Wkinl

Hoe voor te bereiden op een paard te rijden

Het duurt een lange tijd om klaar te krijgen, zelfs voor een middag rit in de schuur. Het moet dus om klaar te zijn. Dan, zelfs wanneer uw rit is gedaan, je bent nog niet klaar, want het paard nog meer zorg nodig heeft. Hier zijn de stappen die u nodig hebt om elke keer als je gaat rijden neemt.

Stappen

Hoe voor te bereiden op een paard te rijden. Gaan over uw paard met een rubber (geen metaal - zie waarschuwingen) roskam.
Hoe voor te bereiden op een paard te rijden. Gaan over uw paard met een rubber (geen metaal - zie waarschuwingen) roskam.

Voordat u gaat fietsen

 1. 1
  Bind het paard omhoog en.
 • Als het voorjaar, en het paard is het afstoten, gebruik eerst de vergieten blad en vegen langs het lichaam van het paard in de richting van het haar van het paard. U zult moeten stoppen en het reinigen van de haren van het weg om de paar seconden. Gebruik deze borstel op het hoofd en benen en ga lichtjes over de benige gebieden. Gebruik deze borstel alleen in het voorjaar.
 1. 1
  Gaan over uw paard met een rubber (geen metaal - zie waarschuwingen) roskam. Verplaatsen in kleine cirkels, het verwijderen van losse haren en vuil op de huid. Ook massages spieren van het paard. Duwen harder dan de grote spieren, zoals de achterhand. Ga zachter via benige gebieden zoals de benen en rug. Aan het hoofd van het paard gebruikt deze borstel zeer licht, en gebruik het alleen op het midden van het voorhoofd.
 2. 2
  Gebruik de harde borstel. Verplaatsen in de richting van het haar in lange slagen eindigt met een beweging van de borstel. Dit verwijdert stof en haren die de rubberen roskam naar de oppervlakte gebracht. Ga nogmaals zachtjes op de benige gebieden. Gebruik dit penseel op het hoofd, omdat het te hard zal zijn.
 3. 3
  Gebruik de zachte borstel volgende. Gaan met het haar in lange slagen. Gebruik de zachte borstel over het hele lichaam en het gezicht van het paard. Dit grijpt al het vuil en haren die de harde borstel niet kon.
 4. 4
  Kies hoeven van het paard. Om dit te doen, je pick-up hoef van het paard en de vuil, mest en stenen uit de zijkanten van de kikker. Doe dit niet als je onervaren in bent! Als je ervaren bent u waarschijnlijk weet wat te doen. Als u niet, krijgen hulp van een ervaren paard persoon meerdere keren totdat je weet wat te doen.
 5. 5
  Gebruik een manen en staart kam om voorzichtig te verlichten eventuele klitten en boren in de manen en staart van het paard. Begin onderaan van het haar en werk langzaam naar boven. Je kan hebben om manen en staart ontklitter gebruiken. Bij het doen van de staart van het paard niet direct staan ​​achter het paard, als het paard je niet kunt zien. Neem de staart en trek hem aan de kant. Staan aan weerszijden van romp van het paard als je werkt.
 6. 6
  Zoals je verzorgen zou je waarschijnlijk gemerkt eventuele zwelling of snijwonden. Maar, gewoon om er zeker, stapje terug en kijk naar het paard vanuit alle hoeken. Als er een zwelling in de benen of waar het zadel en hoofdstel zou worden, niet rijden. Als er een grote snee op je paard of een snee in de benen van het paard, of wanneer het zadel en hoofdstel zou zijn, niet rijden ook niet. Als er slechts een kleine snee of zwelling ergens anders op het paard, kunt u nog steeds rijden, en de behandeling van de snede of laat zwellen.
 7. 7
  Vervolgens neemt een snelle blik op de tab van het paard. Als het gerafeld of zwaar beschadigd, gebruik het dan niet en rijden nadat het paard heeft nieuwe tack.
 8. 8
  Tack-up van uw paard.
  • Zet het zadeldek op. Zorg ervoor dat het pad is in de goede richting. Zet het op de rug van het paard, die schoft van het paard helemaal. Schuif het vervolgens terug, zodat de voorkant van het pad ligt half op de schoft, half op de rug. Je doet dit om ervoor te zorgen dat de haren op de rug van het paard is plat, zodat het zadel en pad worden niet wrijven tegen de huid van het paard, waardoor een pijnlijke.
  • Voorzichtig zet de zadel op de rug van het paard. U dan, als u gebruik maakt van een Engels zadel, maak het klittenband riem op het pad naar de keepers op het zadel aan beide zijden. Dan zet de keepers door de band aan de onderzijde aan beide zijden. Als u gebruik maakt van een westernzadel, zet het zadel op.
  • Zet de singel op. U doet dit door het aandraaien van het aan de keepers aan de ene side.Then ga je aan de andere kant, pak de singel en bevestig deze aan de keepers aan de andere kant. Het moet strak genoeg, zodat je precies kunt passen twee vingers tussen de singel en het paard te zijn. Zorg dan dat het zadel is niet verschoven. Als u gebruik western tack je kan gewoon nodig om het cinch up.
  • Doe de teugel. Doe dit door eerst kan hij de teugels over het hoofd van het paard, zodat na je het halster af te nemen, kan het paard niet vandoor. Verwijder vervolgens het halster. Staan aan de linkerkant van het paard. Houd het bovenste stuk van het hoofdstel in je rechterhand. Leg je rechterhand, die de teugel in tussen de oren van het paard, zodat het hoofdstel bungelt over het gezicht van het paard. Dan met je linkerhand, Steek je duim in de hoek van de mond van het paard, zodat het paard opent zijn mond. Gebruik dezelfde hand om het bit te verplaatsen in de mond van het paard, terwijl u met uw rechterhand. Dan zet de bovenkant van het hoofdstel tot over de oren van het paard, waar het rust achter de oren van het paard. Vervolgens situeren de teugel, zodat het is comfortabel voor het paard, en de gesp van de neusriem en keel latch.The eerste keren dat je dit doet, zou ik u sterk aan om hulp vragen. Afhankelijk van hoe lang het paard is en hoe kort je bent, wilt u misschien een krukje of montageblok voor hebben.
 9. 9
  Neem de teugels en zet ze terug over het hoofd van het paard. Leid het paard rond voor een paar menuetten, zodat het paard de lucht die zij heeft gehouden zal vrijgeven, besteden zij de buik. Vervolgens draait singel zodat u kunt gewoon nauwelijks passen twee vingers tussen de singel en het paard. Nu opstapelen en rijden!

Nadat je rijdt

 1. 1
  Als het paard, is warm en bezwete, loop het rond totdat het is koel en droog.
 2. 2
  Vervolgens untack het paard, te beginnen met de teugel. Leg de teugels over het hoofd van het paard. Maak de neusriem en keel klink gespen, til de bovenkant van de teugel op en neer, zodat het beetje valt uit de mond van het paard. Als het paard het bit niet los, steek je duim in de hoek van zijn mond. Vervolgens zet het halster op, neem de teugels boven het hoofd, en bind het back-up. Nu, neem je dat het zadel af. Eerste neemt de omvang en draperen over de achterkant van het zadel. Ongedaan te maken dan de keepers van de bandjes en til het zadel van de rug van het paard.
 3. 3
  Roskam het paard waar het zadel en de singel was.
 4. 4
  Als je paard een zweet vlek waar het zadel was, spoel je paard af met een slang. Loop je paard rond totdat het droogt. Alleen spoel je paard als het buiten warm is. Als het koud is, hoeft je paard niet uitoefenen zozeer het zweet hard. Wanneer u klaar bent het rijden, niet lopen het zo lang en zet het in zijn kraam met een koeler op het voor een uur of twee in plaats.
 5. 5
  Als je paard hard gewerkt, laat het niet drinken veel. Bieden zij een slok water nadat je klaar bent met het wandelen, en een slokje water nadat je het untack. Vervolgens met water te houden gedurende 15-20 minuten. afhankelijk van hoe hard het was gewerkt.
 6. 6
  Zet uw paard weer in het is stal of weiland.

Tips

 • Wanneer afspuiten van het paard gebruik een rubberen zweet schraper om remover overtollig water.
 • Zorg ervoor dat al je tuig in orde is en dat uw paard / pony is klaar.
 • Je moet altijd verzorgen uw paard voordat u gaat rijden. Als je geen tijd te hebben, heb je geen tijd voor een paard.
 • Let vooral tijdens het verwijderen van modder onderbenen om modderkoorts vermijden dat de modder en vuil blokkeren de poriën op het onderbeen.
 • Het is een goed idee om de tack te reinigen na elke rit, door het af te vegen naar beneden met een licht vochtige doek. Het houdt je tuig in goede staat en maakt het langer duren.
 • Alleen je paard longeren voordat u gaat rijden als je echt nodig hebt om. Longeren wordt de nadruk gelegd op de gewrichten van het paard en moet niet vaak gebeuren.
 • In het Verenigd Koninkrijk de zachte borstel heet de borstel en de harde borstel heet de dandy borstel.

Waarschuwingen

 • Niet direct achter een paard, of het schrikken kan worden en schop je omdat je niet kunt zien.
 • Zet geen hete en natte paard terug in een stal, tenzij het paard is oververmoeid.
 • Draag altijd een helm, het is van vitaal belang, zou je denken dat je weet dat je paard, maar een plotselinge verrassing van een konijn kan uw paard schuw te maken en je kon eventueel uiteindelijk in het ziekenhuis.
 • Je hoeft niet om een ​​paard te gaan naar Pony Club bezitten, als je een echt goede gulle vriend konden ze laten hun paard gebruiken voor Pony Club, vraag gewoon je ouders!
 • Gebruik nooit een vergieten mes op een paard dat zijn wintervacht heeft afgeworpen, omdat dit verwondingen kan veroorzaken. Gebruik het alleen voor het beoogde doel en verwijder de winter haar.
 • Bij het springen, nooit draag een jumping vest en / of handschoenen tenzij geadviseerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Grooming
 • Paard
 • Schop
 • Bak