Wkinl

Hoe maak je een huisdier naar het Verenigd Koninkrijk

Ooit afgevraagd hoe het proces van de verhuizing van uw huisdier naar het Verenigd Koninkrijk te beginnen? Het is een lang proces met veel lastige stappen. Zijn nuttig om informatie van iemand die door het proces is voorgegaan hebben.

Het eerste ding om te overwegen is als u wenst om uw huisdier te importeren onder het Verenigd Koninkrijk en Ierland "Huisdier Scheme" of dat u deze wilt importeren in een 6 maanden quarantaine. In beide gevallen moet je je mentaal voor te bereiden op de lange, zware taak voor je. Onvermijdelijk zullen er problemen langs de weg gezien alle van de gegevens, en de mensen die je zal moeten communiceren. Echter, wees niet ontmoedigd omdat het hebben van Fido of Fluffy met u in uw nieuwe woning zal elk beetje moeite waard op het einde!

Dit artikel zal zich bezig vooral met de manier waarop de dieren die aan Pet Scheme DEFRA's importeren, maar zal ook informatie over de luchtvaartmaatschappij dat is nuttig voor elke invoer van dieren naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland bevatten.

Stappen

Hoe maak je een huisdier naar het Verenigd Koninkrijk. Vertrouwd te raken met elke centimeter van de website DEFRA's op het Pet Travel Scheme (PETS).
Hoe maak je een huisdier naar het Verenigd Koninkrijk. Vertrouwd te raken met elke centimeter van de website DEFRA's op het Pet Travel Scheme (PETS).
 1. 1
  Vertrouwd te raken met elke centimeter van de website DEFRA's op het Pet Travel Scheme (PETS). Hoe meer je weet, hoe meer verkeerde informatie kunt u weggooien, die u dichter bij uw doel te krijgen zal zijn.
 2. 2
  Wees ervan bewust dat er absoluut geen afwijking van de volgorde waarin de PETS procedure moet worden uitgevoerd.
 3. 3
  Verkrijgen van een print-out van het dierenpaspoort EU of een derde land officieel veterinair certificaat dat wordt ingevuld na elke stap. Voor een exemplaar van de PETS paspoort of EU-paspoort ga naar DEFRA's huisdier regeling terrein. Voor een derde land officieel veterinair certificaat een kopie kan worden verkregen door te informeren naar uw dierenarts, officiële overheid dierenarts, of door een van de links aan het eind van dit artikel.
 4. 4
  Laat uw huisdier gechipt. De microchip moet voldoen aan de ISO 11784/17785 15-cijferige microchip regelgeving. Helaas is in de VS en andere landen buiten de Europese Unie (EU) zijn ze niet populair en zeer moeilijk te vinden. Een paar on-line winkels bieden hen als je verschillende websites die vanuit het Verenigd Koninkrijk.
 5. 5
  Vaccineren het huisdier voor rabiës. Verkrijgen van afschriften van de officiële vaccin document. Deze wordt afgegeven door de dierenarts en bevat fabrikant en productinformatie etc. (dit is niet hetzelfde als de PETS document of een derde land Official Veterinary Certificate). Als uw huisdier is ingeënt voordat de microchip inbrengen, is het niet relevant, dient het huisdier nog worden gevaccineerd.
 6. 6
  Met ingang van 1 januari 2012, deze stap is alleen van toepassing op 'niet-beursgenoteerde niet-eu-landen'. Als uw land is een 'vermelde EU-land' dan heb je geen behoefte aan een bloedonderzoek gedaan te krijgen. Vermelde landen worden hier http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/pets/travel/pets/countries/noneu-countries/ Neem een bloedmonster voor een FAVN-OIE titer-test. Meestal wordt dit gedaan een maand na het vaccin. Dus vergeet niet om factor die in je rooster. Het bloedmonster moet worden verzonden naar een erkend laboratorium in uw land. Website DEFRA's heeft een lijst. In het Europa is het Kansas State University (het is de enige die per november 2008). De dierenarts moet een formulier beschikbaar. Zo niet, controleer dan de tips voor het adres. De kostprijs is 35€ per dier. NB, vanaf 1 januari 2012, is dit niet noodzakelijk alle landen
 7. 7
  Wachten op de resultaten terug te komen. Vanaf de dag dat het bloedmonster is genomen, moet je dan wachten voor een totaal van 6 maanden. Zolang het monster komt weer gelijk aan of groter dan 0,5 IU / ml, wordt uw huisdier mogen de Britse voeren. Als het niet lukt de test, dan zullen ze in quarantaine bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk, of u kunt de test nogmaals uit na het wachten een paar weken na het vaccin werd opnieuw gegeven te proberen.
 8. 8
  Stuur al uw documenten moeten worden afgestempeld door een officiële dierenarts een vergunning van de overheid. In de VS, moet u het naar uw staat van de USDA / APHIS kantoor. In de VS moet je de originele stuur must> titer testresultaat (het zal een grote witte sticker op te hebben), het vaccin tegen hondsdolheid certificaat, en het 3e land certificaat.
 9. 9
  Maak afspraken over luchtvaartmaatschappijen voor uw huisdier om te vertrekken. Controleer de tips voor de luchtvaartmaatschappij prijzen, regelgeving, en andere algemene informatie esp. voor inwoners van de VS. Altijd op de hoogte van alle voorschriften van de luchtvaartmaatschappij het. De meeste behoefte hebben aan nadere documenten uit uw dierenarts afgezien van de PETS, EU, of 3 landcertificaat.
 10. 10
  Laat uw huisdier behandeld door een dierenarts tegen teken en lintwormen tussen 24-48u voor de vlucht. Verkrijg kopieën van het vaccin certificaten net als de hondsdolheid certificaat. Terwijl daar de dierenarts invullen van een International Health Certificate, de meeste luchtvaartmaatschappijen vliegen dieren internationaal vereisen. Het stelt in feite dat het dier geschikt is om internationaal te vliegen. De meeste dierenarts kantoren zullen deze bij de hand hebt. Vanaf de datum waarop het wordt ingevuld, zal het 10 dagen geldig.
 11. 11
  Contacteer DEFRA te zorgen dat u aan alle eisen voldaan. U kunt papierwerk van uw huisdier aan de betrokken kantoren in het Verenigd Koninkrijk die te maken krijgt met uw huisdier faxen. In feite vinden ze het wel, want het zal het proces versnellen. Dit is een goed moment om ervoor te zorgen dat de kantoren zal een scanner die microchip van uw huisdier kunt lezen.
 12. 12
  Contact op met uw luchtvaartmaatschappij officiële vertegenwoordiger verlader / ontvanger in het Verenigd Koninkrijk. Elke luchtvaartmaatschappij kunnen hun eigen hebben of de luchthaven kunnen hun eigen hebben. Stuur ze al uw papierwerk, indien nodig, en als je komt om te wonen in het Verenigd Koninkrijk esp. als van buiten de EU, moet u invullen van het douane formulier C5. U hoeft alleen de persoonlijke gegevens sectie op de eerste pagina en alle van de informatie op de tweede pagina te voltooien.
 13. 13
  Koop een goedgekeurde drager, meestal zij aangeven alleen dat uw huisdier in staat zijn om rechtop etc zitten. En op internationale vluchten velen aangeven dat hun oren of het hoofd hebben 3inches speling bij het ​​zitten op hun hurken.
 14. 14
  Bereid uw huisdier voor de lange vlucht vooruit. Freeze water in hun kom de avond tevoren, zodat ze iets te drinken voor het grootste deel van de vlucht, terwijl het smelt hebben.
 15. 15
  Volg alle richtlijnen in het bevestigen van voedsel, bewegwijzering, en papierwerk aan de buitenzijde van de drager.
 16. 16
  Controleer de weer om ervoor te zorgen dat de vlucht van uw huisdier zal nog steeds kans om door te gaan. Controleer ook om ervoor te zorgen dat het kantoor van ontvangst van uw huisdier heeft uw contactgegevens.

Tips

 • Zorg ervoor dat u niet vaccineren op dezelfde datum als het inbrengen van de microchip. DEFRA autoriteiten liever dat het wordt uitgevoerd op aparte dagen als er verwarring zou kunnen zijn als de volgorde van de procedure werd uitgevoerd, dwz dat eerst microchip of vaccin kwam?
 • Continental vliegt enige huisdieren die twee keer per dag de meest recente is 02:00, aankomst ongeveer 09:38 de volgende dag in Londen. Overal waar het huisdier vliegt vanaf zullen ze moeten veranderen in de VS op een van beide Houston of Newark. Met ingang van februari 2010, met behulp van het Continental PetSafe programma: Reizen naar UK: Dog: £ 107: 1150€ Volwassen kat: 495€ + (0,60 xWeight van huisdier en carrier) + aangepaste vergoedingen + landing in Heathrow maandag tot vrijdag: 400€ Zaterdag: 480€ 0,70, zon-of feestdagen UK 515€ 0,39. Extra huisdier: 15€ 0,23) dierenarts diensten indien nodig die dag zal ook variëren afhankelijk van de aankomsttijd en datum van 15€ 0,80-25€ 0,70.
 • Zorg ervoor dat het vaccin tegen hondsdolheid gebruikt is "Een goedgekeurde geïnactiveerd vaccin of recombinant vaccin moet worden gebruikt Er zijn momenteel 4 erkende vaccins tegen hondsdolheid in het Verenigd Koninkrijk:.. Canigen, Nobivac Rabiës, Quantum Hondsdolheid en Rabisin Het vaccin moet in het land van gebruik zijn goedgekeurd. " onder vermelding van DEFRA.
 • Zorg ervoor dat "de lintworm behandeling moet praziquantel bevatten" citeren DEFRA.
 • British Airways World Cargo rekent u op basis van de afmetingen en het gewicht (in kilogram) die u verstrekt bij het ​​maken van de reservering, niet de werkelijke afmetingen en het gewicht bij check-in. Het is de moeite waard het kopen van een schaal om te besparen op de verzendkosten.
 • Home Again en AVID, net als andere grote bedrijven in de VS, gebruik dan een 10-cijferig of 9 cijfers die niet kunnen worden gelezen door zomaar een microchip scanner. Zorg ervoor dat als je een microchip te gebruiken die niet is kan niet> ISO, u een geschikte scanner te verkrijgen of te bevestigen de plaatsen waar het huisdier wordt gescand een lezer, die zal werken.
 • Controleer het microchipnummer op alle papieren naar het lab en dat het de geretourneerde u de lab documenten.
 • Controleer altijd om ervoor te zorgen dat via de website van DEFRA's die uw ras en land van herkomst niet onder verschillende regelgeving en dat de dierenarts ondertekening papierwerk valt onder de categorie van de "bevoegde autoriteit" vallen.
 • Het bloed titer test blijkt alleen wat het niveau van immuniteit uw huisdier kan hebben om hondsdolheid, en niet per se voor de identificatie van het rabiësvirus.
 • Voor de 3e landcertificaat secties IV en het gedeelte "officiële dierenarts of dierenarts Erkend door de bevoegde autoriteit" dit alles moet worden ingevuld door uw dierenarts. De USDA / APHIS kantoor zal in de "goedkeuring door de bevoegde autoriteit" sectie vullen.
 • Merk op dat Manchester laat alleen vergezeld huisdieren onder de PETS regeling vliegen.
 • Controleer altijd het formaat van de data die u aan het opnemen bent. In de VS en andere landen de datum formaat is dd / mm / yyyy, terwijl in Europa het dd / mm / yyyy. Het 3e land certificaat specifiek vraagt ​​naar de Europese datumnotatie op hoofdstuk V, VI en VII. U kunt ervoor kiezen om alle data op te nemen in het Europese formaat, maar het is niet nodig. Just er zeker van dat het duidelijk is welk formaat u gebruikt wanneer het niet wordt opgegeven op het document.
 • Merk op dat er verschillende vormen, afhankelijk van waar je bent. In het Verenigd Koninkrijk voor huisdieren terugkeren uit het buitenland, of het verlaten van het Verenigd Koninkrijk is het een PETS paspoort (een eerdere versie die moet worden bijgewerkt heet een PETS 1 certificaat). Voor huisdieren buiten het Verenigd Koninkrijk, maar in de EU is een dierenpaspoort EU heet. Als buiten de EU is het wel een derde land Official Veterinary Certificaat.
 • Zorg ervoor dat de microchip FIRST wordt gelezen elke keer een procedure wordt uitgevoerd, en dat het is opgenomen in de toelichting van de dierenarts.
 • Zorg ervoor dat het derde land Officiële Veterinaire Certificaat is de EU vorm 998, het vervangen van een oudere vorm gebruikt een paar jaar geleden. Het zal zeggen op de top onder de titel welke nummer het is te vormen.
 • Gebruik alleen DEFRA's lijst van "erkende niet-EU-routes en transportbedrijven" en NIET de lijst van transportbedrijven. Deze twee lijsten zijn verschillend en worden aanvullende transporteurs, hoewel ze niet kunnen worden gebruikt in het systeem. Momenteel in de Europa per november 2008 BMI, Thomson Airways, British Airways, Northwest, Continental en Virgin Atlantic zijn goedgekeurd in de VS.
 • De desbetreffende kantoor die zullen omgaan met uw huisdieren papierwerk op Heathrow is de Heathrow Animal Reception Center (HARC) waar uw huisdier onmiddellijk zal worden genomen bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk. Hun adres is: Beacon Road, Heathrow, Hounslow, Middlesex, TW6 3JF Tel:020-8759-7002 Fax: (011-44) 208-564-8939 of in het Verenigd Koninkrijk toe te voegen a (0) en laat de (011 - 44).
 • In termen van kosten, chippen is vrij goedkoop, al het andere is verschrikkelijk duur. De microchip inbrengen is ook vrijwel pijnloos.
 • Om aan de HARC te komen kunt u de Londense metro nemen naar het zone 6 in de buurt van terminal 4, en de HARC is ongeveer een mijl van het metrostation, zodat u de korte afstand te voet of met een korte taxi rit. Mocht u deze moet je Terminal 4 en hoofd verlaten in de richting van Terminal 5 te doen door het volgen van de borden naar T5. Als je in de buurt vindt u het HARC zien want het is een groot geel-bakstenen gebouw met een grote "Q" erboven.
 • Hondsdolheid / FAVN Lab, Kansas State University, 1800 Denison Avenue, Mosier Hall Room o-245, Manhattan, Kansas 66506-5600 tel: (785) 532-4455 Fax: (785) 532-4522
 • In de VS zich ervan bewust dat elke vorm gecertificeerd door de USDA / APHIS kantoor kost 80€ (vanaf 1 september 2009), sommige websites citeer een andere kostenstructuur, maar dit is niet waar.
 • Controleer altijd het kantoor, dat zal worden onderschrijven uw DIEREN, EU, of 3 landcertificaat omdat sommige willen aanvullende documenten.
 • Nadat het formulier is afgestempeld door een gov. officiële dierenarts, het is geldig voor reizen gedurende maximaal 4 maanden naar het Verenigd Koninkrijk.
 • Continental staat niet toe dat u de telefoon over te betalen, zal de kosten worden verzameld voordat het huisdier vertrekken.
 • Curator Continental / verlader op Heathrow is PBS Freight. Hun website is te vinden onder de links. Hun site heeft ook een link naar de C5 formulier voor de douane.
 • De HARC is 24/7 365 dagen per jaar geopend. Zij kunnen niet altijd genoeg personeel in het weekend en feestdagen, bij twijfel bellen en te controleren. De HARC hebben ook microchip lezers dat de meeste Amerikaanse chips waaronder de Home Again en AVID chips kunnen lezen.
 • Op de C5 formulier als u uw woning naar het Verenigd Koninkrijk zal verhuizen, verklaren zodat u zal worden toegestaan ​​om uw huisdier te importeren zonder belastingen. Dit is op de tweede pagina.
 • Op de C5 formulier als uw huisdier niet is in te gaan op de quarantaine, dan heb je niet niet> nodig hebt in de "UK import licentie nummer 'in te vullen.
 • Het kan een goed idee om te schrijven over de drager als er ruimte te zijn, het contact en info gegevens van een persoon in het land van herkomst en de bestemming, zodat het niet kan worden verloren of verward.
 • Het certificaat kan worden ingevuld door meer dan een dierenarts
 • Huisdieren kunnen aankomen op de laatste dag van de 6e maand wachten dwz bloed datum draw op het 5 mei en kan aankomen in het Verenigd Koninkrijk op 5 november.

Waarschuwingen

 • Hoeft een vervoerder niet kopen tot je zeker bent dat je weet wie je gaat vliegen met, wil je niet te hebben om een ​​andere te kopen.
 • Vaccineren niet en neem het monster op dezelfde dag. DEFRA zal zeer waarschijnlijk niet accepteren, en geen van beide zal de meeste dierenartsen.
 • Bij twijfel altijd vragen, en altijd meer dan een persoon te vragen. Ken uw feiten!
 • Wees gewaarschuwd dat een huisdier licentie in quarantaine is duurder dan vliegen onder de PETS regeling, ook al is het maar voor een paar dagen.
 • Website DEFRA's heeft een lijst van quarantaine transportbedrijven en faciliteiten.
 • Hoewel de Queen Mary doet varen onder de PETS regeling, ze staan ​​alleen vergezeld huisdieren.
 • Altijd tweede denk dat de informatie die je hebt gekregen over een van de partijen je kan hebben om te spreken. Mijn grootste probleem en de vertraging was het verkrijgen van de verkeerde informatie van verschillende mensen werken voor hetzelfde bedrijf / kantoor. Hoe meer je zeker weet, hoe minder vertraging zal er bij aankomst van uw huisdier.

Dingen die je nodig hebt

 • EU-dierenpaspoort of 3e land officieel veterinair certificaat EU vorm 998
 • microchip conform aan ISO 15-cijferige standaard
 • vaccin tegen hondsdolheid
 • Bloed titer-test
 • aankruisen behandeling
 • behandeling tegen lintworm
 • ITA goedgekeurd pet carrier
 • Douane vorm C5
 • faxapparaat of camera (om kopieën van papierwerk sturen naar instanties)
 • vluchtreserveringen op goedgekeurde DEFRA luchtvaartmaatschappij
 • telefoonnummer, fax en / of e-mail van het kantoor DEFRA's op de luchthaven ontvangen van uw huisdier en elke rederij die zal vertegenwoordigen uw huisdier bij de douane
 • vertrouwde dierenarts