Wkinl

Hoe je hond diarree te behandelen

De meeste honden krijgen diarree ten minste een keer in hun leven. Diarree is een van de meest voorkomende problemen bij honden en is de reden achter een aanzienlijk percentage van de bezoeken aan veterinaire klinieken. Uiteraard kan het worden met betrekking tot voor huisdiereigenaren wanneer hun viervoeter lijdt aan diarree, of gewoon voor een korte duur of over een langere periode. Terwijl de meeste gevallen van de hond diarree zijn niet ernstig en zullen oplossen zonder dat veterinaire zorg, kan het probleem onaangenaam zijn voor zowel de hond en zijn eigenaars dus het is belangrijk om te weten wat te doen wanneer uw viervoeter lijdt aan diarree. Dit artikel zal u vertellen hoe u kleine hond diarree te behandelen.

Stappen

Hoe je hond diarree te behandelen. Proberen om de oorzaak van de diarree van uw hond te bepalen.
Hoe je hond diarree te behandelen. Proberen om de oorzaak van de diarree van uw hond te bepalen.

Probeer de oorzaak te vinden

 1. 1
  Proberen om de oorzaak van de diarree van uw hond te bepalen. Een van de meest voorkomende oorzaken is het eten van afval of bedorven voedsel. Echter, kunnen honden diarree ook veroorzaakt worden door medische omstandigheden en inname van giftige stoffen.
 2. 2
  Als u weet of vermoedt dat uw hond een giftige stof heeft ingeslikt, neem hem of haar mee naar een dierenkliniek onmiddellijk zodat de behandeling kan zo snel mogelijk worden toegediend. Uw hond moet ook zien een dierenarts meteen als hij of zij is de weergave van andere verontrustende symptomen zoals koorts, lusteloosheid, gewichtsverlies of buikpijn.
 3. 3
  Als uw hond niet lijkt te lijden aan een medische aandoening en is een giftige stof die niet ingenomen, de diarree kan het meest waarschijnlijk worden thuis behandeld. Om te beginnen, zorg ervoor dat uw hond regelmatig drinken van water om uitdroging te voorkomen.

Oplossingen voedsel

 1. 1
  Voeg een probioticum poeder aan het water van de hond, het voeren van je hond een merk van gezond voedsel voor huisdieren die probiotica bevat.
 2. 2
  Refresh (dump, waskom, navulling) meerdere keren per dag.
 3. 3
  Snel de hond voor 12 uur of totdat de hond is "leeg." Als de ontlasting is omvangrijk en blijft zelfs wanneer de hond "lege" moet zijn, zie uw dierenarts, kan het een bacteriële infectie. Echter, geen water onthouden de hond.
 4. 4
  Geven 100% puur ingeblikte pompoen. Dit betekent niet dat de pompoen taart vullen met suikers en specerijen. De meeste honden houden van de smaak van pompoen, maar het is een unieke vezel die de darm reguleert. Het zal de ontlasting kleur.
 5. 5
  Feed plain gekookte kip (gesnipperde na gekookt) en plain gekookte witte rijst. Beide zijn zacht en zal helpen binden uw hond. De toegevoegde vocht in het voedsel zal ook helpen om uw hond gehydrateerd.
 6. 6
  Voeg geleidelijk aan de hond reguliere voeding over een paar dagen. Als de diarree terugkeert na uw hond is terug naar zijn normale dieet, zie onmiddellijk uw dierenarts!

Probeer medicatie remedies

 1. 1
  Vertrouwd te maken met de ingrediënten die in een oplossing verkregen, hetzij online, uit een dierenwinkel, of het van de dierenarts. Kijk ook voor eventuele waarschuwingen die kunnen worden geassocieerd met het product. Online retailers zoals Petwellbeing.com omvatten dergelijke productinformatie recht op hun webpagina.
 2. 2
  Het is altijd een goed idee om vooraf contact op met uw dierenarts voor het toedienen van elke vorm van behandeling, met inbegrip van natuurlijke remedies. Zodra u de bevestiging van uw dierenarts, het beheer van de oplossing volgens de instructies van het product.

Zie de dierenarts

 1. 1
  Als uw hond blijft last heeft van diarree en / of begint te andere symptomen vertonen, neem uw ​​huisdier naar een dierenarts te zien, als er een onderliggende medische aandoening waarvoor een bijzondere behandeling vereist kan zijn.

Tips

 • Als je naar de dierenarts, een frisse ontlasting en hebben hen doen een fecale vlotter en een fecale uitstrijkje.

Waarschuwingen

 • Heeft uw hond nieuwe voedingsmiddelen die ze nooit hebben gegeten, terwijl u nog steeds de behandeling van de diarree niet geven.
 • Als uw hond niet genoeg water drinken zet wat kippenbouillon in het water. Als dit niet moedig uw hond te drinken - ga onmiddellijk naar uw dierenarts, kunnen ze een vloeistof injectie te geven.
  • Slijm in diarree wijst op een geïrriteerde darm. Parasieten, rauw varkensvlees harten en medische aandoeningen kan veroorzaken slijm in de ontlasting.
 • Honden met diarree kan snel uitdrogen. Zorg voor voldoende vers water en zorgen ervoor dat uw hond is het drinken. Als uw hond is uitgedroogd en zal niet drinken of moet overgeven, zie onmiddellijk uw dierenarts!
 • Groengetint diarree bij pups kan coccidiose wijzen, zie uw dierenarts.
 • Als u uw hond eten weer inschakelt, doe het geleidelijk aan of uw hond kan ziek worden of diarree hebben.
 • Als het bloederige of explosieve zie uw dierenarts.
 • Waterige diarree bij pups is levensbedreigend als niet onmiddellijk wordt behandeld. Ga naar de dierenarts!
 • Diarree gepaard gaat met braken is een ernstig probleem, ga dan naar de dierenarts!
 • Indien in aanvulling op Diarree je hond koorts heeft of lijdt aan buikpijn of een opgeblazen gevoel kan dit een ernstige aandoening wijzen, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw dierenarts.
 • Sommige honden niet goed reageren op blik hondenvoer. Denk aan het voeden van uw hond een premium droogvoer, of een mengsel van ingeblikt en droog.