Wkinl

Hoe om te zorgen voor een alaskan husky

Als u al een Siberische / Alaskan Husky, of u overweegt om een, zijn er een paar details die belangrijk zijn om te weten. Aangezien deze honden werden oorspronkelijk gefokt om lange afstanden te gaan bij koud weer, ze hebben unieke eisen die moeten worden overwogen. Merk op dat een "Alaskan Husky" is een hond die is gefokt voor mushing, en is niet een specifiek ras. Een Siberische Husky is een rashond - wat betekent dat het heeft specifieke markering, afstamming, exterieur en eisen maken het voor registratie in aanmerking komen. Alaskan Huskies kan Siberische husky afkomst hebben, maar het is niet nodig.

Stappen

Hoe om te zorgen voor een alaskan husky. Wees bereid om uw hond voldoende beweging te geven.
Hoe om te zorgen voor een alaskan husky. Wees bereid om uw hond voldoende beweging te geven.
 1. 1
  Wees bereid om uw hond voldoende beweging te geven. Oefening houdt een husky gelukkig. Een succesvolle indoor huisdier husky kan worden bereikt door het handhaven van een gezonde oefenschema. U kunt de stappen in Hoe te beginnen hond mushing, maar er zijn andere manieren om deze honden actief te houden. Gezond huisdier husky moet het equivalent van 3-5 mijlen van de oefening vier dagen per week. Deze oefening kan worden in de vorm van het lopen, het spelen met andere honden, zwemmen, en een hondenslee soort sporten zoals bikejoring. Niet alleen zal dit vergen veel tijd van uw kant, maar je moet ook oppassen voldoen behoefte aan beweging van de hond zonder oververhit te raken. Het is een belangrijk eigenaar de verantwoordelijkheid om te beslissen hun husky heeft genoeg gehad voordat ze zichzelf verwonden of oververhit raken.
  • Bouwen uitoefenen kilometers langzaam omhoog. Uw husky kan de energie om alle opraken van de eerste dag hebben, maar hij heeft niet de conditionering. Wanneer gaan fietsen langzaam genoeg dat uw husky kan draaien op een rustig tempo. De meeste honden beginnen veel te snel en moeten worden beheerd totdat ze vestigen in een aangenaam tempo. Het is gemakkelijk om uit te lopen een husky op een fiets waarop je husky een risico voor oververhitting, steeds overweldigd want het tempo is te snel, en angst voor de oefening.
  • Let op tekenen van oververhitting. Als u de uitoefening van uw husky met een hoofd halster, zorg ervoor dat uw husky kan zijn mond wijd open genoeg te hijgen normaal. De mond is de enige weg voor het verminderen van lichaamswarmte. Zie Hoe kan ik een zonnesteek bij honden te voorkomen voor meer tips.
  • Warmte en zijn hard op husky's. Temperaturen boven de 65 º F (18 º C) zijn grenzen aan te warm om te oefenen. Als er een wind, lage luchtvochtigheid, of uw hond kan gemakkelijk afkoelen in het water, kunt u in staat om te oefenen bij deze temperaturen. Houd in gedachten dat racen sledehonden niet erg hard hoeft te werken, tenzij de temperatuur onder de 20 º F (-6 º C). Houd warm weer trainingssessies minder dan 3 mijl lang (minder dan 5K).
  • Hoe groter de hond, hoe moeilijker het is om koel te blijven. Honden koel blijven via hijgen. Grotere honden hebben meer lichaamswarmte kwijt te raken, dus het tijd voor hen om af te koelen neemt. Als je een grote husky - 60 + pond (27kg +) - neem extra voorzorgsmaatregelen in de hitte.
 2. 2
  Houd het baden tot een minimum beperkt. U kunt baden uw husky, maar soms ook een goed borstelen en een waterloze shampoo is alles wat je echt nodig hebt. Wanneer u uw hond in bad met shampoo u breken de beschermende huid olie. Alleen baden als het absoluut noodzakelijk (zoals na een interactie met een stinkdier).
 3. 3
  Beslissen of hij uw husky scheren of om hun vacht met rust te laten. Vacht helpt de lichaamstemperatuur te reguleren. De meeste husky's hebben een dubbele vacht, met uitzondering van de Eurohounds. Deze jas bestaat uit een dikke ondervacht en een bewaker haar laag. Deze lagen houd je husky warm en koel. Dat gezegd hebbende, onder bepaalde omstandigheden, kunt u scheren uw husky. Scheren kan helpen de huid droog te houden als je husky zwemt veel en kan u toestaan ​​om vlooien, teken, en hot spots te vinden. Anders dan dat, is het meestal niet aan te raden dat je je scheert je husky. De huid van Nordic honden is als dat van een lichte huid mensen, wat betekent dat het hen niet beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Wanneer je je scheert je husky u de huid onbeschermd tegen de zon te verlaten. Ook met elke scheerbeurt uw husky, zal de vacht terug groeien minder zacht en meer geneigd om klitten en knopen te krijgen.
 4. 4
  Beschermen de poten. Controleer altijd de pads om te controleren of ze niet beschadigd zijn door de de weg of het pad oppervlak. Kijk goed naar elke pad en tussen elke tenen. Double check de nagels om ervoor te zorgen dat ze niet zo lang ze natuurlijke voetbeweging remmen. Ook hond poten hebben een paar zweetklieren. De warme voet tegen de koude sneeuw kan leiden tot de sneeuw vast komen te zitten tussen de poten van uw husky. Hond booties zijn de beste remedie voor dit.
 5. 5
  Beslissen of u laat uw husky om binnenshuis leven. Huskies kan binnenshuis leven als elk ander ras. Zelfs mushers zijn begonnen met het bouwen van schuren hond (klein paard stijl barn) voor hun teams. Er is ontdekt dat de hond teams herstellen beter slapen in de warmere stal versus buiten slapen tijdens de training. Met training, kan uw husky worden geleerd om binnen te leven.
 6. 6
  Het opzetten van een warme als uw husky besteedt tijd buitenshuis. Huskies krijg koud. Een warm hond huis heeft een paar belangrijke kenmerken:
  • Voeg verse droge stro (geen houtkrullen of hooi ) op een wekelijkse basis.
  • Houd de hond huis van de grond, zodat de lucht eronder kan circuleren.
  • Hou het klein genoeg dat je husky lichaamswarmte kan gebruiken om het huis te verwarmen.
  • Geven het huis een plat dak, zodat je husky kunt loungen op de top van het - vooral wanneer de grond nat is of slordig.
  • Hout is de beste isolator voor een hond huis.
 7. 7
  Voeg verrijkende activiteiten om uw husky tevreden te houden. Huskies staan ​​bekend als ontsnapping kunstenaars. Dit vertaalt zich echt tot een verveelde hond het vinden van iets beters te doen. Als uw husky is al een ontsnapping kunstenaar, of wilt u uw husky leren vermijden om een ​​ontsnapping kunstenaar te zijn, moeten ze verrijking krijgen. De meeste mushing honden krijgen enkele mijlen van de oefening vier keer per week. Als je niet fulltime brij, je een beetje hulp houden van uw husky tevreden nodig. Verrijking betekent iets dat uw husky zich bezighoudt met een activiteit die zijn of haar hersenen gebruiken. Botten, speeltjes die kunnen worden gevuld met voedsel, breker kubussen, doggy dagopvang, lange wandelingen, en hondensport zijn allemaal geweldige manieren om een ​​husky tevreden te houden. Husky's zijn in staat om te leren behendigheid, flyball, frisbee en andere hondensporten naast mushing.
  • Koppigheid is geen training termijn. Honden doen wat werkt. Dat betekent dat uw vlucht kunstenaar husky krijgt plezier uit ontsnappen - het houdt zijn hersenen bezig. De meer veiliger je maakt het erf, hoe meer hij zal proberen om erachter te komen hoe om eruit te komen. Verrijking is de enige oplossing.
  • Een ding dat je kunt doen is het ontwerpen van een agility cursus. Hier is Hoe een verstelbare hond agility wip bouwen.
 8. 8
  Voed uw husky een goed dieet. Je kon een groot deel van je leven onderzoeken hondenvoer en proberen te achterhalen wat het beste is te besteden. U kunt zelfs leren hoe u uw eigen hond voedsel te maken. Een goede regel is om vet en eiwit toe te voegen tijdens de koude maanden en hard trainen, en aan vet en eiwit af te trekken tijdens de warme maanden. Dit kan zo simpel zijn als het voeden van een merk van voedsel in de winter en een in de zomer. Als je twee honden, zou je anders voeden dan iemand die 50 honden en training voor de Yukon Quest heeft.
  • Pas na het sporten. Voeden voordat zet uw husky op risico van maagtorsie. Een goede regel om te volgen is 30 minuten na het sporten of vier uur voor de training. U kunt altijd geven wat lichte snacks langs de weg.
 9. 9
  Trein een solide recall. Iedere keer dat uw husky heeft een kans om ofwel gratis gerund door keuze of door een ongeval zal hij leren dat lopen vrij is FUN en je husky zal willen vrij zijn om zo veel mogelijk uit te voeren. Opleiding van uw hond te komen wordt een recall genoemd. Recall opleiding mag alleen buiten worden beoefend als uw hond aan de leiband. Om succesvol te zijn in de recall te beginnen met oefenen het zo vroeg mogelijk. Force-vrije methoden - methoden die versterken met dingen je hond houdt - het beste werken in het creëren van een solide recall.
 10. 10
  Beheren de hoge Soms is een husky en kat relatie kunnen trainen zonder een glitch, maar vaak is het een constant beheer situatie. Als je echt bedreven in het houden van deuren dicht, hekken afgesloten, kattenbakken schoongemaakt, en het beschermen van uw kat te allen tijde - u kunt waarschijnlijk een kat en husky in hetzelfde huis. Als je een slechte managementvaardigheden, niet een husky krijgen als u al een kat. Huskys en katten kunnen ook vreedzaam samen te leven als ze elkaar goed gesocialiseerd en kennis met elkaar.
 11. 11
  Misschien krijg je husky een vriend (als je een vriend met een hond hen aan elkaar voor)

Tips

 • Huskies die buiten leven zijn op een groter risico van parasitaire infecties, zoals hart-worm, en ziekten zoals hondsdolheid. Zorg ervoor dat uw husky heeft vlooien, teken, en het hart worm bescherming, en heeft een jaarlijkse veterinaire controle. Deze kwesties zijn gemakkelijk te voorkomen.
 • Vlooien kunnen leiden tot huidirritaties en dragen parasieten. Je moet ijverig over kammen door uw husky te houden op de top van een mogelijke vlooienbesmetting zijn.
 • De beste tools voor het lopen van een husky zijn de voorste clip harnas en het hoofd halster. Harnassen werken ook - maar als je wilt dat je hond te leren om te trekken - gebruik het harnas voor die baan. Uw husky kan leren te trekken in een harnas en loop mooi met een hoofd halster.

Waarschuwingen

 • Vermijd het verlaten van uw husky in een geparkeerde auto. Auto's kunnen temperaturen van 120-140F (48-60C) te bereiken binnen 5 minuten op een parkeerplaats, zelfs met de ramen open. Auto eigenlijk val warmte in plaats van het af te voeren is. Dik gecoat honden oververhit raken zeer snel. Een oververhitte hond wel of niet mag worden hijgen.
 • Trainen in de juiste apparatuur. Laat uw husky trekt u met zijn halsband of hoofdband (zelfs gewoon op de weg op je skateboard). Hij kan zijn nek en rug beschadigen. Gebruik altijd een harnas.