Wkinl

Hoe u gratis compost ingrediënten

Waarom kopen dure behandelingen of giftige meststoffen aan rijke bodem en een vruchtbare tuin te garanderen wanneer u dezelfde voordelen van compost kan krijgen? Voordat u naar de plaatselijke kwekerij of tuin aanbod op te slaan en betalen een premie voor compostering ingrediënten, overwegen het maken van compost op uw eigen thuis. In feite hoeft u niet eens te maken grote compost-kunt u de ingrediënten voor gratis met een paar telefoontjes en een beetje onderzoek te vinden. Dit artikel dient meer als een "how to" op het vinden van gratis composteren materiaal dan een "how to" op het maken van compost. De onderstaande stappen zal een lijst van mogelijke manieren om verbinding te maken met gratis compost. Door te gaan door de lijst bent u zeker iets dat uw grond zal wijzigen en helpen uw planten bloeien vinden!

Stappen

Hoe u gratis compost ingrediënten. Vraag uw lokale koffieshop of ze gooien gebruikte koffie maalt.
Hoe u gratis compost ingrediënten. Vraag uw lokale koffieshop of ze gooien gebruikte koffie maalt.
 1. 1
  Vraag uw lokale koffieshop of ze gooien gebruikte koffie maalt. Koffie maalt zijn een uitstekende zure amendement op de bodem, dus gebruik as of kalk om de pH-balans.
 2. 2
  Informeer bij de plaatselijke lumberyards en bouwmarkten gratis zaagsel. Zorg ervoor dat u gebruik maken van zaagsel uitsluitend uit onbehandeld hout.
 3. 3
  Verzamel kranten. Scheid de krant uit de glanzende inzetstukken, en versnipperen het papier om het compost sneller te maken.
 4. 4
  Contact met de plaatselijke zuivelfabrieken, weidegronden, of vee operaties voor gecomposteerde koeienmest. De ideale mest is composteren ten minste 2 jaar.
 5. 5
  Bel een lokaal voedsel verwerkingsbedrijf om te informeren of ze hebben geen links over organisch materiaal.
 6. 6
  Bezoek uw lokale dierentuin en vragen over het ophalen van compost uit de tentoonstelling dieren. Zorg ervoor dat het slechts van plantenetende dieren zoals de vleesetende uitwerpselen bevatten vaak parasieten schadelijk zijn voor uw gezondheid.
 7. 7
  Plaats karton over een bed van wormen om wormenkeutels en zwaar voedzame composteren materiaal te creëren.
 8. 8
  Bezoek kerstboom kavels te mulch bomen, veel steden en gemeenten recyclen kerstbomen, zodat mulch zou beschikbaar zijn vanaf deze seizoensgebonden bron.
 9. 9
  Contact op met uw stadsbestuur. Een paar steden zoals San Francisco zijn nu het aanbieden van gratis compost starter kits.
 10. 10
  Be nabuurschap. Uw buren zijn gebonden aan veel potentie compost hebben. Praat met hen over composteren, en vragen of ze hun afval groente en dergelijke op te slaan voor u of als u hun tuinafval kunnen verzamelen. Veel gemeenten bieden nu regelmatig tuinafval pickup; als je buren gebruiken deze, kan je gewoon hen vragen om u te laten het tuinafval uit hun vuilnisbakken te verzamelen.
 11. 11
  Houtas is ook een uitstekende bodem wijziging. Sommige mensen hebben vuurkorven in hun werven, of breng een 5 liter emmer met je als je gaat kamperen, en voeg de koude houtas aan de mix. Maar zorg ervoor dat je alleen brandend onbehandeld hout of papier in de brand. Wood as zijn sterk alkalisch (hoge ph) dus moet worden toegevoegd in kleine hoeveelheden.

Zee en meer vegetatie is opvallend rijk aan voedingsstoffen en maakt een geweldige aanvulling op uw compost, maar het is ook onhoudbaar als de tidelands en oevers moeten deze nutriënten voor hun eigen ecosystemen. Als je in de buurt van de oceaan woont, kunt u waarschijnlijk veel zeewier te verzamelen. Controleer uw statuten om er zeker van zeewier collectie legaal is in uw omgeving.

Wanneer je compost te bouwen, proberen ervoor te zorgen dat u niet verwijderen van ingrediënten uit een instelling waar ze bos, de kust, parken, enz.-het gecomposteerde zou zijn Het punt is om voedingsstoffen terug in de levenscyclus die voor het bestemd waren te brengen stortplaats. Door het nemen van organisch materiaal uit een plaats die zouden profiteren van de compost het maakt je zou plegen de vernietiging van ecosystemen.

Tips

 • Goede compost is geen toeval. Je moet een goede balans van stikstof en koolstof hebben, en dit vereist de juiste mix van ingrediënten. Controleer de externe links en de bijbehorende Googles voor meer informatie.
 • Compost thee, een combinatie van water en mest weggezet en "steile" een uitstekende meststof. Gebruik compost thee op planten als ze jong zijn om een ​​snelle groei en veilige voeding te garanderen.
 • Vermijd compostering mest van vleesetende dieren zoals honden en katten. Parasieten en schadelijke bacteriën kunnen in dergelijke materiaal.
 • Compost is gewoon een mooie manier om te zeggen afgebroken organisch materiaal. Composteren materiaal kan komen vanuit vrijwel elke plant of dier.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw bron niet is verontreinigd met chemicaliën, vooral als u van plan bent om de resulterende compost gebruiken in een groente of een biologische tuin.
 • Gebruik geen maaisel uit een grasveld waarop pesticiden of herbiciden werden onlangs toegepast.
 • Als je het verzamelen van tuinafval of keuken restjes van buren of lokale bedrijven, verwacht voor het sorteren van veel niet-composteerbaar materiaal, en bereid zijn om goed te ontdoen van het. Terwijl huishoudens kan een vruchtbare bron van compost ingrediënten zijn, kunnen mensen zeer onzorgvuldig over goed scheiden van afval uit compost (hetzelfde geldt uiteraard voor recycling). Je zult een voorproefje van wat werknemers afvalbeheer gaan door elke dag te krijgen.
 • De meeste mest moet aanhoudende temperaturen van boven de 180 graden Fahrenheit te bereiken volledig compost. Vanwege het gevaar van E. coli en andere schadelijke organismen, vermijd het gebruik van verse mest op voedselgewassen.
 • Als u wilt kerstbomen te gebruiken, zich ervan bewust dat de dennenbomen en naalden zijn zuur, en het toevoegen van zure compost voor planten die niet van zuur zal waarschijnlijk letsel of ze te doden. Gebruik alleen pijnbomen voor compost die u wilt toevoegen aan acid-liefhebbers (azalea, bosbessen, gardenia, hibiscus, citrus, ixora). U kunt kalk toe te voegen aan de mix te helpen compenseren de zuurgraad. * Als je leeft in het diepe zuiden, af te zien van de as geheel, als uw bodem verwacht alkalisch. Tuincentra hebben goedkope PH-test kits die niet accuraat zijn, maar u kunt naar uw lokale lab om het te krijgen nauwkeurig getest voor ongeveer 15€. Als je niet zeker weet waar u een plek die dat doet, vraag uw lokale tuinbouw vereniging of op de boerenmarkt te vinden.