Wkinl

Hoe om te zorgen voor een aap

Apen zijn niet de gewone huis huisdier, maar ze zijn leuk om te hebben! Als u de tijd en geduld en locatie om een ​​nieuw soort huisdier welkom, probeer dan het leren over apen. Als je voelt dat je zou kunnen herbergen dit soort nieuwe vriend, dan misschien de volgende zal je iets vertellen over het bezitten van een les. Hoewel, moet u een licentie hebt voor apen als je woont in de VS en andere landen. Veel apen worden afgekocht van de zwarte markt, maar de mensen kopen ze weten niet eens dat. De licentie kan kosten meer dan 1.000 dollar. Dus zorg ervoor dat u niet met een aap als een illegale huisdier, als je dat doet, draai het over aan de lokale dierentuin.

Stappen

Hoe om te zorgen voor een aap. Surfen op het web voor een soort die je misschien leuk.
Hoe om te zorgen voor een aap. Surfen op het web voor een soort die je misschien leuk.
 1. 1
  Surfen op het web voor een soort die je misschien leuk. Spider, Eekhoorns en kapucijner apen hebben de beste temperament. Slingerapen variëren 18-25 pond en kapucijnen tussen 4-8 pond. Het beste is om een ​​primaat te kopen en ze te verhogen van een baby.
 2. 2
  Breng uw aap huis, spelen met hen en zorg ervoor dat hun acties bestuderen om uiteindelijk te begrijpen wat ze willen. Totdat je leert hun taal, en ze leren van jou, houd zetten benodigdheden zoals voedsel of speelgoed voor hen tot ze kalmeren. De beste voeding voor apen zijn precies wat je eet. Fruit, groenten, pasta, brood en rijst. Ze niet voeden chocolade, avocado of ander voedsel voor huisdieren.
 3. 3
  Vervolgens beginnen trainen van de aap. Zeggen dat hun naam vaak bij het voeren, of hen een speeltje. Ook, zeggen hun naam toen aaien en lief te hebben. Wanneer ze reageren op hun naam, geef ze een traktatie en lof hen. Bij het zeggen van een commando, handelen uit hoe u wilt dat de aap op te treden! Dus als je zegt "dance," start huppelen! Wanneer ze leren een truc, geef ze behandelt en beloon hem / haar! Begin met simpele commando's zoals "zit" en "blijf". Over het algemeen, apen zijn niet "bedriegers". Zitten zou een goede beheersing te zijn, maar het krijgen van een aap voor een verblijf in een plaats voor meer dan een paar seconden zou een hele prestatie zijn.
 4. 4
  Baad uw aap in de douche met jou - Daily. U mag gebruik maken van gewone zeep en shampoo. Bij het poetsen, gebruik dan een rubberen borstel voor kort haar en een draad voor lang. U kunt luizen shampoo gebruiken als je het gevoel dat ze zijn blootgesteld. Gebruik warm, niet heet, water. Gebruik kleine en veilige schaar als haar knippen is noodzakelijk.
 5. 5
  Leer je aap te zijn zindelijk. Als je een baby hebt gekocht, ze altijd in een luier en zelfs een t-shirt of andere "kleding". Als je aap ouder wordt, kun je ze leren naar het toilet te gebruiken. Dit is tijdrovend, maar het kan worden gedaan. Spelen alsof ze een mens! Ze houden van het horen van uw stem en ze willen dingen die zijn glanzend, muzikale, en zacht. U kunt ontdekken hoe sociaal ze zijn door ze in de voorkant van een spiegel om te zien hoe ze reageren.
 6. 6
  Tot slot, veel plezier met ze, maar vergeet niet dat het is meer dan alleen een huisdier, het is een metgezel die je niet kunt krijgen enkel te pronken met je vrienden.

Tips

 • Neem hem / haar naar de dierenarts regelmatig en aantekeningen van alles wat de dierenarts vertelt u.
 • Laat de aap niet in situaties waarin hij / zij zou willen bijten. Als je bezoekers, houden de aap in de kooi en de mensen vertellen om niet te dichtbij komen.
 • Heeft een aap die is meer dan een klein deel van je gewicht niet houden. Als u niet in staat om gemakkelijk te halen de aap zijn, is hij / zij is te groot voor u en u kunt uw achterwerk geschopt toen hij / zij ouder wordt.
 • Helaas, veel mensen vinden de harde manier dat terwijl de kleine apen zijn leuk terwijl ze klein, het verhaal verandert als ze ouder worden. De aap is als een 2 jarige die nooit groeit meer dan 2. De apen zijn niet zo gemakkelijk om zich te ontdoen van, want er zijn tal van oudere apen rond en niet veel schuilplaatsen. Mensen die apen kopen willen de kleintjes. Apen niet dat alles goed aanpassen aan nieuwe mensen. Daarom, tenzij je van plan bent op het houden van deze aap voor zijn hele leven, 40 jaar of meer, is het het beste om te kiezen voor een ander huisdier.
 • Apen zijn lief en eenmaal gebonden aan u, het is een levenslange band.
 • Onthoud wanneer u uw aap rond andere mensen, ze moeten zich veilig voelen. Uw huisdier aap zal waarschijnlijk niet willen worden gehouden door anderen, zelfs als ze je vriend, ze zijn vreemden voor uw huisdier aap.
 • Bij het wassen van je aap, is het het beste om Johnson's beter te gebruiken omdat sommige zepen kan huidirritatie veroorzaken. (Huiduitslag)
 • Wees standvastig wanneer kalmerende je aap, zodat hij / zij weet je bent de meester. De straf moet de misdaad te passen. Als de aap bijt je nodig hebt om onmiddellijk te reageren. Je moet stevig zijn en niet overboord te gaan. Apen zijn wilde dieren. Ze moeten weten dat er een hoge kosten in verband met bijten je, zodat ze minder kans om het opnieuw te doen. Sla niet je aap, het zou hetzelfde effect hebben als het raken van je kind, maar een stevige, scherpe nee! Dat gevolgd door een time-out in de dierenwinkel drager. Vergeet niet, ze hebben een korte aandachtsspanne en ze waarschijnlijk vergeten binnen vijf minuten. Dus vijf tot tien minuten moeten de maximale tijd in het huisdier vervoerder. Als bijten blijft en hun is geen absoluut goed doel, zoals ze werden in het nauw gedreven of bang, dan is de straf moet een beetje meer sever te krijgen, maar niet beledigend. De gevolgen van het bijten zijn zeer ernstig dus niet doen alsof het normaal is en niets. Je hebt misschien gewend aan het hebben van twee oren, en het zien door middel van twee ogen. Falen om de aap te behoren discipline kan betekenen dat ergens in de toekomst zal hij / zij bijt de verkeerde persoon en als eigenaar, je uiteindelijk verliezen van de aap, het krijgen in de problemen, of wezen op het verkeerde einde van een aantal juridische actie, of erger nog, alle van het bovenstaande. Je bent niet te doen niemand geen gunsten door het zijn zacht als huisdier aap bijt.
 • Houd een kleine "cooler" kooi om de aap in als hij / zij bijt gezet. De kooi moet ongeveer de grootte van een huisdier drager. U kunt uw huisdier carrier te gebruiken als je wilt. De aap is niet van plan in het te zijn voor lang. Net genoeg om 'af te koelen. "
 • De ervaring heeft geleerd dat dit huisdier is niet voor iedereen. Als je fulltime werken, hebben kinderen en een druk persoon, zou dit het huisdier voor u niet zijn!
 • Apen zijn leukst als ze jong zijn, wanneer ze opgroeien nemen ze persoonlijkheden van hun eigen, die je misschien niet wilt. Het zijn wilde dieren. Ze zijn niet zoals katten en honden. Misschien wilt u van plan op het krijgen van een tweede aap als een aanvulling op de eerste.
 • Ook beseffen dat je bent volledig verantwoordelijk voor zijn / haar daden! Dus wees liefdevol, zacht maar toch stevig! Het is zeer belangrijk voor u om de alpha te zijn.. Als je aap toevallig iemand bijt het kan ertoe leiden dat u aan hen of rechtszaak of allebei verliezen! Wees voorzichtig met het hebben van uw apen rond vreemden! Ze bijten als ze bang of nerveus dus proberen om die situaties te vermijden totdat ze comfortabel zijn!
 • U kunt geld besparen op luiers door het veranderen van je aap slechts om de andere dag. Sommige mensen doen een maandag - woensdag - vrijdag veranderende schema.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat de aap handel is iets van een smerige zaak. Mensen willen de baby apen en zal duizenden dollars betalen voor hen. De baby's zijn geript van hun moeders direct na de geboorte. Dit is zeer traumatisch voor de moeder en baby. Nadat u uw baby krijgt u het zo goed mogelijk te verhogen, maar als de aap ouder wordt hij / zij begint te gedragen als een verschrikkelijke twee jaar oud en is niet zo leuk meer. Aap is levend te worden over 40 dus wat er gebeurt met de aap als je niet wilt dat het niet meer? Het was niet in het wild, dus als je de aap loslaten nooit zou overleven? De ongewenste aap is in een moeilijke plek met weinig opties.
 • Zoek een dierenarts voordat je een aap, een exotisch huisdier is de enige dierenarts om te zorgen voor de aap, maar die duizenden dollars kosten.
 • Ken de kosten en straffen van het bezitten van een aap illegaal. Als je wel een aap en u niet beschikt over een licentie, ga dan naar de plaatselijke dierentuin en uitleggen dat je dat niet deed, en je zal niet worden berecht voor vergoedingen.
 • Wees bereid om duizenden dollars te offeren alleen maar om ÉÉN aap te houden in gezonde omstandigheden.
 • De meeste apen zijn verhandeld via de zwarte markt en zal zeer vies, het dragen van de ziekte, enzovoort, zorg ervoor dat je niet gebeten door een wanneer u voor het eerst dit schepsel.
 • Je moet een licentie voor de aap hebben, omdat het illegaal is om te bezitten of verzorgen van een zonder vergunning.

Dingen die je nodig hebt

 • Voedsel
 • Toys (speelgoed hond, vogel speelgoed, enz.)
 • Luiers
 • Een gymnastiek met klimmen speelgoed
 • Verrijking
 • Bomen in uw tuin
 • Een sterke en grote (6 'met 6' m breed althans dat is 12 voet hoog) kooi met een hangslot. Apen DIENT NIET alleen worden gelaten in een huis.
 • Vergeet niet dat ze een ton van liefde nodig!
 • Apen zijn zeer sociale wezens, ze echt nodig hebben gezelschap. Je bent waarschijnlijk niet te willen zijn met hen rond de klok. Het is het beste om te plannen op een tweede aap als een metgezel.