Wkinl

Hoe te timmerman mieren te doden

Wil je weten hoe je timmerman mieren te doden? Hier vindt u elementaire houtmier informatie, aanbevelingen product en gemakkelijk te volgen instructies vinden. Deze mieren kunnen materiële schade aan een structuur veroorzaken. Ze vallen meestal nat, vermolmd hout, maar ze kunnen tunnel door droog onbeschadigd hout ook.

Stappen

Hoe te timmerman mieren te doden. Meer informatie over houtmieren.
Hoe te timmerman mieren te doden. Meer informatie over houtmieren.
 1. 1
  Meer informatie over houtmieren.
  • Gemeenschappelijke Naam: Carpenter Ants
  • Wetenschappelijke Naam: Camponotus soorten
  • Kleur: van rood naar zwart Poten: 6
  • Vorm: gesegmenteerd; ovaal Maat 5/8 "Antennes: ja Flight: nee
 2. 2
  Leer waar houtmieren graag rondhangen. Houtmieren kan en zal een nest binnen en buiten elke vorm van structuur op te zetten. U kunt lokaliseren in sommige gevallen satelliet of ouder kolonies buiten een structuur, zullen deze worden gevestigd in boomstronken, landschap dakconstructie, stapels hout of vochtig vochtig hout. U kunt routes in de vroege ochtend of vroege avond lokaliseren toen de timmerman mieren foerageren, te lokaliseren en weer van ouder kolonie en de structuur van de paden. Typisch het interieur locaties van de timmerman mieren zullen zijn in de buurt van een vocht bron keuken, of bad gebieden. Kijk voor een gebied dat misschien krijgt meer vocht van regen runoff dan andere delen van de constructie.
  • Houtmieren voer structuren hoewel openingen of barsten tijdens het foerageren naar voedsel. Het verschijnen van grote aantallen gevleugelde volwassenen houtmieren in een structuur geeft aan dat het nest of nesten bestaat binnenshuis. Carpenter Mieren eten geen hout, maar ze eten eiwitten en suikers. Houtmier hout schade is veroorzaakt door tunneling in de structuur. Eenmaal binnen, zullen ze proberen en zoek een waterbron, voedsel en het gebruik van hout voor hun nest.
  • Carpenter Mieren kunnen "frass" achterlaten, het verstrekken van aanwijzingen aan hun nestplaats. Als dit complex nest toevallig een muur leegte binnen uw huis, structurele schade kan en zal leiden. Vocht en te beheersen, is belangrijk bij het beheer van deze soort.
 3. 3
  Wees voorzichtig. Timmerman mieren steken niet en meestal niet de mens bijten. Echter, wanneer geïrriteerd ze kunnen en zullen een pijnlijke beet toebrengen.
 4. 4
  Kijk voor hen in de volgende plekken:
  • Tapijten - Controleer rond deuren en open haard
  • Stichtingen
  • Vegetatie - Mieren graag nestelen en voedergewassen in de paden uit het zicht achter een vegetatie, boomstronken, takken die tegen funderingen, patio's, etc. rust Trek de vegetatie op zoek naar mieren. Poging om foeragerende mieren terug volgen naar hun kolonie
  • Ground - Potplanten, compost bochten, of een item dat grondcontact heeft kan een mierenkolonie haven
  • Mulch of bladafval - Mulch en bladafval herbergt vaak tal van kolonies van mieren, zoals bestrating mieren, brand mieren, gekke mieren en Argentijnse mieren. Rake mulch terug van de stichting om te controleren of kolonies.
 5. 5
  Elimineren bronnen van vocht, seal scheuren rond uw stichting, en houd hout uit de buurt van uw huis. Bezuinigen struiken en takken zal ook bronnen van binnenkomst elimineren om uw huis.
 6. 6
  Verzegelen toegangspunten, scheuren en spleten.
 7. 7
  Gebieden waar water lekkages optreden moeten worden geïnspecteerd ze aantrekkelijk voor mieren als termieten zal zijn. Behandel nesten met een gel aas gelabeld voor houtmieren of gebruik een gelabelde stof. Behandel binnenwand vides met een foram of stof. Wil je de mier paden gevolgd door werknemers te behandelen wanneer ze foerageren met houtmier lokaas korrels.
 8. 8
  Gebruik aas voor mierenkolonies die niet direct kunnen worden behandeld. Je kunt niet altijd de mierenkolonie, maar het plaatsen van aas of insecticiden in hun paden zal controleren en elimineren van de kolonie.

Tips

 • Carpenter mieren zijn zeer actief in de nacht. Hier krijg je een zaklamp en ga naar buiten. Kijk voor houtmieren achterstand van bomen, hout, en andere mogelijke nestplaatsen. U kunt ook volgen paden van timmerman mieren uit de structuur terug naar hun nest.
 • Gebruik buitenshuis aas, zoals de KM Ant Pro vloeibare mier feeder en gastronomische vloeibare mier mogelijk aas wanneer. Timmerman mieren voeden zich met bladluizen, zodat hen iets dat de zoete honing van bladluizen bootst zal ze gek en zorgen op lange termijn onder controle.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen insecticide sprays of stof van welke aard dan bij het gebruik van aas. Combineren van elke vorm van spray doden alleen de mieren wanneer u probeert om hen te voeden. Sprays en stof zal ook vervuilen het aas.