Wkinl

Hoe om de balans te verbeteren, terwijl het berijden van een paard

Vaak denken mensen dat hun balans is prima te paard, maar in werkelijkheid, is er een grote ruimte voor verbetering. Balans is de grootste factor in het paardrijden, en dit artikel zal u vertellen hoe het te stimuleren.

Stappen

Hoe om de balans te verbeteren, terwijl het berijden van een paard. Lees deze stappen en zorg ervoor dat uw paard is zacht genoeg om te gebruiken.
Hoe om de balans te verbeteren, terwijl het berijden van een paard. Lees deze stappen en zorg ervoor dat uw paard is zacht genoeg om te gebruiken.
 1. 1
  Lees deze stappen en zorg ervoor dat uw paard is zacht genoeg om te gebruiken. Zo niet, dan zien of u een ander paard kan gebruiken, of volgens uw situatie, volgen niet alle van de onderstaande stappen.
 2. 2
  Tack-up van uw paard met een bareback pad die geen beugels heeft. De bareback pad is optioneel, maar het kan je een beetje meer grip met je benen, maar ook houden u goed en geeft de rijder een gevoel van veiligheid.
 3. 3
  Monteer, stoppen van het paard, en te ontspannen. Zitten er voor een beetje gewoon ontspannen, en probeer het paard ook worden versoepeld te krijgen. Natuurlijk, de beste manier om dit te doen is om jezelf niet te benadrukken.
 4. 4
  Leun naar voren, achter, zijwaarts, en andere richtingen. Probeer uitstrekkende naar de oren van het paard (of op zijn minst te bereiken in die richting) raken. Probeer leunen en het aanraken romp van uw paard. Nu lean links naar rechts, en net raken het paard als je gaat. Blijven praten om het paard, en experimenteren met scheve verschillende richtingen.
  • Het kan nodig zijn een vertrouwde vriend houd je paard te hebben als hij zal niet stil blijven staan.
 5. 5
  Zitten diep in de rug van het paard, zou een beetje verder vooruit dan je in een zadel, maar niet op de bovenkant van de schoft niet. Ontspan.
 6. 6
  Laat uw kuiten knijp het paard-plaats, hebben een zachte grip op vat het paard met behulp van je bovenbeen, en laat uw onderbeen hangen los. Zelfs als dat niet natuurlijk lijkt, zal het niet geven het paard een reden te versnellen.
 7. 7
  Doe een losse serpentine met je paard op een wandeling. Op een losse teugel, hebben ze gaan lopen, en zo nu en dan, trek het hoofd naar beide kanten totdat je hun ogen zien, en ga dan verder. Eigenlijk ben je gewoon draaien ze verschillende manieren op verschillende tijden op de wandeling. Doe dit totdat je comfortabel sneller gaan.
  • Dit is ook iets wat je kunt doen op een paard dat je niet bekend bent met totdat je het gevoel dat je meer in-tune met hen bent.
 8. 8
  Relax, zitten diep, en geniet van de rit en je nieuw verworven evenwicht vaardigheden.

Tips

 • Zorg ervoor dat je je hielen naar beneden gericht te allen tijde (ja, zelfs wanneer er zonder beugels). Dit zal uw gecentreerde balans, evenals de juiste manier met uw kuitspieren te verhogen.
 • Paardrijden zonder zadel helpt ook Engels ruiters en springers hun dij en kuitspieren versterken, evenals hun benen te houden in de juiste positie. Ook voor de jumpers, de sterkere grip met de dijen en onderbenen in plaats van de knieën houdt beter evenwicht op de sprongen.
 • Het verbeteren van je balans door middel van oefeningen, zoals ballet of yoga op de grond kan sterk verbeteren van je evenwicht in het zadel.
 • Punten van evenwicht:

Waarschuwingen

 • Als je niet denkt dat je zonder zadel rijden dan doe het niet. Probeer wordt geleid door iemand voordat het op uw eigen.
 • Rijd niet zonder zadel op een paard dat is vers of niet genoeg uitgeoefend, want het kan erg gevaarlijk zijn.
 • Als je paard wordt te veel te verwerken en afstappen en je paard longeren om hem te ontdoen van overtollige energie. Als je dit-Change richtingen terwijl longeren! Als je gewoon laat je paard gaan rond en rond, hij geen energie verliezen, hij de bouw van zijn longcapaciteit! Zorg ervoor dat je hem gefocust!
 • Wees extra voorzichtig bij het rijden zonder zadel, want het is gevaarlijker moet het paard spook en bout.
 • Als het paard is niet van jou, of je voelt dat je niet weet wat het paard je bent goed genoeg rijdt, kunt u proberen het rijden met stijgbeugels eerste.