van verf op je vingers, handen en nagels te krijgen. Het is een goed idee om je handen af ​​te vegen met een handdoek als je verf, zodat de verf zal niet taart op je handen, maar een of andere manier niet uit wat je doet om het te voorkomen, verf lijkt vast te klampen aan de vingers en handen.

Stappen

Hoe te spuiten verf uit handen. Neem een warme douche zodra u klaar bent met het schilderij.
Hoe te spuiten verf uit handen. Neem een warme douche zodra u klaar bent met het schilderij.
 1. 1
  Neem een warme douche zodra u klaar bent met het schilderij.
 2. 2
  Gebruik zeep of vloeibare zeep, afhankelijk van uw keuze. Lather een gewone nagel borstel.
 3. 3
  Scrub je vingers alsmede eventuele verf vlekken die op je handen met de borstel, zodat de verf uitstappen. Wees zacht en niet zwaar graven op je huid of je zal het irriteren.
 4. 4
  Proberen om zo veel verf af van uw nagels, maar als je merkt dat je niet kunt dan gewoon laten. Na vele andere kant wast dit zal komen als goed. (Probeer andere douches nemen door die dag als de verf niet loskomen van de eerste keer.)

Alternatief

 1. 1
  Spray carburateur reiniger op je handen. Laat het niet doorweken veeg met keukenpapier. Deze truc is meer voor als je grote vlekken van verf op je huid.
 2. 2
  Was het gebied met zeep. Het zal je huid prikken. Wassen met warm water en zeep, daarna wacht een minuut voor de stekende om te stoppen. Dit zou niet goed werken als je een gevoelige huid hebt.
 3. 3
  Afgewerkt.

Tips

 • U kunt ook de vacht van uw handen met vloeibare zeep en laten drogen voordat u gaat werken met verf. Het werkt ook als je werkt met vlekken, of vet. Het hebben van de laag vloeibare zeep op je handen zal verf te houden van steken of onderdompelen in de huid. Reinig daarna up is eenvoudig met meer zeep en water.
 • WD40 ® werkt als een charme. Maar het maakt je handen echt vettig na en je zal moeten om ze te wassen met afwasmiddel, omdat het snijdt door vet.
 • Goo Gone ® werkt ook zeer goed op verse verf op handen en olieachtige residu niet verlaat.
 • Het is een goed idee om handschoenen te dragen tijdens het schilderen.