Wkinl

Hoe te controleren en sturen een paard met behulp van uw stoel en benen

Ja, je kunt een paard te sturen, en zelfs stoppen en back-up van een paard zonder uw teugels.

Vergeet niet, terwijl een goed getraind paard weg van de druk zal bewegen, natuurlijk instinct van een paard is te drukken tegen de druk, dus zorg ervoor dat u rijdt op een getraind paard als je deze techniek proberen!

Stappen

Hoe te controleren en sturen een paard met behulp van uw stoel en benen. Voordat je zelfs naar de stal, op een stoel zitten met je voeten op de grond, met een goede houding.
Hoe te controleren en sturen een paard met behulp van uw stoel en benen. Voordat je zelfs naar de stal, op een stoel zitten met je voeten op de grond, met een goede houding.

Voorbereiding

 1. 1
  Voordat je zelfs naar de stal, op een stoel zitten met je voeten op de grond, met een goede houding. Houd je ellebogen gebogen, alsof je de teugels. Duw je ellebogen naar beneden. Dit moet u helpen om diep te zitten.
 2. 2
  Schuif je handen onder je billen. Je moet in staat zijn om uw zitbotten voelen.
 3. 3
  Verplaats je je gewicht iets naar links. Je linkerhand moet voelen de druk van je stoel-bone veel meer dan je rechterhand. Oefen dit te doen zonder leunen naar de kant.
 4. 4
  Zet een hoofdstel op je paard, en als het maakt je meer comfortabel, bind het touw losjes om zijn nek.

Stuurinrichting

 1. 1
  Neem je paard naar een kleine ronde-pen of iemand die je leiden of u op een longeerlijn.
 2. 2
  Oefen druk uit op de rechter voorstoel-bone zoals jij geoefend. Je paard moet naar links of draai naar links.
 3. 3
  Duw uw linker kuit (gebruik de binnenkant, niet de achterkant van je been) tegen zijn zijde bij het ​​draaien naar rechts, en je rechterbeen bij het ​​draaien vertrokken.

Stoppen

 1. 1
  Ga terug naar je stoel. Duw je bekken naar voren. Dit kan voelen uw handen als u verlichten van de druk, maar rug van een paard is anders van vorm.
 2. 2
  Probeer de bovenstaande oefening met enkele poot druk (het klinkt als dit verslaat het punt, maar het houdt je paard uit het stoppen op zijn front-end). Sommige paarden zullen langer duren om de boodschap te krijgen, dus soms een beetje knijpen van uw hand op de teugel zal hun aandacht te krijgen. Zeg niet: "Whoa", tenzij het paard niet reageert op je billen.
 3. 3
  Houd ook uw geneest beneden. En niet 'op slot' of draai je spieren.

Tips

 • Vergeet niet om je been op hem houden ten alle tijden om hem met behulp van zijn back-end.
 • Houd je hielen naar beneden en kijk waar je naartoe gaat.
 • Houd je teugels relatief losse, maar met wat contact.
 • Vasthouden aan de hoorn met ten minste een hand, voor het geval uw paard fungeert up.
 • Vergeet niet, zal niet alle paarden perfect reageren, sommigen hebben nooit had iemand dit doen op hen.
 • Als u rijdt western, haak de teugels achter de hoorn. Dit zal zijn hoofd omhoog te houden (zodat hij niet kan eten of bijten, en houden u van het verliezen van de teugels, moet hij toss zijn hoofd.