Wkinl

Hoe je band met je paard met behulp van natural horsemanship

Om een ​​gezonde relatie tussen u en uw paard op te bouwen, moet je communiceren met het paard op een manier die hij of zij zal begrijpen. Paarden zijn kuddedieren, en als je met hen te communiceren, word je kudde van het paard. Hij zal afhangen van je, laat je hem rijden, en zijn je beste vriend. Uw paard zal je behandelen als een ander paard, en je zult rijden en in harmonie leven. Zorg ervoor dat u praat met hem / haar een stuk als je met hen. Ze krijgen gebruikt om het geluid van je stem en herkennen wanneer u komen en gaan.

Stappen

Hoe je band met je paard met behulp van natural horsemanship. Leer zoveel als je kunt over hoe paarden communiceren, quiz jezelf, en lees over natural horsemanship.
Hoe je band met je paard met behulp van natural horsemanship. Leer zoveel als je kunt over hoe paarden communiceren, quiz jezelf, en lees over natural horsemanship.
 1. 1
  Leer zoveel als je kunt over hoe paarden communiceren, quiz jezelf, en lees over natural horsemanship. Begrijp dat natural horsemanship zet het paard de leiding, maar niet in een gevaarlijke way.Understand die paarden zijn vlucht dieren en dergelijke, die u zal helpen uw paard aan te moedigen als het spoken.
 2. 2
  Kies een goede locatie voor uw "bonding"-sessies. Met behulp van een halter of nekband die het mogelijk maakt voor zoveel vrije verkeer mogelijk, zodat het niet wordt gedwongen om dicht bij je zijn. Als paddock van je paard niet veel paarden hebben in het en je paard is niet agressief, kunt u ook "praten" om uw paard in een paddock. Dit is beter, want het voelt meer vrij voor het paard. U kan ook leiden uw paard rond de paddock, laat hem / haar te eten soms ook.
 3. 3
  Beginnen met het verzorgen van uw paard. De meeste paarden houden verzorgen, want het is ontspannend. Grooming is ook een geweldige manier om de band met je paard. Kies gewoon een rubberen roskam en massage uw paard, ze willen dit en hij kan proberen om op u wrijven om genegenheid te tonen, dit doen ze in het wild. Je moet voorkomen dat het verzorgen van zijn gezicht, omdat het puin van de ontspannen sfeer. Echter, als je wilt iets nieuws te proberen, dit is een goed moment om natural horsemanship gebruiken. Bereiken voor hoef en poging om het op te rapen, doe dit voordat er iets anders van je paard. Als hij boos wordt, verwijder je hand en hem gerust te stellen. Hij zal snel begrijpen dat je niet zal dwingen niets totdat hij klaar is. Maar blijven proberen, anders zal hij denken dat hij kan wegkomen met iets.
 4. 4
  Neem de tijd gewoon te communiceren met hem. Doe je handen door de manen van het paard, adem in zijn neusgaten, en hem laten zien dat je van hem houdt. Wanneer het paard klaar is, tack hem voor een rit.
 5. 5
  Als je rijdt, als zachte signalen mogelijk. Een gevoelige paard dat niet is gehard door ruw rijden zal een veel betere mount op de lange termijn zijn. Het paard zal ook je vertrouwen en naar je luisteren, die je leven kan redden in een gevaarlijke situatie. Een ander voordeel is de mogelijkheid om beter te communiceren met je paard.
 6. 6
  Experimenteer met de manier van rijden. Probeer het schrappen van de teugels en het begeleiden van het paard met je benen en zitting. U kunt ook proberen het rijden zonder stijgbeugels, rijden zonder vast te houden aan het zadel hoorn (alleen Western rijden), of wat u maar kunt bedenken. Elke oefening test je rijvaardigheden evenals het vertrouwen van het paard in jou. Zorg ervoor dat je niet altijd rijden in je stadion, kan dit het paard droeg en hij kan beginnen te misdragen. In plaats daarvan zorg ervoor dat je uit te gaan voor hacks regelmatig.
 7. 7
  Untack je paard en bereiden hem een bad met warm water te geven. Het feit staat dat de meeste paarden zijn niet erg dol op water, dus je moet hem laten weten dat er niets te vrezen. Wanneer u op de slang te zetten, zet hem op zo weinig water uit komt, beginnen bij de voeten en zachtjes draaien de slang omhoog zijn schouder. Als hij trekt weg, hem gerust te stellen en probeer het opnieuw. Ga door totdat je hem volledig wassen. Zorg ervoor dat u spoelen alle zeep uit je paarden haar, anders zal zijn huid irriteren.
 8. 8
  Zet het paard in zijn stal of paddock. Afscheid en geef hem een ​​mooie wrijven. Bereid je voor om stappen 3 te herhalen - 7 morgen.
 9. 9
  Laat je paard dat hij kan vertrouwen. Laat je paard nooit naar beneden. Als hij een jeuk, krabben voor hem. Doe nooit gekke bewegingen die hem kon spook. Spreek zacht en geduldig zijn tot een vertrouwen, respect en, belangrijker nog, een band vormen 50/50.

Tips

 • Druk uw gevoel voor uw paard op een manier die hij begrijpt. Hij kan verward worden als je geluk door knuffelen of zoenen hem laten zien, maar als je zijn schouder wrijven of knijpen de top van zijn manen (dit imiteert de manier waarop paarden bruidegom elkaar), zal hij begrijpen wat je probeert te zeggen, en zal het rendement van uw genegenheid.
 • Naar een ander paard vertrouwd te maken met je geur, adem in zijn neusgaten. Hij zal dan ademen op u, want dit is een manier paarden elkaar vertellen elkaar.
 • Wanneer u het baden van uw paard (zie stap 7), is het best niet om een ​​sproeikop gebruiken. True, de klus te klaren ze sneller, maar spuitdoppen zijn luid, zou kunnen kwetsen of moeite het paard als je te hard spuiten en spetteren meer dan gewone slangen, drenken zowel u als het paard. Gebruik een emmer warm (niet heet of koud) water met een zachte spons, zal je paard op deze manier meer waarderen!

Wees voorzichtig rond het paard voor dat u geen harde geluiden en snelle grote bewegingen te maken als het paard kon komen onzeker.

 • Paarden reageren op klanken van de stem. Gebruik altijd een zachte, kalmerende toon wanneer u zich in de buurt van uw paard. Het zal hem ontspannen. Wees voorzichtig om niet te schreeuwen of gillen als je rond je paard, kan dit hem benadrukte en hij kan in paniek raken en uithalen.

Waarschuwingen

 • Trek niet weg als het paard probeert te snuiven of knabbelen op je. Hij is gewoon inleveren van uw genegenheid, en zal worden verward als je niet accepteren. Houd uw hand uit en laat hem ruiken je, als je je paard wennen aan je geur, zal het ook helpen uw obligatie.
 • Zelfs als je helemaal zeker dat je weet dat je paard 100% nog altijd een helm dragen tijdens het rijden en zich bewust zijn dat ongelukken kan zelfs nog gebeuren als er een geweldige band tussen paard en ruiter.
 • Als je paard wordt opgeschrokken niet de schuld op hem / haar kan niemand voorkomen.