Wkinl

Hoe je veilig te verwijderen verf


Na de renovatie, na het touch-up periode is verstreken, nadat je helemaal bent vergeten over het, daar zitten je stapels oude verfblikken, een gevaarlijk afval albatros opknoping rond uw huis. Dus wat kan je ermee doen?

Stappen

Hoe je veilig te verwijderen verf. Controleer het etiket om te zien of er lood of gevaarlijke stoffen zijn in het.
Hoe je veilig te verwijderen verf. Controleer het etiket om te zien of er lood of gevaarlijke stoffen zijn in het.
 1. 1
  Controleer het etiket om te zien of er lood of gevaarlijke stoffen zijn in het. Sommige oude verf bel voor gevaarlijk afval.
 2. 2
  Verwijder het deksel en laat de verf drogen in het blik. Om het proces te versnellen, roer er een absorberend materiaal, zoals klei kattenbakvulling, zaagsel, of overgebleven betonmengsel.
 3. 3
  Kijken om te zien wanneer de verf volledig droog is en laat geen vocht dan ook, wikkel de gedroogde klonteren in de krant en plaats in uw reguliere prullenbak. Plaats het deksel weer op het blik. Wikkel de deksel en kan afzonderlijk in de krant voor verwijdering. Deze optie werkt het beste voor latexverf omdat olie gebaseerde verf vereisen een uitgebreid de tijd om te drogen.
 4. 4
  Als u nodig heeft om zich te ontdoen van een hoop latexverf wilt u misschien overwegen de aankoop van "afval van verf verharder" (). Een kopje of zo van dit poeder vermengd met een liter verf zal dit leiden tot harden binnen enkele uren.

Tips

 • Meng een sneldrogende beton product volgens de instructies. Zet niet meer dan twee liter van de overgebleven verf. Meng goed en giet in vormen tot pastel stapstenen maken.
 • Geef de verf weg als een middel om hergebruik. Als u niet beschikt over een vriend die zal worden schilderen binnenkort, overwegen doneren aan een lokale theatergroep of school-podiumkunsten afdeling. Uw omgeving kan hebben religieuze groepen of liefdadigheidsinstellingen, zoals Habitat for Humanity, dat kan overgebleven verf gebruiken.
 • Het kan mogelijk zijn, nadat de verf is gedroogd, de container reinigen en recyclen.
 • Bel de fabrikant. Vaak zijn deze bedrijven hebben recyclingprogramma's van hun eigen land. In plaats van het verspillen van de verf door ze uit te drogen, ze kunnen recyclen of hergebruiken.
 • Of gebruik je mengsel als een basislaag. Een schaduw van grijs of bruin kan een goede basis voor verdere schilderij afhankelijk van de uiteindelijke jas die je van plan bent over het gebruik van te maken.
 • Kijk in de lokale verf recycling of uitwisselingsprogramma's. Soms kunt u gratis verf krijgen of beits naar huis te nemen.
 • Meng lichte kleuren met andere lichte kleuren, of donkere kleuren met andere donkere kleuren en het gebruik van de combinatie van een kamer, zoals een garage of een ander gebied waar versieren is niet de rigueur schilderen.
 • Veel lokale "dumps" hebben een oppervlakte te laten voor verf verwijdering dus bel uw gemeente (als in het Verenigd Koninkrijk) om te controleren of deze beschikbaar is in uw regio

Waarschuwingen

 • Het kan illegaal zijn, en sommigen zouden zeggen dat het immoreel is om je lak sluipen bij het huishoudelijke afval of gooi het in iemands dumpster. Wanneer u uw afval in andermans container, steel je prullenbak verhuisdiensten. Dit soort gedrag is vaak bestraft met stijve prima. Juiste wijze afgevoerde verf vormt een gevaar voor het milieu die kunnen blijven hangen voor eeuwen.
 • Latex verf is niet gevaarlijk. Na verharding latex verf kan worden geplaatst in huisafval. Olie gebaseerde verf moeten worden genomen om uw lokale gevaarlijk afval centrum of opgebruikt.
 • Schilderen in de reguliere prullenbak gegooid kan een verschrikkelijke puinhoop maken wanneer de vuilniswagen compacts de blikjes en de verf wordt losgelaten. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de meeste gemeenten vereisen verven te worden uitgedroogd of gestold vóór verwijdering.