Wkinl

Hoe te galop met je paard

Galop is leuk en is een belangrijke vaardigheid te beheersen in je rijden! Dit artikel behandelt de basisprincipes van hoe de galop, maar vergeet niet, het rijden is iets wat best geleerd van een gekwalificeerde en ervaren instructeur!

Stappen

Hoe te galop met je paard. Warm-up van uw paard.
Hoe te galop met je paard. Warm-up van uw paard.
 1. 1
  Warm-up van uw paard. Ten eerste, gebruik dan een lunge lijn bevestigd aan hoofdstel van het paard, en laat het lopen en draven om je heen in een ronde pen. Nadat je dat gedaan hebt voor misschien 10 minuten, (terwijl uw paard is nog steeds aan de longe lijn), en doe dan wat wandelen en draven voor dezelfde hoeveelheid tijd.
 2. 2
  Bereid je paard naar galop door het oppakken van een evenwichtige, voorwaartse draf. Zitten een paar stappen voor te vragen naar galop. Span je in toom te houden en buig je paard rond je binnenbeen. Wanneer u bereid bent, vraag dan uw paard te galopperen door schoppen of knijpen je buiten been en gebruik uw stoel om uw paard naar voren te duwen (achterover leunen en trek niet aan de mond van uw paard. Heb wat contact met de mond van het paard, maar niet worden rukte op je teugels. Je paard zou kunnen balanceren door misschien wel het bewegen van zijn / haar hoofd, zodat verzachten je ellebogen en laat hem / haar. Houd ook je kont in het zadel te allen tijde). Het paard moet halen de galop. Zo niet, dan kan de persoon op de grond de longe zweep gebruiken (zonder het raken van het paard) hen aan te moedigen verder te gaan in de galop.
  • Een veel voorkomende fout bij het leren om galop is trekken aan de teugels voor het evenwicht. Dit voorkomt dat het paard van vooruit en is niet erg mooi op hun mond! Als je op de longe, kan je in twee-punt-positie en houd manen van het paard of een veiligheidsriem (martingaal). Dit zal u helpen het gevoel te galopperen zonder te trekken aan de mond van het paard te ontwikkelen. Vergeet niet dat als je vasthoudt het zadel doek heb je minder controle over het paard, dit is zeer gevaarlijk, maar gewoon zitten echt diep in het zadel.
  • Als je niet trekken aan de teugels en uw paard nog steeds niet galop, hij kan gewoon lui zodat u kunt proberen hen een kick met je buiten been of met behulp van een gewas net achter je buiten been om de steun te versterken. Rijders gewoon leren om galop mag geen gebruik maken van een gewas. Coördineren van het gewas tijdens het galopperen voor de eerste keer is te veel te verwerken! Onervaren ruiters moet altijd een geïnformeerde persoon op de grond om advies, want er zijn vele andere redenen een paard kan niet halen van de galop, zoals stijfheid of kreupelheid dat een beginner niet kan diagnosticeren.
 3. 3
  Als je eenmaal in de galop voor de eerste keer, probeer te ontspannen en te ademen! Het zal een paar keer te nemen om comfortabel te krijgen. Idealiter wilt u uw stoel te blijven in het zadel en volg de beweging van het paard. Net als het leren te stijgen de draf nam praktijk, zo zal leren om de galop te zitten. Sommige paarden zijn soepeler dan anderen, dus als je het gevoel alsof je het krijgen rond geduwd te veel als je probeert te gaan zitten, probeer die twee-punt in de galop voor een paar ronden aan de longe, zodat u kunt gebruik krijgen om het gevoel van de galop. Als je nerveus en gespannen zijn, zult u niet in staat om te ontspannen in uw stoel en volg de beweging van de galop. Als je het gevoel dat het paard gaat te snel achterover leunen een beetje en neemt een aantal van uw onderbeen druk, zal je paard waarschijnlijk vertragen.
 4. 4
  Terwijl galop, net als bij het ​​lopen, moet je handen lichtjes volgen de beweging van het hoofd van het paard. U wilt dat uw schouders, heupen en hielen in verticale uitlijning te blijven. Je moet je rug en buikspieren soepel te zijn om de beweging van de galop te absorberen. Je benen moet nog steeds blijven, ontspannen en gesloten rond de paarden zijkanten zonder klemmen, zodat je gewicht kan wegzakken in je hielen. vergeet niet, het is bijna onmogelijk om af te vallen als je rechtop zitten en volgt de beweging.
 5. 5
  Met de tijd en de praktijk zal cantering gemakkelijk geworden! Vergeet niet, niets vervangt een ervaren instructeur en een goed geschoold paard voor het leren van de basics.

Tips

 • Hebben altijd een persoon op de grond met je, idealiter een instructeur als je een beginner bent en nog steeds aan het leren van basisvaardigheden.
 • De ideale paard te leren galop op is rustig, goed geschoold en weet hoe te lunged.
 • De twee-punt-positie is de positie springen.
 • Je moet ook de knie hebben de stap en draf en in staat zijn om goed te doen in het doorzitten.
 • Zorg ervoor dat uw rij-gebied heeft een veilige, vlakke voet. U wilt niet te hebben om te manoeuvreren rond sprongen, stoelen of andere riding ring rommel bij het leren galop.
 • Gebruik een stevige steun, zodat uw paard pikt de galop zonder "lopen" in een snel en hobbelig draf. Als je paard niet halen van de galop, vertragen de draf, zodat het stabiel en in evenwicht weer voordat opnieuw aanbrengen van de hulpmiddelen voor de galop.
 • Je moet comfortabel en evenwichtig zijn op de stap en draf voordat het leren galop. Je moet in staat zijn om twee-punt-positie in de draf te houden.
 • Achterover leunen wanneer u vertragen uw paard naar beneden. Voorovergebogen zal uw paard aanmoedigen om sneller te gaan.
 • Probeer ontspannen te blijven in je onderrug en buikspieren zodat je heupen rots met de beweging van de galop terwijl je je bovenlichaam stil.
 • In paardrijden, een van de moeilijkste dingen om te doen is ontspannen, maar zodra je dat doet, het is veel makkelijker om galop.
 • Zorg ervoor dat je comfortabel en vol vertrouwen in een posting en doorzitten voordat u probeert een galop zijn.
 • Indien mogelijk, een ervaren ruiter of instructeur je paard longeren voor je terwijl je zijn gemonteerd (het paard reist in een kring om hen heen met een longeerlijn). Op deze manier de persoon op de grond is het regelen van de snelheid en richting van het paard, zodat u zich kunt concentreren op het verkrijgen van comfortabele cantering.
  • Een alternatieve manier om te vragen voor de galop is om je binnen teugel vast en knijp met de buitenwereld. Als het paard niet meteen oppakken van een wandeling geen stress. Als je paard in opleiding zal komen met de tijd. Maar als je paard is opgeleid en ervaren geen tolerantie dan. Als je draai je binnen teugel druk het tegen de paarden nek of til en schuif je buiten rug en het paard draaft terug te trekken op de wandeling en knijp met een beetje meer druk enkels of sporen werk en je paard moet ophalen uit de lopen. Mocht je paard halen de verkeerde leiding dan heb je twee opties.. eenvoudige verandering of losse kabel verandering. Een simpele verandering is wanneer het paard pakt bijvoorbeeld de buitenkant lood en je wilt dat ze halen de binnenkant je terug te trekken naar een draf en vraag naar de binnenkant lood. Het ingewikkelder is de vliegende lood veranderen wanneer u galop en wilt u uw leads te veranderen als je het doen dressuur zet je paard schuin en achteruit in de galop het moment dat je gaat krijgen op de rail te vragen voor de gewenste lood en het paard moet het terug te veranderen dan eerst de voorkant. Mocht je paard niet de rug is het niet een vliegend lood verandering dan is het wel het paard te laten vallen haar schouder te veranderen.
 • Geef de steun voor de galop op een hoek (als rijden in een school). Dit zal het paard af te slaan op de juiste voorste been te helpen.
 • Als je verliest je stijgbeugels, niet in paniek raken. Ga gewoon met zich mee. Soms is het makkelijker om galop zonder beugels.
 • Als u wilt stoppen, maar je bent te bang om te laten gaan van het zadel doek, gewoon achterover leunen. De meeste paarden reageren en vertragen als je helemaal tot rust.
 • Als je het gevoel comfortabel cantering van een draf, vraag je instructeur als je kunt galop van een wandeling. Sommige instructeurs staan ​​dat je galop van een wandeling.
 • Vraag naar de galop van de wandeling door het verkorten van uw reins.Then, zet je buiten been terug achter de singel en schuif je hiel de loop van het paard.
 • Zorg ervoor dat u altijd de controle; houd je paard verzameld en luisteren naar uw commando's. Je wilt niet dat je paard om aandacht of spook te verliezen terwijl je galop.
 • U kunt ook gaan in 3 punt wanneer gaan over sprongen.

Waarschuwingen

 • Als je het gevoel alsof je gaat om af te vallen, achterover leunen een beetje meer, want je kan naar voren worden leunt te ver. Dat betekent dat je stuiteren op je bekken en je centrum van evenwicht is uitgeschakeld, waardoor je onzeker voelt. Als dat nog steeds niet werkt, beteugelen het paard binnen
 • Ook als je onzeker voelt, probeer te voorkomen grijpen met je benen als dat mogelijk is. Dit kan u helpen zich zekerder, maar vergeet niet, het is vertelt het paard sneller te gaan, of door te gaan, en als je onzeker voelt, wil je niet het paard te blijven gaan op een galop.
 • Om jezelf te voorkomen grijpen met je benen, moet u de ballen van uw voeten gedrukt tegen de stijgbeugels te houden, en druk je hielen naar de grond.
 • Probeer dit nooit zonder voorafgaande paard ervaring! Draag altijd een helm en hebben een voogd of een gekwalificeerde trainer met u.
 • Niet te groot van een hak te kopen op uw boot. Als je dat doet, zal het heel moeilijk zijn om op springen zonder je paard stormt af. Wanneer u even met enorme hakken, is het in principe vertelt je paard om te gaan.
 • Alle rijders moeten een goedgekeurde helm en geschikt schoeisel (harde zolen laarzen met een hak) dragen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een rustige en goed getraind paard
 • Passende rijden veiligheid vistuig / kledij
 • Een instructeur of trainer
 • Crop (optioneel)
 • Longeerzweep