Wkinl

Hoe maak je een hond die hond epilepsie helpen


Canine is hard op je hond, en bijna net zo hard voor je - het doet pijn om te zien uw geliefde huisdier onrustig en angstig in de nasleep van een aanval of episode. Leer de beste manieren om uw huisdier te behandelen en geef het de best mogelijke leven, ondanks deze aandoening.

Stappen

Hoe maak je een hond die hond epilepsie helpen. Denk aan de leeftijd van uw huisdier.
Hoe maak je een hond die hond epilepsie helpen. Denk aan de leeftijd van uw huisdier.
 1. 1
  Denk aan de leeftijd van uw huisdier. De meeste honden epilepsie ontwikkelt in de leeftijd tussen 1 en 6. Ontstaan ​​van convulsies tussen deze leeftijden leidt meestal tot een diagnose van honden epilepsie, maar bloedonderzoek moet worden gedaan om uit te sluiten andere mogelijke oorzaken.
 2. 2
  Denk na over blessures. Canine epilepsie kan worden veroorzaakt door hoofdletsel. Zie uw dierenarts als u denkt dat uw hond is gekwetst deze manier om te beslissen of dit de oorzaak van uw hond aanvallen kunnen zijn.
 3. 3
  Herken de symptomen. Niet alle honden hebben typische 'grand mal' aanvallen, die zijn hele lichaam stuiptrekkingen. Heel vaak, kan aanvallen zo uitzien:
  • De hond krijgt aanhankelijk of stappen meedogenloos. Het kan ziek worden of. Dit is de "preictal" fase - de hond zintuigen iets niet klopt en begint te reageren.
  • De hond begint om rond te rennen in een zeer opgewonden manier, misschien lijkt te proberen te krabben zijn nek of achter haar oor. Je begint te raken betrokken bij het probleem blijft. En blijft. Je loopt naar uw huisdier, denken misschien dat het wordt gebeten of gestoken door iets, maar vind geen insect of een sticker, of helemaal niets. De hond blijft draaien in cirkels, zeer onrustig, misschien kwijlen door nu. Je realiseert je dat er iets mis is met je hond - het kan niet zijn benen te controleren, of houdt zwengelen haar hoofd naar een kant, of heeft gezichts samentrekkingen of tics. Maar nadat je in het bezit komen van je hond, je begint om je huisdier te kalmeren, en dingen beginnen te rechtzetten. Na een paar minuten, uw pooch lijkt iets als zijn of haar oude zelf te zijn en je afvragen wat er net gebeurd.
  • De hond neemt een paar stappen, maar lijkt wankel, of probeert te stijgen, maar kan niet lijken te krijgen op zijn voeten. Dan is het gewoon gaat zitten. Het zit, op zoek verward of blanco. De hond kan strekken - dit stuk ziet er heel bijzonder. De hond kranen zijn nek omhoog, houdt het er voor een paar seconden, dan herhaalt, misschien. Uiteindelijk, de "aflevering" passeert, en de hond opstaat en gaat verder op zijn weg.
  • Een deel van de anatomie van uw hond lijkt uit de hand lopen, bijvoorbeeld: de hond begint zijn brokjes eten of, en plotseling wordt geteisterd door oncontroleerbare likken, waarvan het niet kan stoppen of controleren als zijn tong lolls uit zijn mond zijwaarts, en het voortdurend grappen en probeert te slikken, of misschien lijkt alsof het bijten de lucht. Het eerste wat hier te doen is om de hond te voorkomen dat een poging om nog meer te eten, zodat het niet uiteindelijk verstikking op zijn voedsel.
  • Of misschien uw hond doet eigenlijk wat we traditioneel zouden overwegen een aanval, met krampen, spiertrekkingen, en vaak bewustzijnsverlies.
 4. 4
  Behandel eerst de symptomen. Het belangrijkste is om te beseffen dat uw hond is als een klein kind, en zal worden bang of verward tijdens en na een van deze aanvallen. Als dit vaak gebeurt, leren de signalen te herkennen, zodat je je kunt voorbereiden. Wanneer hij / zij voelt de aura van een aanval en is aanhankelijk en eventueel janken, bereiden de ruimte rond uw hond, zodat hij / zij niet kan stoten in iets als de aanval begint. Vasthouden aan het hoofd van uw hond, zodat het niet zal raken de vloer of het meubilair tijdens de spasmen. Praat troostend, in een lage, kalmerende stem, dingen zeggen als, "Het is oke, maatje. Dat is een goede jongen. Rustig, rustig, ik heb je." Het aanraken van je hond in een rustgevende, zachte manier lijkt om wat te helpen, voorhanden hebben en een hond kan ook helpen. Als de hond kauwen of likken, zoals hierboven beschreven, moet u uw vingers te houden uit de weg van zijn tanden, maar het aanraken van de kant van haar gezicht en sussend praten kan troosten en troosten van uw huisdier, zodat hij / zij weer kunnen ontspannen. Het is een misvatting dat honden zullen slikken hun tongen, en onder geen beding mag u uw hand steken in de mond van uw hond wanneer hij / zij is het hebben van een aanval. Krijg je hond gekalmeerd en vestigden voordat u andere acties - soms de inbeslagneming kan herstarten als uw hond is erg nerveus en / of probeert op te staan, terwijl niet helemaal hersteld, dus blijven rustgevende hen en blijf dicht voor enige tijd na de aflevering, om dit te vermijden. Echter, als het beslag blijft langer dan vijf minuten, krijg je huisdier naar een dierenarts hulp zo spoedig mogelijk, omdat ongecontroleerde aanvallen van de ademhalingsspieren kan uitputten en dit kan het vermogen van uw hond om adem te verstoren.
 5. 5
  Zie uw dierenarts. Zodra de aanval voorbij is, is het belangrijk om te zorgen dat u te maken hebt met honden epilepsie. Omdat de dierenarts is het onwaarschijnlijk dat rond zijn tijdens een aanval, houdt een camera klaar en film het wanneer de volgende komt, zodat je kunt laten zien aan hem - het zal helpen bij de diagnose. Nieuwe behandelingen worden ontdekt de hele tijd, en er zijn een aantal medicijnen die kunnen helpen zonder sederende uw huisdier, zodat hij / zij 's groggy of slapen de hele tijd. De meeste anti-epileptica zal enige sedatie vroeg veroorzaken, maar de meeste honden zullen aanpassen aan deze kalmerend effect als langdurige behandeling noodzakelijk is. Soms ook kan een combinatie therapie helpen verminderen sedatie als uw hond lijkt te sterk reageren op een medicijn. Houd in gedachten dat medicatie lever en de nieren van uw hond kan aanvallen, dus je moet de kosten / baten van de behandeling ten opzichte van het omgaan met de af en toe een aanval af te wegen. Door het veranderen van een hoge kwaliteit voeding en het vermijden van bekende triggers, kunt u in staat om te minimaliseren of te vermijden medicatie, maar het doel moet de kwaliteit van uw hond van het leven te handhaven - honden moeten vitaal, energiek en in staat om u en de omgeving voor een gevoel zijn goede kwaliteit van leven.
 6. 6
  Doen wat nodig is. Als uw hond is erg hoog gespannen, mag u geen andere keuze hebben, maar om uw dier verdoven, om het gezond te houden en epileptische aanvallen te voorkomen. Op feestdagen, zoals Independence Day in de Europa, of anderen waar vuurwerk wordt gebruikt, en er zijn lawaaierig exploderende geluiden, of zelfs tijdens onweer, moet u mogelijk uw huisdier verdoven om hem of haar te krijgen door de angstaanjagende geluiden en lichtflitsen die gaan met deze feestdagen of stormen. Het is echter van belang onderscheid te maken tussen medicijnen die kunnen worden gebruikt op een als-nodig basis, zoals Valium en medicijnen die regelmatig doseren, zoals fenobarbital of kaliumbromide vereist. Als uw hond heeft de laatste, moet je heel voorzichtig zijn over het verminderen doseringen en overleggen met uw dierenarts alvorens dit te doen, want dit kan mogelijk leiden tot ernstige doorbraak beslag episodes. Ook als u denkt dat hij / zij zou kunnen hebben epileptische aanvallen als je alleen thuis, bescherm trappenhuizen, meubels of iets dat ze pijn zou doen als ze te grijpen.
 7. 7
  Accepteer een beslaglegging hier of daar. Als uw hond schiet goed op, reageert op de verandering van het dieet, en de aanvallen schaal terug, dat is geweldig! Maar je moet verwachten dat een aanval af en toe zien. Raak niet in paniek. Gewoon rustig je hond, en blijf kalm jezelf. Af en toe een aanval is te verwachten.
 8. 8
  Als episodes vaker voorkomen of ernstiger, raadpleeg dan onmiddellijk de dierenarts. Het eerste consult is gewoon om te bevestigen wat je al vermoeden - dat uw hond hond epilepsie, en niet iets anders (zoals een parasiet of een andere ziekte). Als uw hond niet reageert op dieet te veranderen of ecologische veranderingen, en zijn of haar aanvallen ernstiger worden, of indien hij / zij lijkt te zijn met hen steeds vaker, is het tijd om de dierenarts weer te zien. Canine epilepsie, terwijl in de meeste honden behandelen, is een progressieve probleem. Als de hond ouder wordt, kunnen epileptische aanvallen en aanvallen frequenter en ernstiger geworden, totdat de hond heeft geen kwaliteit van leven, en je bent een frazzle. Maar veel honden leven een volledig normale levensduur met de eenvoudige behandelingen hier beschreven, dus hebben hoop en neem de grote vreugde in uw huisdier dat je altijd!

Tips

 • Sommige honden kunnen niet tolereren maïs in hun droogvoer. Uw hond kan profiteren van een levensmiddel zonder mais erin, lees etiketten zorgvuldig.
 • Ontspan. Het is niet het einde van de wereld, en het is niet jouw schuld of wat je hebt gedaan. Het is een aandoening, zoals artritis. Dat is alles. De meeste honden niet sterven uit (hoewel het mogelijk is, in zeer extreme gevallen) - we moeten ze alleen leven aanpassingen.
 • Kijk voor externe triggers zoals pesticiden of huishoudelijke schoonmaakmiddelen die lijken op de episodes triggeren in je honden.
 • Sommigen pleiten voor het voeden honden rauwe diëten, die helpt in veel gevallen. Er zijn vele commercieel beschikbare ruwe diëten die de juiste aandacht besteden aan sanitaire voorzieningen en zijn aanvaardbaar. Als u besluit om uw eigen rauwe voeding te maken, moet u ervoor zorgen dat het qua voedingswaarde uitgebalanceerd en je moet nooit, nooit rauw vlees te gebruiken uit de supermarkt. Massa-geproduceerde vlees voor menselijke consumptie wordt verkocht in de veronderstelling dat het zal worden gekookt en wordt vaak besmet zijn met schadelijke bacteriën, zoals pathogene E. coli of Salmonella, die zeer gevaarlijk kunnen zijn voor uw huisdier.
 • Heeft uw hond geven geen orgaanvlees. Orgaan zoals de lever filter toxines. Door het elimineren van orgaanvlees je verminderd met hond aanvallen door een groot bedrag.

Waarschuwingen

 • Probeer granen en graanproducten in de voeding voorkomen, allergieën voor graan eiwitten worden verondersteld een rol in veel gevallen van canine epilepsie.
 • Vermijd zuivelproducten, maar ook, sinds melkeiwitten kan een andere bron van allergieën en honden ze vaak niet goed verteren.

Dingen die je nodig hebt

 • Groene bonen
 • Broccoli / bloemkool
 • Wortelen
 • Dierenarts voorgeschreven kalmeringsmiddelen voor vakantie / storm gebruik