Wkinl

Hoe te reizen met de auto met uw hond

De meeste honden houden om te rijden in auto's en het is leuk om ze mee te nemen met u waar u ook gaat. Maar hier zijn enkele veiligheidstips die u moet denken voordat de auto reist met uw favoriete huisdier.

Stappen

Hoe te reizen met de auto met uw hond. Vergeet niet de veiligheid eerst, als u niet beschikt over een groot raam laars in je auto, zal uw hond moeten reizen op een stoel.
Hoe te reizen met de auto met uw hond. Vergeet niet de veiligheid eerst, als u niet beschikt over een groot raam laars in je auto, zal uw hond moeten reizen op een stoel.
 1. 1
  Vergeet niet de veiligheid eerst, als u niet beschikt over een groot raam laars in je auto, zal uw hond moeten reizen op een stoel. Koop een hond veilig zitje en het zal veiliger en meer comfortabel voor uw hond zijn als je aan de beurt of stop de auto plotseling.
 2. 2
  Als je wel een groot raam boot, zetten een draadrooster om te stoppen met uw hond springt over de rug van de stoelen, de meeste auto's hebben een draadrooster al geïnstalleerd.
 3. 3
  Bekleed de boot met hond dekens of plaats zijn bed in de hoek, zodat hij kan slapen comfortabel op de reis. De meeste honden vinden het slapen een gemakkelijke manier om te gaan met bewegingsziekte.
 4. 4
  Laat een pup of nieuw huisdier te wennen aan het rijden in een auto geleidelijk. Begin met het toestaan ​​van uw hond te dwalen rond uw auto met de motor uit. Dan beginnen met korte reizen tot u en uw hond vertrouwd met de auto reist samen geworden.
 5. 5
  Laat uw hond geen eten vlak voor de reis. Geef hem in ieder geval een paar uur voor. Je wilt niet dat uw hond wagenziek te maken.
 6. 6
  Plaats een paar kauwspeeltjes in de rug met uw hond om uw hond bezig te houden. Het is beter om niet hem een ​​bot of food traktaties te geven, want als hij ziek voelt dat hij zal overgeven back-up. Piepend speelgoed zijn ook ongewenst omdat ze zal je gek.
 7. 7
  Zorg ervoor dat uw huisdier heeft kan niet zwerven rond het voertuig, overweeg dan de aanschaf van een huisdier veiligheidsgordel. Deze banden zorgen ervoor dat zou een ongeval voordoen uw huisdier niet uit het voertuig of in andere passagiers wordt gegooid.
 8. 8
  Houd halsband van je hond en de hond op wanneer je aan het rijden bent. Er is altijd een kans - hoe goed opgevoede uw hond kan zijn - dat uw hond uit de auto te halen en weg van je.
 9. 9
  Wees je bewust van hoe snel een hond zonnesteek kan krijgen in een geparkeerde auto. nooit laat uw hond zonder toezicht in de auto bij warm weer voor langere tijd.
 10. 10
  Zorg ervoor dat u elk uur of zo te stoppen en te gaan voor een korte wandeling, zelfs als het alleen op het gras van een fast food restaurant op de snelweg. Dit laat uw hond gebruik maken van de wc, dus je kunt hem ook geven wat water rond nu. Nemen hem op korte wandelingen is belangrijk omdat het betekent dat hij zijn benen kan strekken en stopt hem gek van te vervelen. Als u stoppen door de snelweg uw hond MOET worden aangelijnd voor zijn eigen veiligheid.
 11. 11
  Pak juiste benodigdheden voor uw hond bij het ​​nemen van een lange autorit. Breng water, traktaties, zijn halsband en riem, een aantal van uw favoriete honden kauwen speelgoed en plastic zakken voor afval.
 12. 12
  Als uw reis is meer dan een paar uur, (ongeveer vier uur is uw gemiddelde honden absolute limiet voor het rijden zonder een langere pauze dan wat hierboven beschreven), zorg ervoor dat u ergens gras en relatief rustig (niet direct aan de weg), lock uw auto, voer je hond wat voedsel en water, en neem hem mee voor een wandeling, zodat hij kan laten een aantal van zijn overtollige energie.
 13. 13
  Raadpleeg uw dierenarts als uw hond tekenen van wagenziekte. Medicijnen nooit uw hond met Dramamine of enige andere medicatie zonder de begeleiding van uw dierenarts.
  • Als u reist een lange afstand (bijvoorbeeld: dog show, verplaatsen, of een ritje langer dan 1 uur), kunt u overwegen om een ​​bench. zorg ervoor dat het wordt bevestigd ofwel tussen de stoelen of op de grond. Zorg ervoor dat het is zeer veilig om blessures te voorkomen).
  • Als je een krat, krijgt de kist essentie. Krijg een bench Waterer (ongeacht welke, voor de gezondheid en om uitdroging te voorkomen dat u hebt deze! Om de hond te trainen hoe je een krat Waterer gebruiken, schar een beetje honing op de opening en toon het aan je hond). Als het roosteren warm of zelfs een beetje warm (honden krijgen oververhitte heel gemakkelijk), krijgt een krat fan. U kunt een uit www.elitek9.com kopen voor slechts 10€ 0,95 of een ander merk voor 10€ 0,95. Beide zijn geweldig.
 14. 14
  Als uw hond hyperactiviteit problemen contact op met uw dierenarts om te zien of een licht kalmerend middel beschikbaar is en veilig, vooral als het een lange reis. Volg de instructies nauwkeurig op.
 15. 15
  Als u stoppen bij een fast food locatie voor een maaltijd, parkeer uw auto in de schaduw, en laat de ramen naar beneden ongeveer een centimeter elk om koele lucht te laten in, zet een kom met koud water in de auto voor uw hond en losgespen hem of Hij is in een hond vervoeren. Sluit uw auto deuren en bestel uw eten te gaan. Probeer om niet meer dan vijf minuten te besteden MAX wachten in de rij als het een warme dag, als je niet wilt dat je hond oververhit raken. Als er een grote lijn, bind je hond aan een paal of net binnen de voordeur of gewoon buiten op een plek waar je hem kunt zien. Minstens zal hij uit zijn van de warmte terwijl u wacht. Zorg ervoor om hem vast te binden met beveiligde knopen zodat hij niet op de weg te ontsnappen. Strakke knopen zal ook betekenen dat het zal minder waarschijnlijk voor iemand om uw hond te stelen. Eet je eten met uw hond, zodat hij heeft gezelschap. Het is ook een goed moment voor u om hem te voeden zijn lunch. Ga voor een wandeling achteraf.
 16. 16
  Maak uw eerste paar uitstapjes in de auto om ergens leuk voor uw hond, zoals een park of een veld, zodat ze een auto rijden met iets goeds in plaats van alleen naar de dierenarts te associëren.

Tips

 • Speelgoed rassen moeten eten met regelmatige tussenpozen te lage bloedsuikerspiegel, wat fataal is niet behandeld kan worden voorkomen.
 • Stoelhoezen kunnen helpen om uw auto schoon.
 • Als u meer dan 24 uur reizen, kijk op voorhand voor een huisdier-vriendelijke hotel voor u om te ontspannen en voor uw hond ook.
 • Probeer om uw (niet-speelgoed *) puppy's eerste auto rijdt wel "op een lege maag" door inhouding voedsel voor 2-4 uur voor de rit. Meerdere ritten zonder misselijkheid zal enorm helpen om de pup te voorkomen dat de ontwikkeling van wagenziekte.
 • Laat uw hond steken zijn hoofd uit het raam. Een stuk van puin kon in zijn ogen te krijgen, en als je kreeg bij een ongeval of plotseling stopte, kon je hond gaan vliegen uit het raam.

Waarschuwingen

 • Sommige honden kunnen erg misselijk. Houd in de gaten op hen en lijn de achterbank met oude dekens of kranten als u wilt worden op de veilige kant.
 • Als uw hond voortdurend ziek dan zien uw dierenarts over het en zij zullen u pillen geven.
 • Vermijd troost je hond als hij vertoont tekenen van nood. Troosten hem, zo natuurlijk als het lijkt, versterkt het idee dat er iets ergs gebeurt. Doe je best rustig en normaal te blijven met aandacht voor tekenen van echte nood (in plaats van ongemak).

Dingen die je nodig hebt

 • Een hond bed
 • Speelgoed om hem bezig te houden
 • Drinkwater
 • Een veilige kraag
 • Een riem
 • Droog of nat hondenvoer
 • Een krat of veiligheidsharnas