Wkinl

Hoe maak je een huisdier eekhoorn houden

Het bijhouden van een eekhoorn is een grote klus. U zult meestal alleen jezelf in deze situatie met een baby eekhoorn als de volwassenen zijn een beetje te hoog gespannen. De CDC houdt geen rekening met kleine knaagdieren een hondsdolheid risico in de Europa.

Stappen

Hoe maak je een huisdier eekhoorn houden. Bouw een geschikte kooi.
Hoe maak je een huisdier eekhoorn houden. Bouw een geschikte kooi.
 1. 1
  Bouw een geschikte kooi. Na wat klimmen kamer en wat hout (bij voorkeur een stok van hardhout) om op te knagen voor de eekhoorn. Dit is belangrijk voor de eekhoorn tandheelkundige gezondheid en die noodzakelijk zijn voor kinderziektes jong. De auteur maakte een op de 2 ronde stukken hout, samen met de 2X4's aan de binnenkant gehouden, omwikkeld met kippengaas. Houd in gedachten dat eekhoorns hebben veel ruimte en als ze niet zullen worden toegestaan ​​om te zwerven rond het huis (dat is geen goed idee als er iets is wat je niet wilt gekauwd, zoals elektrische draden), mag u willen een openlucht kooi te overwegen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u nieten de kippengaas strak en veilig om hiaten of scherpe punten te vermijden. Het opzetten van een schoenendoos met een opgevouwen deken of ander zacht beddengoed zoals katoen als een plek om te slapen. Zorg ervoor dat er genoeg bedden en een plaats voor het om lekker in als een zakje. Een ander idee is een zak beddengoed, zoals het type zou gebruiken voor een fret.
 3. 3
  Gezonde eekhoorns zal in het algemeen drinken uit een fles water, zoals het type dat u wilt gebruiken voor konijnen en andere knaagdieren. Als ze niet drinken uit de fles, uiteengezet een ondiepe schaal voor hen om uit te drinken, maar wees ervan bewust dat ze een puinhoop kunnen maken.
 4. 4
  Een baby eekhoorn kan zichzelf niet thermoregulate, wat betekent dat het niet warm kan blijven zonder hulp. Zet een verwarmingselement eronder wat u houden van het in, maar zorg ervoor dat het niet meer dan 100 graden. Zorg ervoor dat de verwarming pad is onder de helft van de behuizing, zodat de baby heeft een koele half om naar in het geval van de baby te warm wordt. Een goede interne temperatuur van de eekhoorn zelf is tussen de 98 en 102 graden, wat betekent dat het moet warm aan, warmer dan je hand voelen. Een koude baby kan heel gemakkelijk sterven, dus dit is erg belangrijk. Een koude baby kan niet eten, evenals een warm kindje verteren. Geef nooit een koude eekhoorn.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u uw eekhoorn goed ingevoerd.
  • Voedsel voor volwassenen: winkel gekocht knaagdier blok zoals Harlan Teklad, Mazuri of Henry's Healthy Blokken zijn geweldig, samen met verse groenten en beperkt fruit en af ​​en toe een moer als een traktatie.
  • Voor baby's: Fox Valley melk vervangen is een must. Voed dit aan de eekhoorn met een injectiespuit langzaam als baby zal vaak te zuigen melk uit door hun neus, terwijl zuigen wat kan leiden tot longontsteking. Esbilac puppy melk was ooit het eten van keuze en vermeld op vele websites als goed voor eekhoorns, maar de forumla is onlangs gewijzigd en wordt niet langer aanbevolen.
   • Voor de leeftijd 2-3 weken: voer 5 keer per dag, te beginnen op 1 1/2 cc van formule en te verhogen tot 3 cc.
   • Leeftijd 4-5 weken: voer 4 maal per dag, te beginnen op 3 1/2 cc van de formule en de verhoging tot 5 cc.
   • Leeftijd 6-7 weken: voer 4 maal per dag, te beginnen op 6 cc van de formule en te verhogen tot 9 cc.
   • Leeftijd 8 weken: voer 10 tot 14 cc twee keer per dag. Begin spenen op kleine stukjes vast voedsel.

Tips

 • Verkrijg de voeding en verzorging ideeën uit de fokker en vul uw boodschappenlijstje van de plaatselijke dierenwinkel. Gewone voedingsmiddelen zullen exotische dieren ziek maken, bijvoorbeeld, stinkdieren hou kattenvoer, maar het is te rijk voor hen en kunnen ze daadwerkelijk doden.
 • Krijg je eekhoorns bij een gerenommeerde fokker.

Waarschuwingen

 • Heb een eekhoorn een kitten melk vervanger, Hartz melkvervangers, enz. Gebruik alleen Esbilac puppy melkvervanger NIET voeden. Het is de dichtst formule om eekhoorn melk en iets anders kan uw eekhoorn diarree geven (die kan doden als gevolg van ondervoeding) en veroorzaken groeiproblemen.
 • Dit is NIET een gids voor de rehabilitatie van zieke of verweesde eekhoorns. Als je een baby eekhoorn buiten hebt gevonden, lees dan de informatie of en zoek een wildlife rehabilitator.
 • Probeer nooit een wilde eekhoorn temmen. Eekhoorns zijn zoogdieren, en zoogdieren kunnen hondsdolheid voeren onder andere mogelijke ziekten.

Dingen die je nodig hebt

 • Grote ruime kooi
 • Accessoires