Wkinl

Hoe je suiker mieren te doden

Faraomieren, algemeen genoemd suiker mieren, zijn kleine mieren met lichtbruine of tan lichamen. Suikermieren kregen hun bijnaam omdat ze voeden zich voornamelijk zoetigheden zoals suiker, jam en honing. Deze mieren zijn ook aangetrokken om brood, gebak en vette of vette voedingsmiddelen, waardoor ze een gemeenschappelijk huishouden plaag in veel regio's.

Stappen

Hoe je suiker mieren te doden. Beperk het eten van de keuken alleen en opruimen voedsel morsen, zodra ze zich voordoen.
Hoe je suiker mieren te doden. Beperk het eten van de keuken alleen en opruimen voedsel morsen, zodra ze zich voordoen.

Voorkomen suiker mier besmettingen

 1. 1
  Beperk het eten van de keuken alleen en opruimen voedsel morsen, zodra ze zich voordoen. Een paar druppels van fruit punch of gelei zittend op de teller is genoeg om aan te moedigen scouting suiker mieren op zoek naar meer voedsel bronnen.
 2. 2
  Bewaar alle houdbare zoete producten, zoals koekjes, snoep en brood binnenkant van goed afgesloten containers of in de koelkast of vriezer.
 3. 3
  Voeg verse breeuwen of isolatie rond ramen en deuren en sluit alle bekende gaten dat de mieren kunnen gebruiken voor toegang.

Aas suikermieren

 1. 1
  Moedigen foerageren. Kolonies van faraomieren bestaan ​​uit 1 of meer koninginnen, reproductieve mannen en niet-reproductieve werknemer vrouwtjes. De werkende vrouwen voedergewassen voedsel terug te brengen naar de koninginnen.
 2. 2
  Zet gelei in een knijpfles. U kunt een lege ketchup of mosterd fles te gebruiken om de gelei makkelijker te zien maken. Jelly is een favoriet van de suiker mier, en zal hen voorzien van een gemakkelijke voedselbron naar huis te nemen.
 3. 3
  Kies een gebied in je huis waar je mieren hebt gezien en je hebt een open oppervlak om mee te werken. Ofwel afzien gelei direct op het oppervlak, of zet wat afplakband eerst neder. Met behulp van afplakband op een gebied, zoals langs de achterkant van een aanrecht te dekken, maakt gelei opruimen makkelijker.
 4. 4
  Strooi een kleine hoeveelheid babypoeder rond het voedsel, zodat mieren nemen het aas huis zal een goed zichtbare spoor achter op het nest. Als ze te doden door het lokken niet het probleem te stoppen, kan het belangrijk zijn voor u om de locatie van de nest's kennen.
 5. 5
  Bewaak het aas eten te zien als de mieren nemen het mee naar huis, en waar ze dragen als ze vertrekken. Als mieren dragen de gelei af, je vond een goede locatie voor uw aas. Zo niet, test dan een andere ruimte tot je een goede voeding plek.
 6. 6
  Kies een langzaam werkend vergif voor foeragerende mieren voldoende tijd om het aas terug te brengen naar de kolonie voordat ze sterven. Mier aas bevatten hydramethylnon of boorzuur zijn vaak effectief.
 7. 7
  Meng het gif in de gelei en zet het aas eten in uw testgebied. Volg pakket aanbevelingen voor het aantal aas in te stellen en de onderlinge afstand van de bate stations.
 8. 8
  Opnieuw leveren de lokdozen als nodig is totdat je niet meer zien mier activiteit. Afhankelijk van de grootte van de besmetting kan het 3-5 weken om de mieren volledig doden.

Andere manieren om suiker mieren te doden

 1. 1
  Probeer een natuurlijke huis remedie om suiker mieren te doden als je niet wilt chemicaliën te gebruiken.
  • Voeden de mieren maïsmeel, die ze niet kunnen verteren. Meng het met poedersuiker om het aantrekkelijker te maken.
  • Spray mieren rechtstreeks met azijn of een oplossing van water en soda. U kunt ook deze producten Spuit direct op het nest of in en rond gebieden waar de mieren zijn het invoeren van uw huis.
 2. 2
  Gebruik een chemische korrels of spray insecticide markt gebracht voor gebruik op faraomieren. Er zijn veel chemische insecticiden die werken even goed om mieren, waaronder diazinon, permethrine, cypermethrin, allethrine en anderen te doden.
 3. 3
  Behandel mierennesten direct met een insecticide als je in staat bent om ze te vinden. Als de mieren zijn rond voor een tijdje of de besmetting ernstig is, zijn er hoogstwaarschijnlijk meerdere nesten. Daarom moet u niet stoppen met de behandeling na het doden slechts een nest. Als de suiker mierenkolonie groeit, delen van de kolonie afbreken om een ​​nieuw nest te bezetten.
 4. 4
  Spray de fundering van een besmet gebouw aan de buitenkant met een insecticide om extra mieren te beletten.
 5. 5
  Bellen in een professionele ongediertebestrijder of ongediertebestrijding bedrijf als uw inspanningen om suiker mieren te doden hebben gefaald.