Wkinl

Hoe om uit te lekken en vul uw zwembad

Zwembad water kan slecht krijgen over de jaren, zo slecht dat chemicaliën hun effectiviteit verliezen. Met deze informatie en een gratis weekend, kunt u (en een vriend) uitlekken en refil uw zwembad zonder de uitgaven veel meer dan 150€ (niet inbegrepen * noodzakelijke chemicaliën voor nieuw water).

Stappen

Hoe om uit te lekken en vul uw zwembad. Ga naar Home Depot en huur een dompelpomp dompelpomp voor ongeveer 30€ / 24 uur.
Hoe om uit te lekken en vul uw zwembad. Ga naar Home Depot en huur een dompelpomp dompelpomp voor ongeveer 30€ / 24 uur.
 1. 1
  Ga naar Home Depot en huur een dompelpomp dompelpomp voor ongeveer 30€ / 24 uur. Doe dit vroeg op de dag, zodat uw zwembad is leeg voor het donker. Uw huur moeten rubber Goodyear brandslangen zijn in 50 ft lengtes. Twee waren genoeg voor mij, maar controleren om ervoor te zorgen dat het niet meer dan 100 meter afstand van de bodem van uw zwembad om uw riool / riool toegangspunt (dit is meestal een 3-4 inch kunststof buis op uw woning met een schroefdop op zij die rechtstreeks leidt naar de riool, waar u WEL wilt dat uw zwembadwater te gaan. De stad zal dit water hergebruiken).
 2. 2
  Laat de pomp in het diepe (maakt eigenlijk niet echt uit tot bijna leeg) en steek de stekker in. Zorg ervoor dat de slang goed bevestigd en zorg ervoor dat het andere uiteinde van de slang zit vast in de pijp gat (de mijne ging over 3 voeten voordat iets te raken) voordat u in de pomp.
 3. 3
  Nu krijg je te kijken je water verdwijnen over het tarief van 50 gallon / min. Mijn zwembad is ongeveer 10.000 gal, en het duurde iets meer dan 3 uur om uit te lekken. Eenvoudige wiskunde als je weet dat het debiet.
 4. 4
  Elke voet of zo van het waterpeil droppage, moet je de omtrek van vorige waterlijn van het zwembad met een slang spuiten, vooral als uw water was vies als de mijne. Sommige borstelen terwijl u bij het.
 5. 5
  De pomp zal vrijwel al het water te verwijderen, afhankelijk van de contouren van uw zwembad het diepe. Giet de laatste voet of zo handmatig met twee emmers.
 6. 6
  Als u een in de vloer schoonmaken systeem, is nu een goed moment om puin uit te blazen van de pop-ups met uw slang of u kunt contact opnemen met de fabrikant voor specifieke onderhoud / reparatie tips.
 7. 7
  Nu is een goed moment om de calcium ring (indien aanwezig) en andere vlekken schoon. CLR werken, ik gebruikte Lime Away.
 8. 8
  Schakel de slang, en als je dat deed goed werk, het moet donker zijn en je moet moe / opgelucht!
 9. 9
  Mijn zwembad was bijna vol toen ik wakker werd, dus 10.000 liter zal stromen in ongeveer 12 uur, geven of te nemen. Vergeet niet te vol en uw zwembad. Boo. Maak je geen zorgen, mag water niet duur te zijn... Ik belde mijn stad en ze vertelden me dat ze kosten ongeveer 10 cent per 100 liter, dus ongeveer 10€ voor mij. Op sommige plaatsen... dit koste zou kunnen zijn een paar honderd dollar van water bel uw water-afdeling voor een schatting van de oproep een water leveren diensten in uw regio te achterhalen wat is uw beste optie (versus 115 -200€ voor een "pro" con -artist/pool persoon plus hetzelfde water kosten)!

Tips

 • Je mag niet leeg uw zwembad in extreme hitte, heb ik gehoord.
 • Grondwater problemen kunnen ertoe leiden dat uw zwembad om uit te stijgen van de grond wanneer geleegd ik lees. Eng.
 • Vergeet niet om uw apparatuur te keren naar Home Depot.
 • Als je ziek bent van chloor zijn of hebben een slecht presterende zout systeem zoals ik, moet je lezen over zuurstof / koper systemen. Kwam enkel over hen vandaag (ecosmarte.net) en het klinkt geweldig. Als je vraagt ​​om informatie, vertel hen u Mike's artikel over Google te lezen!
 • Deze informatie is van toepassing op in de grond, beton-achtige zwembaden. Ik weet niets over andere zwembaden.
 • Als je een zwembad bedrijf of persoon die je vertrouwt, vraag hen wat te doen met uw water nu. Ik ben er nog niet, mijn water is 100% zuiver water uit de stad, en ik weet voor een feit moet additieven. Ik kreeg te horen een lijst van ongeveer 7 dingen die ik moet toevoegen aan mijn zwembad, nu. Ik krijg een 2nd opinion morgen! Ik geef de voorkeur om het goed te doen zonder gebruik van onnodige toevoegingen.
 • Je moet niet naar dit meer dan eens in de 3-5 jaar heb ik me laten vertellen. Tenzij je een waardeloze zwembad man en / of als de oefening.

Waarschuwingen

 • Niet een goed idee om uw zwembad onttrekt als u schade aan uw zwembad en veroorzaken "pop-off", dat meer zal kosten. Bel een onderwater pool reparatie bedrijf als je nodig hebt om reparaties uit te voeren aan uw zwembad.
 • Wees voorzichtig met elektriciteit rond water. Vooral bij het gebruik van een metalen paal.
 • Vergeet niet om automaten uit te schakelen aan de pomp en andere apparatuur.

Dingen die je nodig hebt

 • Dompelpomp dompelpomp met slangen naar riool lijn te bereiken.
 • Tuinslang
 • Geduld