Wkinl

Hoe u uw leven te vereenvoudigen

Wens je kon soepeler draaien? Als een achtbaan, het leven heeft zijn ups en downs. En terwijl het leven kan nooit zorgeloos, kan worden vereenvoudigd. Dit artikel biedt een scala aan manieren waarop je zou kunnen vinden voor uw eigen situatie en die u kunnen helpen om uw leven te vereenvoudigen. En gezien dit is zo'n subjectief begrip, en niet iets waar one-size-fits-all, gebruik je eigen oordeel en moet kiezen welke maatregelen het beste werken voor u, het is twijfelachtig dat alle stappen een individu zal toepassen of ten goede komen, zo eenvoudig skip dat die niet van toepassing voor u.

Stappen

Hoe u uw leven te vereenvoudigen. Probeer de vereenvoudigde aanpak te vereenvoudigen.
Hoe u uw leven te vereenvoudigen. Probeer de vereenvoudigde aanpak te vereenvoudigen.

Beginnen

 1. 1
  Probeer de vereenvoudigde aanpak te vereenvoudigen. Dit is over het identificeren van wat het meest belangrijk voor u en elimineren, of afslanking alles anders. Terwijl de rest van dit artikel bevat specifieke voorbeelden van hoe je je leven kan vereenvoudigen, niet zweet het proces vereenvoudigen, of je geneigd kunnen zijn om het ook opzij zetten, overweldigd door het veranderen van alle dingen die je te complex vinden in uw leven. Het is belangrijk te realiseren vanaf het begin dat:
  • Vereenvoudiging van uw leven is een reis, geen bestemming. Wat zou kunnen werken voor je dit decennium zou niet passen bij de volgende.
  • Je zult een aantal dode uiteinden die niet werken voor u te vinden. Dat is prima, gewoon blijven leren en afleren als je gaat. Niet hard oordeel zelf in het proces.
  • Soms anderen om je heen zich bedreigd voelen door uw behoefte om te vereenvoudigen. Wees voorzichtig met hen, omdat ze waarschijnlijk voelen steken in complexiteit diep en willen dat ze konden ook vereenvoudigen. Als je klaar bent, kunt u hen helpen te vereenvoudigen.
 2. 2
  Maak een eenvoud statement. Wat wilt u dat uw eenvoudige leven eruit? Schrijf het uit.

Huis en gezin

 1. 1
  Vereenvoudig uw dagelijkse bezigheden. Denk na over alle dingen die je thuis doen. Soms zijn onze huistaak lijst is net zo lang als onze werklijst. En we zullen nooit die ofwel gedaan. Dus focus op de meest belangrijke, en probeer manieren te vinden om de andere taken (automatiseren, elimineren, delegeren, of hulp inhuren) te elimineren.
 2. 2
  Vereenvoudig uw garderobe. Het bezitten van minder kleren van betere kwaliteit betekent dat je altijd goed uitzien en zich goed voelen en je zult minder tijd besteden aan het bepalen wat te dragen.
  • Heb een veelzijdige, maar basic garderobe.
  • Kies een paar basisvoorwaarden en stijlen.
  • Mix en match twee of drie kleuren.
  • Voeg verschillende topjes aan zwarte broek of spijkerbroek.
 3. 3
  Krimpen je leven.
  • Hebben een kleine, maar comfortabele woning., Meer ruimte om te bewegen, ademen, en doe de dingen die je echt zorgen over te doen.
  • Leren leven met minder. Kopen minder, genieten van de kwaliteit meer, en zet de reserve geld op de spaarrekening voor een regenachtige dag of een beloning vakantie.
  • Huren in plaats van kopen van een huis of items die je nodig hebt om te gebruiken. Dan is de reparatie, tarieven, en droog rot bent iemand anders het probleem, niet de jouwe.
  • Ruil je auto voor een kleinere. Zoek iets dat werkt voor uw gezin, maar is kleiner dan een SUV.
  • Bezitten minder items, maar zorg ervoor dat wat je zelf doet heeft een grotere veelzijdigheid. Objecten kunnen doen twee-, drie, enz., plicht zijn de meest wenselijke om rond te hebben. Vergeet niet dat het werken om te betalen voor objecten is geen ideale aanpak voor gelukkig leven; bekijk uw prioriteiten.
 4. 4
  Bereid snelle maaltijden. Zoek recepten die snel te bereiden. Besteden de vrije tijd te genieten van de maaltijd en uw gezin in plaats van over-complicerende het kookproces.
  • Maak gebruik van het internet voor een snelle recept vindt. Kijk in uw voorraadkast om te zien welke ingrediënten je hebt. Bepaal het belangrijkste ingrediënt dat je het gevoel alsof consumeren voor die maaltijd en typ dit (en misschien enkele van de andere bestanddelen) in een zoekmachine met het woord "recept". Niet arbeiden het zoekproces - check maximaal 5 recepten en kies een voor die maaltijd. Dit kan een stuk sneller dan bladeren door kookboeken zijn.
 5. 5
  Vereenvoudig uw ouderschap. Veel hedendaagse maatschappelijke verwachtingen hebben geleid tot een ouderschap revolutie waar ouders alles voor hun kinderen doen, uit hun huiswerk, te binden hun veters, om te laten volwassen kinderen thuis blijven als ze lang ontgroeid is. Stoppen met het doen het allemaal voor hen en vereenvoudigen uw ouderschap, in de veilige wetenschap dat daarmee, je bent ook het verhogen van een vindingrijke en kind in plaats van een kind die verwacht alles te worden gedaan voor hen.
  • Leren door weglating. Heb lunch niet maken, niet schoonmaken van de vuile kleren, hoeft het speelgoed niet wegdoen. Verwachten dat uw kind om te beginnen met het doen van dingen voor zichzelf op leeftijd passende stadia. Het is niet gemakkelijk om 'gewoon doen' voor uw kind op de lange termijn, als dat uw kind leert zul je altijd doen en dat ze niet hoeft te doen. Vertel uw kinderen waar ze de dingen om taken te doen voor zichzelf, ze te laten zien hoe de eerste paar keer kan vinden, maar dan laten gaan.
  • Maak een karwei grafiek voor alle kinderen te volgen en wekelijks te voltooien. Betrek hen in zijn schepping en zullen ze meer bereid om te kopen in het gebruik ervan.
  • Stoppen met lezen ouderschap handleidingen, boeken en blogs. Andere mensen ouderschap advies kan vaak een bron van leed en perfectionisme die je kunt doen zonder in je leven. We hebben het aangeboren vermogen om zijn goede ouders, en heb je meer kans om een ​​goede ouder te zijn als je op zoek bent naar uit adviezen van andere mensen dan niet. Dus jezelf meer vertrouwen en doen wat van nature komt. Uw kinderen zullen waarderen niet zien "Hoe ongedisciplineerde Kids Tame 'openen op de bank!
  • Laat uw kinderen om de natuur te ontdekken vaker en duw ze buiten. Er is genoeg ze geboeid in de natuur te houden en het is gratis, interessant, en gezond. Veel kinderen beroofd van de tijd in de natuur lijdt aan 'de natuur deficit disorder ", waarin ouders beïnvloedt ook, want je bent altijd op de loopband van het vinden van dingen om je kinderen te houden van het krijgen verveeld of het ervaren van weinig stoten en krassen leven. Loslaten van je angsten en vind de voordelen voor jullie beiden.
 6. 6
  Verwachten dat iedereen in het huis om hun eigen gewicht te trekken. Immers, het is ieders huis en iedereen is verantwoordelijk voor het onderhoud. Vermijden dat iemand van de haak. Als je zijn dit te doen, het is nooit te laat om te veranderen. Ga zitten en houd een familie bijeenkomst over hoe de hele familie gaat nu naar huis leven te vereenvoudigen en samen te bespreken wat de rol van elke persoon zal zijn.
  • Accepteer dat mensen niet zullen veranderen. Echter, tonen aan hen die dit niet over het veranderen. Het is over het doen van klusjes en taken die ieders verantwoordelijkheid is en dat niemand beter gekwalificeerd is dan iemand anders om de schoonmaak te doen, opruimen, en wasserij, wat betekent dat iedereen even geschikt is!
 7. 7
  Bereiden feesten en geschenken op voorhand. Vermijd last minute angst en gekte door het hebben van deze dingen al ruim van tevoren georganiseerd. Houd een gave kast om u te helpen het hele jaar door, samen met een lijst van favoriete zelfgemaakte geschenken die snel en gemakkelijk kan worden geproduceerd.

Financiën

 1. 1
  Vereenvoudig je financiële leven. Financiën stellen ons in staat om te gedijen door het bezitten van een huis, het runnen van een auto, waardoor onze kinderen door middel van onderwijs, waardoor we om vakantie te nemen in interessante plaatsen, en zorgden ervoor dat we kunnen overleven met alle basics. In plaats van toevlucht te nemen tot de verleiding om je hoofd in het zand steken en hopen dat uw financiën zelf zullen vereenvoudigen, hier zijn enkele geweldige manieren om ze te vereenvoudigen:
  • Maak een minimalistische begroting. Leer je geld te beheren ongeacht uw inkomen. Sparen voor de toekomst.
  • Contant betalen. Als je het geld niet hebt, zul je niet uitgeven.
  • Denk na voordat je iets koopt. U mag het niet echt nodig.
  • Sparen ontvangsten voor zes maanden tot een jaar en bewaar ze in een grote envelop of schoenendoos. Houd belangrijke ontvangsten, met garanties. Waardoor het gemakkelijk is om alles te vinden zal de paniek te verwijderen als u nodig hebt om kapotte of ongewenste items terug te keren.

Werken

 1. 1
  Bezuinigen op de hoeveelheid tijd besteed aan het werken. Als u werkt meer uren dan waar je voor betaald, is het tijd om opnieuw te beoordelen waarom. Vraag jezelf af wat je krijgt uit en wees eerlijk. Als je blijft jezelf te vertellen "alleen deze keer", hoe vaak zal het duren voordat dat excuus droog loopt?
  • Kijk of je minder uren kan werken dan nu. Vraag om een ​​part-time functie. Passen uw uitgaven gewoonten om te gaan met de daling van de lonen, verhoging van tijd voor jezelf.
  • Laat uw werk op het werk. Stoppen met het nemen van het huis elke dag. Als het niet gedaan krijgen op het werk, is het tijd om uw werkgewoonten opnieuw te beoordelen. Vraag jezelf af welke waarde u en uw werkplek krijgen van het nemen van het werk thuis elke dag.
  • Stoppen met werken in het weekend. Zelfs als je van je werk, werk slepen in je weekend begint onbalans het aandeel in je leven. Het is misschien niet het gevoel dat het nu maar uiteindelijk zal dit leiden tot burn-out en / of passie reductie. Blokkeren elk weekend voor de komende zes maanden. Niet een van die weekenden kunnen omvatten werken van hier op.
 2. 2
  Vereenvoudig werktaken. Ons werk dag bestaat uit een eindeloze lijst van werktaken. Als je gewoon probeert te kloppen uit alle taken op je to-do lijst, zult u nooit alles gedaan, en erger nog, zult u nooit de belangrijke dingen gedaan. Focus op de essentiële taken en elimineer de rest.
 3. 3
  Probeer het woon-werkverkeer minder. Kijk of je wat voor een verandering, zelfs alleen maar een paar dagen per maand kan uitvoeren.
 4. 4
  Neem breken tijden. Wat uw baan, hoezeer je ervan houdt, pauzes zijn een essentieel onderdeel van de verjonging van je leven. Het leven wordt veel ingewikkelder wanneer u stopt met het zien van dingen opnieuw. Dus, zorg ervoor dat alle pauzes te nemen, van 's ochtends thee en lunch, om vakantie tijden. Uw werk zal niet het gevoel half zo ingewikkeld op uw rendement.
 5. 5
  Ruim uw bureau op. Als je een rommelig bureau, kan het storend en ongeorganiseerd en stressvol. Reinig deze dan regelmatig, misschien wel elke vrijdagmiddag pas het werk verlaten.

Technologie en communicatie

 1. 1
  Vereenvoudig uw online leven. Uw online leven kan snel oplossen in een puinhoop. Bladwijzers hier en daar, e-mails verrommeling van de inbox (vele ongelezen), sites die u hebt aangemeld en hebben geen geheugen over, etc. Dit alles heeft de potentie om het nut en het plezier van de tijd afnemen online besteed en geven u een gevoel van complexiteit die echt niet daar worden gegeven van de mogelijkheden van technologische oplossingen om de rommel te wissen. Vermijd dit door het vereenvoudigen van uw online leven als volgt:
  • Declutter uw digitale packrattery. Doe een massale zuivering van de dingen die verrommeling van de computer, start het houden van dingen simpel en regelmatige zuivering regime te handhaven.
  • Probeer uw e-mail box leeg te houden. Antwoord, bestand of e-mails na het lezen te verwijderen.
 2. 2
  Vereenvoudig uw media dieet. TV, internet, radio, tijdschriften, kranten, podcasts - is er veel media beschikbaar. De truc is om media effectief kunnen gebruiken zonder ze te laten domineren je leven.
  • Neem regelmatig media vasten. Heb weekends waar je bent helemaal niet verbonden met het internet,, uw elektronische spelletjes.
  • Plaats timers op elektronische dingen die je tijd zuigen zonder dat u het merkt. Als je meer uren dan je zou willen doorbrengen online, installeer een timer - en gebruik het! Je zou verbaasd zijn op uw niveau van intensiteit. Zelfs als je gewoon het volgende toevoegen afgedwongen regelmatige pauzes, zal uw gebruik van de technologie direct te vereenvoudigen.
 3. 3
  Vereenvoudig uw communicatie. Communiceren met andere mensen is een essentieel onderdeel van het leven, maar het kan te gemakkelijk om het te laten overnemen in de vorm van IM, e-mails, sms, etc. Het beperken van de tijden voor de communicatie kan u helpen om dit deel van je leven eenvoudig te houden en effectief.
  • Blijf e-mail antwoorden op bepaalde tijden van de dag alleen. Stoppen met het controleren van hen om de paar minuten. Schakel de ping geluid om uw reactie te stoppen voor controle.
  • Maak alle terugkeer telefoontjes op een ingestelde tijd van de dag.
  • IM of tekst voor een beperkte tijd elke dag.

Persoonlijke gezondheid en welzijn

 1. 1
  Vereenvoudig uw gezondheid. Er zijn een aantal manieren om uw gezondheidszorg minder ingewikkeld te maken:
  • Kies een gezonde voeding en dagelijkse.
  • Bewaak uw bloeddruk en hartslag thuis. Een register bijhouden van vergelijking voor uw arts.
  • Vermijd roken, alcohol, en het nemen van risico gedrag, zoals base jumping of snelheidsovertredingen.
  • Hebben regelmatig heerlijke behandelingen, zoals massages.
  • Mediteren. Dit heeft voordelen op lange termijn en helpt je concentreren op wat echt belangrijk is om te blijven.
 2. 2
  Sparen voor een noodgeval. Een creditcard en 750€ moet voldoende zijn voor een onverwachte auto of thuis repareren zijn.
 3. 3
  Zoek een goede arts. Zorg ervoor dat ze goed luisteren voordat de behandeling wordt voorgeschreven.
  • Verzoek kopieën van uw arts bezoeken en tests voor beoordeling.
  • Uw accurate geschiedenis stelt een arts om een ​​betere beslissing te nemen.

Tijd doorgebracht met anderen

 1. 1
  Breng tijd door met mensen die je liefde. Herevalueren tijd doorgebracht met mensen die je niet kunt mengen met en ervoor kiezen om meer tijd door te brengen met mensen die u kunt genieten. Of die mensen zijn een echtgenoot, een partner, kinderen, ouders, andere familie, beste vrienden, of wie dan ook, vind de tijd om dingen te doen met hen, praat met ze, intiem met hen.
 2. 2
  Breng tijd alleen. Alleen de tijd is goed voor je, hoewel sommige mensen zijn niet comfortabel mee. Het kon de praktijk even wennen aan de stilte, en het maken van ruimte voor je innerlijke stem. Hoewel het new-age kan klinken als, is het uiterst rustgevend. En deze stilte is noodzakelijk om uit te vinden wat voor u belangrijk is.
 3. 3
  Vereenvoudig uw interacties. Er zijn een aantal absolute basics die je relaties veel eenvoudiger kunnen maken, veel minder proberen op uw zenuwen en tijd:
  • Leer om nee te zeggen. Als je geen nee kan zeggen, zult u altijd de persoon die probeert om iedereen anders problemen op te lossen, evenals uw eigen. Leren te onderscheiden wat belangrijk genoeg om akkoord te gaan en nee te zeggen tegen de rest is.
  • Niet blijven geven aan mensen die altijd te nemen en niet te vergelden. Probeer niet om anderen te behagen door het verwaarlozen van jezelf.
  • Gebruik je intuïtie. Doe niet zo gemakkelijk te verleiden. Als je voelt dat er iets mis is, is er waarschijnlijk.

Tips

 • Beperken zorgwekkend. Het verandert weinig, maar maakt gebruik van een enorme reserve aan energie en compliceert dingen onnodig. In plaats daarvan, zijn pro-actief over wat het is dat knaagt aan je. Opstellen van actielijsten en gewoon actief omgaan met het. Piekeren en stress gaan hand in hand dus geen zorgen te maken om stress te vermijden
 • Neem uw dag als je niet zeker weet waar de uren worden verdwijnen om. Het bijhouden van een agenda kan ook vereenvoudigen uw dag, omdat je niet hoeft te uw hersens pijnigen om alles voortdurend herinneren.
 • Iedereen zegt "wees jezelf". Er is een reden voor deze vaak herhaalde cliche, maar het zijn vooral dat wanneer je het ontkennen van je ware zelf een uitlaatklep door te doen alsof een persoonlijkheid stijl of het type dat je niet te zijn, het is allemaal over voortdurende inspanning om niet laten de gevel slip. Als je meer trouw aan jezelf, dan is het waarschijnlijk dat u veel gelukkiger zullen zijn binnen, en een stuk minder vastgebonden in complicaties.
 • Maak verstandige keuzes over huisdieren. Bijvoorbeeld, honden hebben meer aandacht dan katten, omdat ze elke dag moeten worden uitgeoefend. Aan de positieve kant, echter, deze oefening kan een vorm van rust te komen en opnieuw verbinden met de buitenwereld voor u zijn.