Wkinl

Hoe om in vorm te krijgen voor paardrijden

Wanneer u een nieuwe sport te beginnen, een van de eerste dingen die je hoeft te doen is in de juiste conditie voor. Elke sport maakt gebruik van verschillende spiergroepen en strekt zich nieuwe gebieden van uw lichaam, wat betekent dat u zal zich concentreren op de verschillende oefeningen om in vorm te krijgen. Dit is niet anders met paardrijden. Hoewel mensen zeggen dat het paard doet al het werk, iedereen die rijdt weet dat een goede rijder te zijn, moet je een atleet te zijn, en rijden vergt veel van fitness.

Paardrijden maakt meestal gebruik van de volgende spiergroepen: schouders, triceps / biceps, buikspieren, rug, binnen-en buitenkant van de dijen, rug van het kalf. De volgende zijn een aantal oefeningen die je kunt gebruiken op een dagelijkse basis te rekken, versterken en toon deze spiergroepen te helpen.

Stappen

Hoe om in vorm te krijgen voor paardrijden. Loop naar de trap in uw huis-als je het niet hebt, zal een tredestepper doen of een laddertje als je er een hebt.
Hoe om in vorm te krijgen voor paardrijden. Loop naar de trap in uw huis-als je het niet hebt, zal een tredestepper doen of een laddertje als je er een hebt.

Stijgbeugel stretch

 1. 1
  Loop naar de trap in uw huis-als je het niet hebt, zal een tredestepper doen of een laddertje als je er een hebt.
 2. 2
  Staan op de trede die het dichtst bij de grond, dalend naar uw dood zal je niet krijgen in grote vorm. Als je staat, vasthouden aan de reling op het eerste. Nu, houdt de leuning, balanceren op alleen de bal van je voeten.
 3. 3
  Langzaam rekken naar beneden en laat je hielen tot je de rek voelt in je kuiten. Klinkt dat bekend? Dit is opnieuw de stijgbeugel! Houd gedurende tien seconden. Dit zal niet alleen het verbeteren van uw positie, maar je evenwicht zo goed!
 4. 4
  Nu, probeer dan het loslaten van de reling-dit zal enige oefening. Proberen totdat je in balans kunnen brengen voor twee seconden, probeer dan vijf, dan is weinig te verhogen met weinig als je te verbeteren.

Muur

 1. 1
  Dit is een variatie van de trap oefening. Loop naar een muur in je huis en zet je voet tegen het ongeveer 1/2 tot 3/4 van het standpunt dat zij in je stijgbeugels zou zijn.
 2. 2
  Til de voet tot aan de positie waar je voet in een stijgbeugel zou zijn.
 3. 3
  Drie seconden ingedrukt dan los rug tegen de muur.
 4. 4
  Herhaal dit vijf keer, als je beter kunt verhogen hoeveelheid tijd met uw voet omhoog en hoeveel je doet in alles.

Strandbal

 1. 1
  Met rubber of plastic bal zolang tenminste een voet in diameter.
 2. 2
  Zitten op een harde stoel waarmee je knieën te zitten loodrecht op de vloer.
 3. 3
  Scoot naar de rand van de stoel zo in dat uw bovenbenen helemaal van af, en leg het strand bal tussen je knieën.
 4. 4
  Knijp het strand bal tussen je knieën, houd gedurende vijftien seconden, en dan los. Doe dit een paar keer per dag tot 15 wordt gemakkelijk, dan stijgen tot 20, dan 30, enzovoort.
 5. 5
  Dit is een geweldige manier om uw vermogen op te hangen aan uw paard met je dijen te verhogen. Het verhoogt de binnenste dijspieren. U kunt ook naar de sportschool en het gebruik van wat de "hip ontvoerder 'machine genaamd. Veel ruiters die hebben gehad om de tijd af te nemen hebben opgemerkt dat wanneer ze regelmatig gebruik maken van de heup ontvoerder machine voordat u weer op een paard, zijn ze meer kans om te voelen te passen en te voorkomen dat de pijn in de binnenkant van de dijen wanneer krijgt men weer op een paard na een lange tijd af.

Abs

 1. 1
  Goed rijdend is abdominale rijden. Dit betekent dat je nodig hebt om echt gebruik je buikspieren om jezelf te balanceren, terwijl clinchen het paard met de benen als dat nodig is.
 2. 2
  Als je buikspieren zwak zijn, besteden vijf minuten twee of drie keer per dag doet sit-ups en andere buikspieroefeningen.
  • Sit-ups met een work-out bal is tot 20% efficiënter.

Bovenlichaam

 1. 1
  In het rijden, is het noodzakelijk om zelfs toning over je hele lichaam. Vergeet niet, het doen van wat bovenlichaam oefeningen. Veel bovenste niveau rijders hebben een kleine set van gewichten en til ze een paar keer per dag, maar u kunt uw tijd te gebruiken met je paard om wat extra bovenlichaam te bewegen.
 2. 2
  Geef je paard een goede massage met een roskam. Draag uw eigen water emmers en hooi. Doe klusjes rondom de schuur als stal schoon van het paard of de paddock en het wiel van de kruiwagen. Al deze paarden gerelateerde activiteiten zijn oefening en maak de schuur uw gratis workout sportschool.
 3. 3
  Probeer abseilen kalveren te paard, sturen worstelen, barrel racing en andere oefeningen om je te helpen je bovenlichaam te verbeteren.

De plank

 1. 1
  Dit is een yoga-beweging, maar het is geweldig voor uw core spieren. Zet jezelf in de push-up positie, maar in plaats van leunend op je handen, leunen op je onderarmen.
 2. 2
  Duw jezelf omhoog zodat alleen de bal van je voeten en je onderarmen de vloer raken. Crunch je innerlijke spieren ook.
 3. 3
  Houdt u ongeveer 15 seconden en herhaal 15 keer per dag. (Een aangepaste versie wordt gewoon in de bovenste push-up positie en participatie).
 4. 4
  Probeer de plank te paard in de jockey positie, en pak de nek voor comfort voor het paard en de ruiter. Dit zal de onderarm te krijgen om u te helpen in evenwicht op het paard voor 20 seconden te blijven.
  • Dit zal ook de bovenrug te helpen. Nadat, kan je terug laten zakken in het zadel.
  • Dit is ook goed voor mensen die in de springsport en het naderen van een sprong.

Tips

 • Rekken! Altijd rekken voor de training, anders kon je iets stam. Zorg ervoor dat je al je stukken langzaam en voorzichtig. Je zal zeker spijt van krijgen als je niet eerst rekken. Vooral richten op je dijen.
 • Zorg ervoor dat je ALTIJD stretch vooral met je jeans op. Strakke jeans zijn erg ongemakkelijk tijdens het rijden.
 • Paardrijden is hard werken. Als je niet fit, dan krijg je snel moe, en dit is minder veilig. Vergeet niet, het zijn aëroob fit.
 • Doe strekt op je paard-dit zou moeten helpen met de positie en sterkte.

Waarschuwingen

 • Ondanks het feit dat mensen die niet altijd rijden zeg, "Riding is eenvoudig. Het paard doet al het werk," rekening houden met de volgende experiment een ruiter deed onlangs. Het dragen van een hartmonitor, en het hebben van haar man houdt de monitor leesapparaat, kreeg ze op haar paard. Haar normale hartslag in rust is 48-54 (laag). Zodra ze begon te lopen haar paard, haar hartslag ging naar 75. Bij de werkende draf (detachering in een dressuur zadel), ging het tot 120, en toen ze galoppeerde op een werkende galop, het was 140. Deze nu in de aërobe bereik voor deze rijder. Dus negeer de dwazen die dit zeggen. Als je ze moet tolereren (alsof ze je vriend, echtgenoot of ouder), word echt fit en vind een paard ze kunnen rijden en nemen ze voor een goede galop over het veld. Dit meestal geneest hen.
 • De enige echte manier om in grote vorm te krijgen en een goede renner is om te rijden. Het hebben van sterke spieren is de helft van het, maar het trainen van je hersenen en de ogen en met evenwicht en lichaamsbeheersing, terwijl op een bewegend object is ook belangrijk. Als u niet deze ervaring regelmatig krijg, zal je niet in de best mogelijke vorm voor het rijden.
 • Paarden zijn onvoorspelbaar aan degenen die niet eerder hebben gewerkt om hen heen en kunnen gevaarlijk zijn. Wees voorzichtig bij het werken om hen heen.
 • Paarden kunnen ook zeer vluchtig. Bij het werken om hen heen proberen niet te plotselinge schokkerige bewegingen van het paard kon spook te hebben en gevaar kunnen opleveren voor mensen in de omgeving