Wkinl

Hoe zich te ontdoen van blackspot algen in uw zwembad

Dit is groot voor iedereen die Blackspot Algen heeft in hun zwembad. Blackspot algen is de meest hardnekkige van alle algen. Dus vergeet niet om deze tips te volgen en je zult het hebben opgeruimd in geen tijd.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van blackspot algen in uw zwembad. Test uw water de enige reden dat zwarte algen heeft uw zwembad gesloten is vanwege je gebrek aan chloor.
Hoe zich te ontdoen van blackspot algen in uw zwembad. Test uw water de enige reden dat zwarte algen heeft uw zwembad gesloten is vanwege je gebrek aan chloor.
 1. 1
  Test uw water de enige reden dat zwarte algen heeft uw zwembad gesloten is vanwege je gebrek aan chloor. Om te voorkomen dat zwarte algen uit stiekem op je moet je voortdurend te controleren uw waterkwaliteit elke dag. Je moet dit doen toch. Je moet om te testen voor chloor, ph, alkaliteit, calcium hardheid, stabilisator, enz. U kunt alleen in staat zijn om te testen op een kleine hoeveelheid van deze dingen van uw huis testkit. Het wordt aanbevolen dat u een watermonster te nemen naar uw plaatselijke zwembad winkel en krijg het professioneel getest. Elke fatsoenlijke pool winkel zal het aanbieden van gratis water testen toch.
 2. 2
  Pas je water als je eenmaal weet wat uw water is zoals je kunt dan de chemicaliën om uw zwembad te passen aan de juiste niveaus. Dit zal afhangen van wat voor soort ondergrond uw zwembad heeft, maar u kunt deze cijfers hieronder gebruiken. Chloor 2,0-4,0, pH 7,4-7,8, Totale alkaliteit 80-120, Calciumhardheid 200-500, Stabilizer 50-80
 3. 3
  Voeg een algaecide Blackspot alg is zeer chloor resistent. U moet een algaecide toe te voegen aan het water op een andere invalshoek te bieden. Algaeciden zijn specifiek ontworpen om te doden en algen te voorkomen. Dus het is een goed idee om een ​​Algicide in het water te allen tijde. Als u nog niet hebt een Algicide in het water nu, zou je beter een zet in de juiste weg. Zoek een die is op koper gebaseerde zoals ze zijn meestal de besten te gebruiken. Voor het beste resultaat giet de Algicide direct op de getroffen gebieden.
 4. 4
  Schok het zwembad als schokkend het zwembad met chloor moet je alleen gebruiken calciumhypochloriet of natriumhypochloriet. Deze 2 producten zijn strikt chloor en niets anders. U moet weten welke maat uw zwembad is en volg de fabrikanten aanwijzingen om dit effectief te doen. Het is ook een goed idee om uw schok dosis het dichtst bij de meest getroffen gebieden toe te voegen.
 5. 5
  Borstel de muren omdat blackspot algen vormt een beschermende barrière om zich heen moet u de getroffen gebieden te poetsen echt moeilijk met een harde borstel. Zodat de toegevoegde chemicaliën (chloor en Algicide) het werk kan doen.
 6. 6
  Circuleren water beter blackspot draait meestal op in gebieden waar sprake is van gebrek aan water circulatie. Doe je best om je water terugkeer jets direct op een manier die de meeste hoeveelheid water rond beweegt. Als u direct de jets aan het zwembad whirlpool maken het water rond is de beste manier om te gaan.
 7. 7
  Aanval zwarte algen head-on, zoals eerder staat, blackspot algen vormt een beschermende barrière om zich heen. Dus je zal moeten regelmatig borstelen van de bovenkant van de algen en voeg uw chloor terwijl het wordt blootgesteld. Een andere goede tip is om chloorgranulaat direct strooi op de getroffen gebieden en laat het zitten en verbranden van de zwarte vlek. U kunt ook een chloor tablet op de blackspot wrijven nadat u het hebt geborsteld. Zorg ervoor dat je handschoenen te dragen.
 8. 8
  Spoel af en herhaal gewoon blijven testen en aanpassen van het water, het schrobben van de blackspot en het toevoegen van chloor zo dicht als je kunt krijgen. En je zal uiteindelijk te ontdoen van het! En maak je geen zorgen... Het zal gaan, maar het zal afhangen hoe slecht de algen is de vraag hoe snel het zal gaan. Waterbalans en schrobben zijn het beste wat je kunt doen in dit geval.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet te veel koper algaecide als Het kan vlekken
 • Volg instructies van de fabrikant
 • Wees altijd voorzichtig met zwembad chemicaliën