Wkinl

Hoe u uw hond te leren om te spreken

Wilt u uw hond te leren om te spreken? Weten hoe om te spreken of blaffen op commando is een leuke en handige truc voor elke hond om te weten. In dit artikel leert u twee manieren om uw hond te leren om te presteren.

Stappen

Hoe u uw hond te leren om te spreken. Denk aan het onderwijs van uw hond "rustig" voor het eerst.
Hoe u uw hond te leren om te spreken. Denk aan het onderwijs van uw hond "rustig" voor het eerst.

Aan de slag: het onderwijzen van "stille"

 1. 1
  Denk aan het onderwijs van uw hond "rustig" voor het eerst. Veel hondenbezitters vinden dat het onderwijs van hun hond te blaffen te stoppen helpt hen gemakkelijker te leren op commando te spreken. Om uw hond te leren "stille", als volgt te werk.
  • Beslis over een commando woord. Kies een woord dat is natuurlijk en comfortabel voor u om te gebruiken. Voorkomende keuzes zijn "stille", "genoeg," en "hush."
  • Wanneer uw hond blaft, krijgt zijn aandacht. Gebruik een klap, fluitje of een andere korte klank.
  • Nadat hij is gestopt met blaffen, geef het commando in een stevige, maar vrolijke toon, en geef hem een ​​hond te behandelen.
  • Oefen 1-2 keer per dag totdat hij onder de knie heeft zijn nieuwe vaardigheid.
  • Als je vertrouwen in het vermogen van uw hond aan de "stille" commando te volgen, bent u klaar om verder te gaan naar "spreken."

Trainingsmethode een: speelgoed of lekkernijen

 1. 1
  Begrijp de methode. In deze methode, zal u uw hond uit te lokken met iets wat hij graag praten, leer hem het commando, en zorgen voor een traktatie om de juiste prestaties te belonen.
 2. 2
  Identificeren en de aankoop van uw leveringen. Je moet twee dingen om je hond te trainen: een stuk speelgoed of iets anders dat hem enthousiast krijgt, en behandelt aan zijn gedrag te versterken.
  • Als u ervoor kiest om een ​​te gebruiken, overwegen de aanschaf van een die is voorbehouden voor de opleiding.
  • Voor sommige honden, niets is spannender dan behandelt. Als u ervoor kiest om traktaties te gebruiken, zorg ervoor dat je genoeg bij de hand voor verleidelijk als lonend.
  • Elke vorm van gezonde voeding kan worden gebruikt als een traktatie. U kunt gebruik maken van verpakte lekkernijen, in blokjes gesneden kip of vlees, of iets dat uw hond houdt.
 3. 3
  Get voorbereid. Stap uit je training voorwerpen (speelgoed of lekkernijen). Houd het speelgoed of de verpakking van de lekkernijen in een hand. Houd een paar losse traktaties in de andere hand, of zet ze in je zak.
 4. 4
  Krijgen in de juiste positie. Plaats jezelf geconfronteerd met uw hond, moet die worden zittend op de vloer voor je. U moet in staat zijn om een ​​object te houden waar uw hond het kan zien, maar kan er niet bij.
  • Overweeg staan, maar als je een kleine hond, misschien zitten werken.
  • Als uw hond is gevoelig voor springen, het opzetten van een hond hek in een deuropening. Staan aan de ene kant en plaats uw hond op de andere.
 5. 5
  Trek de aandacht van uw hond. In een vrolijke toon, zeg de naam van uw hond om zijn aandacht te krijgen. Laat hem het speeltje, maar houd het buiten zijn bereik.
 6. 6
  Spreek het commando. In een stevige maar opgewonden toon, zeg "Spreek!" Geef uw hond een paar seconden om te reageren, laat hem dan het speelgoed en de opdracht opnieuw te herhalen. Herhaal dit tot hij reageert met een schors.
 7. 7
  Beloon uw hond. Elke keer als uw hond blaft in reactie op het commando, heeft hij een beloning verdiend. Looft Hem ("brave hond!") En geef hem een ​​beloning.
 8. 8
  Blijf oefenen. Herhaling is de sleutel tot het helpen van uw hond te leren deze nieuwe truc. Herhaal deze stappen voor ongeveer 10 minuten per dag.
 9. 9
  Wegzakken van de training. Wanneer blijkt dat uw hond slaat aan, kunt u beginnen met de afbouw van het opleidingsproces.
  • Langzamerhand beginnen met het beoefenen van de opdracht zonder dat het speelgoed of lekkers pakket. Als uw hond niet reageert, opnieuw het object, dan langzaam beginnen geleidelijk weer uit.
  • Beginnen afbouwen van de versterkende traktaties. Omdat het beoefenen van de opdracht zonder opgaaf van een traktatie als beloning. In plaats daarvan, geef verbale lof.
  • Blijven werken met uw hond totdat hij kan blaffen zonder provocatie maar de verbale commando.

Trainingsmethode twee: klik en te behandelen

 1. 1
  Begrijp de methode. Clickertraining is een populaire hond training methode die gebruik maakt van het geluid van een klik samen met een traktatie voor de hond laten weten dat hij juist heeft uitgevoerd. U kunt een training clicker kopen bij een dierenwinkel of online.
 2. 2
  "Laad" de klikker (optioneel). Als uw hond is nog niet bekend met de clicker, moet u om het te laden. Dit betekent dat het onderwijs van uw hond om de klik met een traktatie associëren.
  • Kies een rustig moment zonder afleiding voor uw hond. Pak je clicker en 10 hondenkoekjes.
  • Houd de clicker comfortabel. Goede posities zijn aan de zijkant of achter je been. Houd de clicker in het gezicht van uw hond.
  • Klik op de clicker een keer, en dan meteen geef uw hond een traktatie. Herhaal dit totdat alle 10 traktaties zijn verdwenen.
  • Oefenen voor ongeveer 5-10 minuten twee keer per dag.
  • Altijd behandelen zo spoedig mogelijk na de klik. Dit is essentieel, want het is de manier om uw hond te leren dat de klik is zijn positieve bekrachtiging.
 3. 3
  Test uw hond. Na vier sessies met de clicker, geef uw hond een test om te zien of hij heeft geleerd om de clicker te associëren met een traktatie.
  • Laat uw clicker en een paar hondenkoekjes bij de hand. Kies een moment dat uw hond niet is bezig met u, maar dichtbij genoeg om de clicker te horen.
  • Klik een keer de clicker. Als de "lading" heeft gewerkt, zal je hond naar je toe komen verwacht een traktatie. Geef hem een ​​beloning.
  • Blijf oefenen indien nodig. Probeer 2-3 meer "loading"-sessies, dan is uw hond opnieuw te testen.
 4. 4
  Get voorbereid. Zodra u zeker weet dat uw hond wordt "geladen", je bent klaar om te beginnen. Verzamel alles wat je nodig hebt voordat u begint: een clicker, een stuk speelgoed en hond behandelt.
  • Zet de hond behandelt in uw zak. Laat uw hond zien ze op dit punt.
  • Houd de klikker in enerzijds en het speelgoed in de andere.
 5. 5
  Krijgen in de stand. Plaats jezelf geconfronteerd met uw hond, moet die worden zittend op de vloer voor je. U moet in staat zijn om een ​​object te houden waar uw hond het kan zien, maar kan er niet bij. Overweeg staan, maar als je een kleine hond, misschien zitten werken.
 6. 6
  Introduceer het commando en het speelgoed. In een stevige maar opgewonden toon, zeg "Spreek!" Op hetzelfde moment, op vertoon van uw hond het speelgoed, maar laat hem niet hebben. Geef uw hond een paar seconden om te reageren, en herhaal.
 7. 7
  Beloon uw hond. Zodra uw hond blaft, klikt u op de clicker een keer, en meteen geef hem een ​​beloning.
 8. 8
  Blijf oefenen. Uw hond zal deze truc leren door herhaling. Herhaal de stappen voor 5-10 minuten per dag.
 9. 9
  Wegzakken van de training. Wanneer blijkt dat uw hond slaat aan, kunt u beginnen met de afbouw van het opleidingsproces.
  • Langzamerhand beginnen met het beoefenen van de opdracht zonder dat het speelgoed of lekkers pakket. Als uw hond niet reageert, opnieuw het object, dan langzaam beginnen geleidelijk weer uit.
  • Beginnen afbouwen van de clicker. Zodra u de verbale commando cue hebben vastgesteld, het verminderen van de frequentie waarmee u klikt en behandelen. Gebruik het minder frequent, dan af en toe. Uiteindelijk zal je niet nodig hebt het helemaal.
  • Blijven oefenen tot je hond kan blaffen zonder provocatie maar de verbale commando.

Ga verder: je hond leert om te blaffen op specifieke signalen

 1. 1
  Overweeg bijscholing. Zodra uw hond het "spreken" commando onder de knie heeft, kunt u haar leren om te blaffen naar andere specifieke aanwijzingen, zoals een klop op de deur of het geluid van de deurbel.
 2. 2
  Hebben een helper geven de cue. Hier krijg je een vriend of familielid naar buiten te gaan en op de deur kloppen.
 3. 3
  Geef het commando. Terwijl uw helper klopt, zeg "spreken!" om uw hond. # Beloon uw hond. Wanneer uw hond blaft, geef hem een ​​beloning. U kunt gebruik maken van verbale lof, een traktatie, of klik en te behandelen.
 4. 4
  Onthullen uw helper. Laat uw vriend binnen te komen, ga dan terug naar buiten.
 5. 5
  Herhaal dit proces. Herhaal deze stappen voor 5-10 minuten.
 6. 6
  Blijf oefenen. Verder oefenen met uw hond totdat hij blaft bij het horen van een klop.

Tips

 • Wees voorzichtig uw hond niet te overvoeren met traktaties. Verminderen zijn regelmatig voedsel toewijzing op trainingsdagen.
 • Wees geduldig als uw hond krijgt het niet meteen. Sommige honden leren sneller dan anderen.
 • Zorg ervoor dat uw hond daadwerkelijk kan blaffen. De Basenji ras niet blaffen helemaal.

Waarschuwingen

 • Laat uw hond niet overwerken. Als uw hond lijkt vermoeid of verveeld, stop training en probeer het opnieuw een andere tijd.
 • Niet ooit een hond voor niet uitvoeren van straffen. Gebruik alleen een hond trucs te leren.

Dingen die je nodig hebt

 • Hondenkoekjes
 • Hond speelgoed
 • Training clicker