Wkinl

Hoe te drastisch verminderen van de kosten om uw zwembad te verwarmen

Een groot deel van de energie nodig is om zwembadwater te verwarmen, en de meeste conventionele zwembad kachels zijn zeer inefficiënt. Propaan, aardgas of andere fossiele brandstoffen worden verbrand om het zwembad water of elektriciteit wordt af en toe gebruikt warmen. De exploitatiekosten van een zwembad kan sterk worden verminderd door eenvoudige veranderingen in het zwembad onderhoud routine, het gebruik van efficiëntere en milieuvriendelijke warmtebronnen of goedkope add-on producten.

Stappen

Hoe te drastisch verminderen van de kosten om uw zwembad te verwarmen. Energie te besparen door het gebruik van een zwembad solar afdekking.
Hoe te drastisch verminderen van de kosten om uw zwembad te verwarmen. Energie te besparen door het gebruik van een zwembad solar afdekking.
 1. 1
  Energie te besparen door het gebruik van een zwembad solar afdekking. Een "pool solar afdekking" of "pool solar deken" is een drijvend zwembad afdekking die de oppervlakte van het zwembad water isoleert. De meerderheid van de warmte die vrijkomt uit zwembadwater wordt verloren door het oppervlak van het zwembad, en een zonne-deken drastisch vermindert warmteverlies. Ook is het mogelijk een deel van de zonne-energie om te gaan door het deksel en in het water, waar het verandert in warmte. Als gevolg van de zwembad verwarming nodig is om te draaien veel minder vaak en gedurende kortere perioden, voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten.
 2. 2
  Voer het zwembad verwarming op basis van hoe vaak het zwembad wordt gebruikt. Gas brandende zwembad verwarmingen kunnen zwembadwater opwarmen relatief snel. Afhankelijk van hoe vaak u uw zwembad te gebruiken, kan het veel efficiënter om alleen draaien uw zwembad verwarming wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld, als je de neiging om alleen zwemmen op zaterdag en zondag is het niet nodig om uw zwembadverwarming lopen de hele week lang om de temperatuur van het zwembadwater te houden. Zet uw gas zwembadverwarming op vrijdagavond, en afhankelijk van de dimensionering van de kachel, zal u lekker warm water hebben door zaterdagochtend. Draai de verwarming weer uit zondagavond voor een drastische vermindering van de gaskosten.
 3. 3
  Er wordt vaak gezegd dat het veel efficiënter en effectiever te houden uw zwembad verwarming draait continu, dat uw zwembad alle warmte en neerzetten om uw buitenluchttemperatuur kunnen verliezen in een nacht kostte, en uw zwembad verwarming zal veel minder gas te verbranden handhaven van een gelijkmatige temperatuur van het water de hele week, in plaats van werken aan het zwembad terug 2-3 keer per week te brengen op temperatuur. Dit is niet waar. De hoeveelheid energie die nodig is om uw zwembad warm is rechtstreeks evenredig met hoeveel warmte uw zwembad aan het verliezen is, die recht evenredig is aan hoe warm het is de hele week.
 4. 4
  Gebruik een alternatieve warmtebron zoals een "pool warmtepomp". Een warmtepomp gebruikt dezelfde werkwijze toegepast in een airconditioner, behalve het proces omgekeerd en warmte afkomstig uit de buitenlucht wordt gebruikt om het zwembad te verwarmen water. Elektriciteit nodig is voor het aandrijven van de warmtepomp.
 5. 5
  Een ander alternatief voor dure fossiele brandstoffen is gratis warmte van de zon. Zonne-energie zwembad verwarming panelen verzamelen warmte van de zon om zwembadwater te verwarmen. Zonne-panelen hebben geen operationele kosten, zijn zeer gemakkelijk voor een huiseigenaar te installeren en zijn meestal zeer duurzaam in alle klimaten. Het enige nadeel is dat als de zon niet schijnt, wordt uw zwembad niet verwarmd. Zonne-energie zwembad verwarming panelen zijn een uitstekende oplossing in warmere staten, met veel zonnige dagen gedurende het jaar.

Tips

 • Als u nodig hebt om een ​​zwembad kachel die fossiele brandstoffen verbrandt vervangen, sterk overwegen de impact gas brandende zwembad verwarmingen hebben op het milieu.