Wkinl

Hoe te diagnosticeren en verwijder eventuele zwembad vlek

Zwembad vlekken op de muur of vloer van een zwembad kan worden veroorzaakt door metalen in het zwembad water, of door een organisch materiaal achtergelaten in het zwembad. De beste aanwijzing voor de bron van het probleem is de kleur van de vlek pool.

Stappen

Hoe te diagnosticeren en verwijder eventuele zwembad vlek. Proberen te identificeren voor de hand, zijn vlekken op de vloer waarschijnlijk veroorzaakt door iets organisch (de bladeren).
Hoe te diagnosticeren en verwijder eventuele zwembad vlek. Proberen te identificeren voor de hand, zijn vlekken op de vloer waarschijnlijk veroorzaakt door iets organisch (de bladeren).
 1. 1
  Proberen te identificeren voor de hand, zijn vlekken op de vloer waarschijnlijk veroorzaakt door iets organisch (de bladeren). Als er roest gekleurde vlekken op de wand van het zwembad onder een ladder, de bron is waarschijnlijk een metaal en moet je de ladder op corrosie onderzoeken.
 2. 2
  Verwijder de vlekken veroorzaakt door een organisch materiaal van uw zwembad oppervlak. Groenachtig bruin gekleurde vlekken zijn meestal gerelateerd aan iets organisch (laat op de grond zitten in de winter), of een algengroei. Een eenvoudige shock behandeling en schrobben met een harde borstel kan snel verwijderen van een groenachtige bruine gekleurde vlek. U kunt ook proberen een van de vele nieuwe enzymen gebaseerde zwembad chemicaliën op de markt. Alle natuurlijke zwembad enzymen zullen eten weg bij organisch materiaal te verwijderen van het zwembad vlek met weinig of geen schrobben en zonder het gebruik van agressieve chemicaliën.
 3. 3
  Vlekken die roodachtig bruin of zeer donkere kleuren verschijnen zijn meestal gerelateerd aan metalen in uw zwembadwater. De metalen die gewoonlijk veroorzaken zwembad vlekken zijn ijzer, mangaan en koper. Koper zal resulteren in blauw, groen of donker (zwart) vlekken. Ijzer resultaten in roestige, bruin of groen / bruine vlekken en mangaan zal resulteren in donker bruin / zwart of paars vlekken.
 4. 4
  Als u denkt dat uw vlek is gerelateerd aan metalen, of als de bovenstaande suggesties voor biologische zwembad vlekken niet lichter of verbeteren van de vlek, je moet een natuurlijke ascorbinezuur gebaseerde zwembad product of difosfonzuur based pool product te kopen. Wanneer het rechtstreeks op de vlek, zal deze krachtige zwembad chemicaliën vrijwel direct verwijderen van de vlek van het zwembad oppervlak.
 5. 5
  Maatregelen nemen om de vlek te voorkomen terugkeren. Heeft u een monster van uw zwembadwater getest voor metalen, en als je vult uw zwembad van een ander dan "stad van water" moet u ook de vulling water te testen bron. Metalen kunnen van nature voorkomend zijn en toegevoegd aan uw zwembad met water vullen, of kunnen door corrosie van uw zwembad apparatuur of zwembad sanitair in het zwembad water worden ingevoerd.
 6. 6
  Als u vaststelt dat uw vulling water is het probleem, afvoer van uw zwembad 1/4 of 1/2 weg en opnieuw vullen met onthard water. Circuleren het water voor 48 uur en hebben het opnieuw getest. Als er nog steeds een hoge concentratie van metalen, herhaal het proces.
 7. 7
  Als je vulling water aanvaardbaar is, worden metalen worden ingevoerd in uw zwembadwater door corrosie. U moet het testen van de TDS TDS niveau van uw zwembad water en het zwembad pH en alkaliteit niveaus. Als een van deze drie gebieden zijn niet binnen bereik is ten alle tijden, kan uw zwembadwater corroderen en logen metalen uit het zwembad oppervlak of het zwembad apparatuur.
 8. 8
  Als je uiteindelijk met behulp van een vlek te verwijderen product uit uw zwembad winkel moet u uw chloor verlagen tot onder 1 ppm, zodat de chloor niet concurreren met de vlek te verwijderen product.
 9. 9
  Na het gebruik van uw vlek te verwijderen product, zorg ervoor dat u schokken van het zwembad, zodat u een voldoende hoeveelheid chloor in uw zwembad voordat het groen gaat.

Tips

 • NA DE BEHANDELING VOOR METAAL vlekken met ASCORBINEZUUR HET ZWEMBAD MOET ook worden behandeld met een metalen sekwestreermiddel.
 • Gips zwembad eigenaren moeten bijzondere aandacht besteden aan het zwembad pH, alkaliteit en TDS-niveau.
 • Ascorbinezuur kan vlekken te verwijderen. Probeer het gebruik van kauwtabletten vitamine C tabletten. Doe ze in een sok, plet ze tot zeer goed, en plaats ze op de vlek direct. Je moet wat poetsen, maar het tilt de meeste van de vlek in een korte tijd. Er zijn veel producten beschikbaar als dat voor u werkt. Ascorb-X, is een geweldig product; Stain-vrij door Natural Chemistry; Scale-Tec zal vlekken over een periode van tijd, Jack's Magic heeft een volledige lijn van ontvlekkers.
 • Test het zwembad pH en alkaliteit wekelijks en het zwembad water TDS niveau maandelijks of per kwartaal.
 • U kunt bezoeken om meer over onderhoud van het zwembad te leren

Waarschuwingen

 • Als je een kachel op uw zwembad en vind koper vlekken of overmatige hoeveelheden koper in het water wanneer het wordt getest, meteen het zwembad pH en alkaliteit niveaus te testen en goed te onderhouden ze vooruit gaan. Het sanitair in een zwembad verwarming, genaamd de "warmtewisselaar", is gemaakt van koper. Als het zwembad pH en het zwembad Alkalinity niveaus worden niet goed onderhouden, zal deze warmtewisselaar snel corroderen en los koper in het zwembad water veroorzaakt zwembad vlekken en snel kapot de kachel.