Wkinl

Hoe u uw hond te leren om een biertje te krijgen

Ooit te lui om te krijgen van de bank en krijg een biertje geweest? Of bent u op zoek naar een nieuwe manier om je vrienden te imponeren? Deze instructies zullen u laten zien hoe u uw hond te trainen om een ​​biertje (of een ander drankje) uit de koelkast halen.

Stappen

Hoe u uw hond te leren om een biertje te krijgen. Bind een touw of een handdoek om de deur van uw koelkast.
Hoe u uw hond te leren om een biertje te krijgen. Bind een touw of een handdoek om de deur van uw koelkast.

Het openen van de koelkast

 1. 1
  Bind een touw of een handdoek om de deur van uw koelkast. Als u een dat uw hond houdt, zou dit zo goed werkt. U kunt ook wrap een traktatie in de handdoek om het nog aanlokkelijker te maken.
 2. 2
  Met uw hond naast je, zeggen "get me a beer" of wat dan ook opdracht die u hebt gekozen voor deze actie. Moedig uw hond te bijten op de handdoek. Loven en een traktatie elke keer dat uw hond bijt de handdoek op uw commando.
 3. 3
  Zeggen "get me a beer" en uw hond aan te moedigen om te trekken op de handdoek. Loven en een traktatie elke keer dat uw hond trekt de koelkast open is.

Grijpen het bier

 1. 1
  Zet het bier kan op de onderste plank van de koelkast, zodat uw hond het kan bereiken. Het helpt om duidelijk uit alle dingen eromheen.
  • Lege een biertje kan en apporteren ermee. Indien nodig, wikkel iets rond de kan, zodat de hond kan het gemakkelijker te grijpen.
  • Zet iets tegen de koelkastdeur, zodat hij open blijft staan ​​zonder dat je het te houden.
  • In de buurt van de koelkast, wijzen op het blikje bier en vertel uw hond te "halen". Als uw hond niet begrijpt, als je geeft het commando halen het bier en plaats deze in de mond van de hond.
 2. 2
  Geef uw hond lof. Geef de "drop" commando, zodat ze laat de blik in uw hand. Loven en een traktatie. Herhaal dit tot je hond kunt ophalen van een biertje kan en zet het op je hand met alleen verbale commando's.
 3. 3
  Verder van de koelkast en herhaal. Blijven bewegen een beetje verder weg totdat je zittend op je bank in de woonkamer voor de tv, of waar je vaak als je commando uw hond aan het bier te halen.

Het sluiten van de koelkast

 1. 1
  Lichtjes open de koelkastdeur.
 2. 2
  Bengelen een traktatie, zodat uw hond op zijn achterpoten staan ​​en leunt met zijn voorpoten tegen de deur. Dit zal de deur te sluiten. Zeg "Sluit het 'als je dit doet, en beloon uw hond wanneer hij zijn poten op de deur.
 3. 3
  Verder weg, het verlaten van de koelkast geopend. Vertel uw hond te "sluiten het". Beloon uw hond wanneer hij sluit de koelkast.

Alles samen

 1. 1
  Staan dicht bij de koelkast. Vraag uw hond om "Get me a beer". Hij moet nu comfortabel openen van de koelkastdeur. Terwijl de koelkast deur open is, vertel de hond aan "halen".
 2. 2
  Hebben hem het bier in je hand en hem belonen.
 3. 3
  Herhaal de vorige stap, maar deze keer zeggen "sluiten" nadat hij grijpt de kan en uitbundig belonen hem nadat hij je het bier bracht.
 4. 4
  Beweeg een beetje verder weg en zeggen: "get me a beer". Uw hond moet de koelkast deur open, maar als hij vergeet om, net pak het bier of sluit de koelkast, en verbaal herinner hem.
 5. 5
  Beloon hem wanneer hij brengt je het bier (alles wat hij verwacht werd te doen hebben gedaan). Blijf dit doen en uiteindelijk de meeste honden zullen alle van de taken uit te voeren met een enkel commando: "Geef me een biertje".

Tips

 • U kunt een soortgelijke techniek ook gebruiken om een ​​biertje te halen uit een koeler, of waar anders u uw bier te houden.
 • Denk goed na voordat je je hond leert om de koelkast te openen. Zodra hij weet hoe het moet, kan hij zichzelf helpen om wat eten is daar.

Dingen die je nodig hebt

 • Hond
 • Koelkast
 • Bierblikje
 • Touw of handdoek
 • Hondenkoekjes