Wkinl

Hoe maak je een lek in uw zwembad te vinden

Als u regelmatig nodig hebt om meer dan twee centimeter water toe te voegen aan uw zwembad per week, hebt u mogelijk een lek. Uw zwembad zal wat water natuurlijk verliezen aan verdamping, wat veel geld uitgeven en wat uw filter terugspoelen.

Stappen

Hoe maak je een lek in uw zwembad te vinden. Controleer de hand liggende eerste.
Hoe maak je een lek in uw zwembad te vinden. Controleer de hand liggende eerste.
 1. 1
  Controleer de hand liggende eerste: Zijn er lekkage bij de apparatuur pad? Kijk goed naar het filter, pomp, verwarming en de pijp afsluiters. Controleer de grond voor vocht. Zijn er natte gebieden rond het zwembad? Loop rond het zwembad, en bij het zwembad en de uitrusting. Controleer op natte grond en gezonken of uithollen gebieden. Heeft u een vinyl liner zwembad? Kijk voor scheuren of scheidingen in alle armaturen, skimmers, rendementen, schoner lijn, verlichting, trappen en de corners.Checking om te zien of u een lek: Als u vermoedt dat uw zwembad lekt, er zijn verschillende manieren om te controleren. Probeer een van deze benaderingen:
 2. 2
  Markeer het waterniveau van het zwembad in de skimmer. Met behulp van een stukje plakband of vet potlood om het waterniveau te markeren. Controleer de waardering 24 uur later. Uw zwembad moet verliezen niet meer dan 1/4 inch per dag. Anders wordt een lek aangegeven.
 3. 3
  De emmer-test: Plaats een emmer gevuld met zwembad water op een pool stap (gewicht met een steen of baksteen). Markeer het waterniveau aan de binnen en buitenzijde van de bak. Zorg ervoor dat de waterstanden zijn hetzelfde in de emmer als het waterniveau van het zwembad buiten de bak. Controleer de waardering 24 uur later. Als er een grotere daling van de lijn op de buitenkant van de bak, wordt een lek in de pool aangegeven. Deze test moet worden uitgevoerd met de pomp, dan weer met de pomp.
 4. 4
  Bepalen van de locatie van het lek: Als u vaststelt dat uw zwembad aan het verliezen is water, zet het filtersysteem en noteer waar het water stopt dropping. Vinyl Liner zwembaden moeten water in hen hebben ten alle tijden! Stop deze test als je een liner zwembad en het waterpeil snel daalt. Start het toevoegen van water en bel een zwembad professional. Als er geen water meer op de bodem van de skimmer opening, het lek is waarschijnlijk in de skimmer of filtersysteem (inclusief de leidingen). Als het water stopt aan het licht, het lek is waarschijnlijk aan het licht housing.If het water daalt tot onder de licht, dan kan er een lek in de afvoer aan de onderkant van de pool.If u vermoedt dat u een lek in het filtersysteem zijn: Als u luchtbelletjes in de retourleiding van het water als de pomp van het zwembad loopt, is er een lek in de zuigzijde van het filtersysteem. Is de pomp mand deksel op strak? Wordt het deksel o-ring gesmeerd en in goede conditie? Als het zwembad verliest meer water terwijl de pomp draait, het lek is op de retourleiding kant van het systeem. Controleer de afval-of terugspoelen lijn voor stromend water? Als u vermoedt dat u een lek in de Skimmer, licht, liner: Als je iets dat lijkt op een scheur, gat of scheur te zien.
 5. 5
  Met behulp van een kleurstof testoplossing of een deel van uw ph indicator testreagens, vallen in de buurt van het met pomp uitgeschakeld en water nog steeds. Kijk of de kleurstof wordt meegezogen in de scheur, gat of scheur.
 6. 6
  Vaststelling van lekken-skimmer lekken: De meest voorkomende lek is een scheiding tussen de plastic skimmer en de betonnen zwembad. Dit is eenvoudig op te lossen met zwembad putty.Light Lekken-Vaak is de buisleiding uit elkaar zal komen, breken of scheiden van de niche. Dit is moeilijk te patch. Er zijn verschillende methoden om een ​​slechte leidingaansluiting patch. Een twee componenten epoxy die droogt hard, met stopverf, siliconen of kalefateren zijn manieren om dit problem.Liner Lekken-Gewoon fix, patchen met een vinyl liner patch kit. Als onderwater, natte plek kit.
 7. 7
  Veel lekken zijn niet detecteerbaar met behulp van de bovenstaande suggesties. Nu is het tijd om te bellen een professional! Dankzij de state-of-the-art technologie, de meeste zwembad of spa lekken kunnen worden gevonden en gerepareerd zonder grote verstoringen. Sommige van de gebruikte methoden zijn: Perslucht wordt gebruikt om een ​​pijp onder druk. De lucht verplaatst het water in de buis totdat het lek, waarna ontwijkt uit het gat naar het probleemgebied onthullen bereikt. Of, waar een pijp in slaagt om een ​​constante luchtdruk te handhaven, bestaat er een lek. Speciale televisie-camera die wordt kronkelden door afvoerbuizen te lekken plek. Door het injecteren van lucht in een buis, vervolgens elektronisch het luisteren naar geluiden van ontsnappende lucht met een super gevoelige microfoon. Je zou verwachten te betalen ongeveer 135€ tot 190€ voor high-tech lekdetectie, afhankelijk van de locatie en de complexiteit van het probleem. Reparaties zijn extra.
 8. 8
  Inzicht leidingen lekken-zwembad sanitair systeem uitvalt: De basisconfiguratie van een zwembad sanitair en filtratie-systeem is eenvoudig. Water wordt getrokken door de skimmer en de belangrijkste riolering in het zwembad bij het zwembad pomp. het water loopt underground de mechanische kamer waar het door het pomphuis en wordt vervolgens geduwd door de filter en verwarming evenals alle andere randapparatuur zoals chlorinators en uiteindelijk doorgesluisd naar het zwembad door retourleidingen. Naast deze gesloten systeem lijnen, zijn er ook een aantal bijkomende aspecten aan het zwembad waterleiding die niet werken in een gesloten (druk) systeem. De meeste zwembaden gebruik van een open systeem (zwaartekracht gevoede, niet onder druk) equalizer lijn die helpt bij het zwembad pomp om in perioden van lage waterstand zijn bloei te behouden. Deze equalizer lijn wordt vaak vergeten of genegeerd tijdens verbouwingen als vervanging van de lijn is een kostbare en tijdrovende onderneming. De vereveningsleiding maakt verbinding met de onderkant van de skimmer en het andere uiteinde op de belangrijkste riolering of een zijpoort hetzij in de wand van het zwembad bij de locatie van de skimmer. Het is de buis die leidt van de onderkant van de skimmer naar de belangrijkste riool vaak vergeten. Aangezien dit een niet-drukleiding het zou de neiging om minder dan een onder druk lijn lekken, maar gemiddeld deze pijp ook ouder dan de rest van uw zwembad sanitair systeem steeds het als een kandidaat voor onverklaarbare vochtverlies kan zijn. Sanitaire systemen zijn een constante bron voor verlies water voor een groot aantal verschillende redenen, variërend van buismateriaal, installatie kwaliteit, leeftijd, configuratie en de bodemgesteldheid. Voordat u begint te verscheuren uw sanitair systeem moet u eerst isoleren het lek zich te bevinden in het sanitair systeem, of in de structuur van het zwembad zelf.