Wkinl

Hoe maak je dubbele graven een tuin

Als je een patch van de grond die u wilt om te zetten in een goed drainerende tuin bed met diepe, losse grond, dan zul je nodig hebt om te zetten in een aantal elleboog vet en dubbel-graven het bed.
Wat is double-graven? Dubbele graven gaat losmaken van de grond meer dan 12 centimeter beneden. Dit schept de voorwaarden waaronder wortels planten 'gedijen.
Waarom zou u dubbelklikt graven? Dubbele graven belucht de diepere lagen van de bodem van uw tuin is. Dit laat je planten om groter en meer krachtig groeien, omdat ze ruimte hebben voor hun wortels! Het verbetert ook de afwatering sterk, wat erg belangrijk is voor gezonde planten. Double-graven is de eerste stap in het creëren van de meest productieve tuin bed mogelijk.

Stappen

Hoe maak je dubbele graven een tuin. Verwijder de graszoden (indien aanwezig, of uitgesneden en flip-over in de bodem van de loopgraven die u maakt.
Hoe maak je dubbele graven een tuin. Verwijder de graszoden (indien aanwezig, of uitgesneden en flip-over in de bodem van de loopgraven die u maakt.
 1. 1
  Eerst bellen. Uw provincie kan een graven hotline die zal u vertellen waar het goed is om te graven, en of u vergunningen nodig.
 2. 2
  Verwijder de graszoden (indien aanwezig, of uitgesneden en flip-over in de bodem van de loopgraven die u maakt.
 3. 3
  Begin aan de ene kant van het bed en graaft een spade-hoofddiepte (ca. 12 "diep of 30cm) geul over breedte van het bed, het plaatsen van de opgegraven vuil in een kruiwagen.
 4. 4
  Werken een tuin vork in de vloer van de geul, en los van de bodem door het uitlopen deze laag ook. Verder tot de grond op de bodem van de sleuf wordt losgemaakt.
 5. 5
  Graaf een tweede, gelijkaardige grootte geul direct naast de eerste. Plaats de uitgegraven bodem in de eerste loopgraaf je gegraven. Los van de bodem aan de onderkant van deze tweede geul met de tuin vork ook.
 6. 6
  Graaf een derde geul naast de tweede sleuf. Opvulling van de tweede, maak de bodem van de derde geul, en blijven dit proces totdat u hebt bewerkt het hele bed.
 7. 7
  Vul het LAATSTE geul met de bodem opgegraven uit de eerste. (De bodem in de kruiwagen)

Tips

 • Als u de graszoden uit het bed te verwijderen volledig u ontneemt de bodem van voedingsstoffen. Het is beter om diep te graven en flip de snede zode in de bodem van de sleuf. Zoveel bodem zal worden opgestapeld op de top van het (uit de volgende geul), dat het onkruid een kans om te komen niet zal hebben.
 • Double-graven is een handige manier van cultiveren van de bodem in de nieuwe tuinen en waar diepe top-grond is vereist. Op arme of zware bodems en in moestuinen, kan het nodig zijn om de drie tot vijf jaar.
 • Meng een flinke belasting van compost in de top 12 "van vuil als je klaar bent, of als je gaat. Organische stof is best gezet op dit gebied, in plaats van de diepere laag, en is essentieel voor een gezonde bodem. Wees een beetje zuiniger als je besluit om compost te bewerken in de onderste 12 "(op de bodem van de geul)

Waarschuwingen

 • Niet tot het vuil op alle bij het ofwel kurkdroog of erg vochtig / modderig. Dit zal de tuin plot verpesten door het vernietigen van de bodemstructuur. De bodem moet zo vochtig als een uitgewrongen spons. Kluiten van het vuil moeten verkruimelen in je vuist, maar het moet niet sijpelen-out of tot stof vergaan.
 • Wees voorzichtig als u tot compost in de bodem van de sleuf. Net genoeg om het wat organisch materiaal geven zal fijn zijn. Vervalsnelheid op die diepere niveaus is erg traag, dus als de compost is niet goed vergaan, zou je problemen hebt voor uw planten veroorzaken. Gebruik compost dat is goed vergaan maar, en je moet geen problemen hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Schop
 • Een sterke rug!
 • Tuin Fork
 • Staal rake (optioneel)
 • Kruiwagen (optioneel)
 • Compost (optioneel)
 • Zand (optioneel)