Wkinl

Hoe maak je een lopende wc repareren

Uw toiletspoelbakken prima, maar het weet niet wanneer te stoppen. Misschien stopt het draaien en begint dan weer plotseling of constant lekt in de kom. Hoe dan ook, het verspillen van veel water en het maken van dat geluid, dat houdt je 's nachts wakker. Gelukkig is het meestal niet moeilijk of duur om een toilet te repareren als je weet een beetje over hoe ze werken. Systematisch over het opsporen van het probleem. Er zijn slechts zo veel dingen die fout in een toilet tank kan gaan.


Stappen

Hoe maak je een lopende wc repareren. Krijgen om te weten wat er in uw toilet.
Hoe maak je een lopende wc repareren. Krijgen om te weten wat er in uw toilet.
 1. 1
  Krijgen om te weten wat er in uw toilet. Mechanismen variëren, maar ze werken allemaal op dezelfde principes. Spoel een paar keer terwijl u kijken in de tank met het deksel van de tank af en merk het proces.
  • Wanneer u de hendel, de keten liften een vin, genoeg voor een volle tank van het water vallen door de opening in de bodem, in de kom. Als het waterpeil zakt, de keel zakt en sluit de opening.
  • Een plastic vlotter daalt als het water afvoeren. De vlotter is verbonden met een klep die in water waarmee de tank wanneer de vlotter naar beneden en stopt (of te stoppen) wanneer de vlotter omhoog is.
  • In het midden, is er ook een overloop buis die het water afvoeren naar buiten in de kom als het te hoog wordt.
 2. 2
  Vangen in de handeling. Als je lang genoeg gewacht na het spoelen en het toilet heeft niet stoppen lopen, til het deksel van de tank en kijk inch
 3. 3
  Sluit de vaan. Als de tank niet vol en het is niet het vullen, is de kans groot dat de flap geopend wordt geplakt.
  • Bereiken in en sluit deze met uw hand. Als het herhaaldelijk stokken, op zoek naar de oorzaak. Breng eventueel wijzigingen aan.
   • Is de ketting vangen op iets of wordt de vaan slaat aan de ketting? Probeer rijgen de vaan keten door middel van een plastic soda stro tot een lange keten te voorkomen vast komen te zitten op de dingen en het voorkomen van de keel van zitplaatsen behoren. Of volledig vervangen van de ketting met een lus gemaakt van tandzijde die dezelfde lengte als de ketting.
   • Wordt de vaan ingeklemd open op haar scharnier?
   • Wordt de vaan uitgelijnd met de opening?
   • Als je een bal zegel in plaats van een flap, is de draad die de bal recht tilt en doet het vrij bewegen?
 4. 4
  Controleer of het water in de tank is op de waterlijn. Niet genoeg water in het reservoir zal de wc run hebben.
  • Als het water is niet op de waterlijn, controleer je waterklep om te zien dat het op de weg. Als het niet, zet hem helemaal op en je tank moet beginnen met het vullen tot aan de waterlijn (tenzij de Refill Valve of Float zijn niet correct). Probeer deze VOORDAT veranderende flapper of iets anders.
 5. 5
  Probeer de klep en vlotter.
  • Trek de vlotter met uw hand. Als deze actie stopt de stroom, dan is het niveau van de vlotter, zodat de tank stopt het vullen wanneer het water is ongeveer een inch (2,5 cm) onder de bovenkant van de overloop buis. Als de tank te hoog is, kan de overdruk water gaan lekken via de keel in de kom (zelfs met een gloednieuwe flapper).
  • Als de vlotter is rond het ventiel post, knijp de metalen clip en schuif de vlotter naar beneden op de draad.
  • Als de vlotter een bal op een arm en schakel de kleine schroeven bovenop de klep. Soms kunt u ook buig de arm verder naar beneden.
  • Zorg ervoor dat de vlotter bal is niet iets anders aanraakt. Passen zodat het niet te slepen tegen de zijkant van de tank, de overloop buis, of iets anders.
  • Afhankelijk van het ontwerp van de vlottermechanisme en hoe deze betrekking heeft op de vulbuis, kan de vulbuis af en gaan over de vlottermechanisme en houd deze ingedrukt. Weet de vulbuis niet verplaatsen terwijl het toilet is het invullen, je kan in een natte verrassing.
  • Een drassige vlotter kan veroorzaken overlopen (ook als de klep zelf goed werkt) dus zorg ervoor dat de vlotter is niet lekt of het vullen met water. Als u losschroeven de vlotterkraan en horen water binnen als je het schudt, vervang de vlotter bal.
  • Als de kogelkraan en montage zijn bedekt met kalk dan kun je proberen reiniging (ontkalking) hen (stel je ze verwijderen uit de tank 1). Het duurt slechts enkele minuten en is zeker de moeite waard. Als u de kogelkraan uit, maar kan het niet krijgen elkaar te krijgen op de klep ringen zijn vaak de kalkaanslag is dat lijmen het samen.
  • Als het trekken van de vlotter omhoog zachtjes aan de top van zijn reizen niet stopt de wc lopen en je hebt alles hierboven geprobeerd, moet u wellicht de hele hervulklep assemblage vervangen. De hele klep vervangen van een beetje meer van een project, dus check de andere mogelijke oorzaken en oplossingen eerst grondig. Als je denkt dat je nodig hebt om de klep te vervangen, het is beheersbaar door een persoon en niet te duur. Vraag advies bij uw bouwmarkt, en lees de aanwijzingen nauwgezet die komen met de vervangende klep.
 6. 6
  Reinig of vervang de keel en / of flush valve. Als het toilet stopt het vullen en begint dan weer met tussenpozen of constant water loopt in de kom, heb je een langzame lek van de tank in de kom. Plaats een kleurstof tablet of enkele druppels kleurstof in de tank. Uw lokale hardware winkel kan hebben gratis kleurstof tabletten voor dit doel. Indien, na een uur of twee zonder spoeling, zie je deze kleurstof in de kom, heb je een langzame lek, een kleine hoeveelheid water loopt in de kom.
  • De meest voorkomende oorzaak van langzame lekken is een lekkende flapper. Na verloop van tijd kunnen deze goedkope rubberen deel bederven of krijgen oud en stijf aan het punt dat het moet worden vervangen, of mineralen kunnen bouwen op het en / of de rand van de spoelkraan waar deze stoelen.
  • Als de vaan is nog steeds in goede vorm, soms alles wat nodig is om het te laten werken is om het schoon te maken en / of van de velg waar deze stoelen.
   • Voer een vinger voorzichtig rond de onderkant van de keel en de rand waar het plaatsen. Verwijder eventuele ongelijke opbouw van mineralen die een lek zou kunnen veroorzaken. Gebruik een spons met bleekmiddel of staalwol of # 500 nat of droog schuurpapier.
  • Reiniging kan werken aan minerale afzettingen te verwijderen, maar het is meestal het beste alleen maar om het hele onderdeel te vervangen. Er zijn een paar standaard soorten, dus neem je oude een met u naar de bouwmarkt voor vergelijking (om ervoor te zorgen dat je de juiste soort). Voor het uitvoeren van een vervanging:
   • Sluit de waterkraan en de wc doorspoelen. Als de klep volledig gesloten is, de tank zal niet vullen en u zult niet horen water lopen na de tank leeg.
   • Pop de oude vaan uit de scharnieren, koppel het los van de keten en pop de nieuwe op zijn plaats.
   • Vergeet niet om de klep helemaal wanneer je weer klaar voor het water bent openen.
   • Probeer blozen een paar keer om ervoor te zorgen dat de ketting de juiste lengte heeft voor de nieuwe vaan. Het moet openen wanneer je de hendel en dan vallen helemaal gesloten wanneer de tank leeg. Je kan hebben om te trimmen en pas de ketting door trial and error. Zorg er ook voor dat de flap uitgelijnd goed met de opening.
 7. 7
  Problemen met andere mogelijke problemen. Af en toe zal er iets anders laat water langzaam afwateren in de tank.
  • Het buisje vulling rubber die vanaf de klep naar de overloop buis en soms de klep zelf kan fungeren als een hevel. In dat geval moet u de klep hoogte of buishoogte up, of pas het waterpeil omlaag.
  • De klep zelf zal niet het water volledig te stoppen. Sommige kleppen kunnen worden geopend en de rubber afdichtingen vervangen. Zo niet, moet u de hele klep te vervangen.
  • Een of meer van de niet-rubberen onderdelen kunnen breken in water klepmechanisme de wc's, zoals de hefboom verbonden met de plastic bal die wordt uitgeschakeld het water door te drukken op een knop als het waterpeil stijgt. Als dit gebeurt, de beste manier van handelen is om een ​​vervanger te kopen, maar superlijm kan tijdelijk in sommige situaties werken.
  • De waterdruk in de kleine buis vulling rubber leidt naar de overloop buis kan te hoog zijn, waardoor de flapklep van zitplaatsen. Draai de afsluitklep op de muur gedeeltelijk gesloten.

Tips

 • Als u het lek bericht in het midden van de nacht of een andere keer kun je niet krijgen om te werken aan het probleem meteen, sluit de afsluiter te voorkomen met behulp van overtollig water. Plaats een opmerking in de buurt die het water wordt afgesloten tijdelijk, en kan weer worden ingeschakeld te vullen van de tank indien nodig, om te voorkomen dat paniek uw gasten.
 • Als u het bijvullen of flush klep moet vervangen, eerst zet de belangrijkste inlaatklep, en daarna spoel het toilet compleet, die * bijna * leeg de tank wil. Houd een oude handdoek bij de hand en een grote kop om het resterende water in de tank te vangen wanneer u draai het ventiel paal uit zijn gat in de bodem van de tank. Uiteraard niet acht te slaan op deze voorzorgsmaatregelen zal een grote puinhoop te produceren op uw badkamer vloer.
 • Om de paar weken of maanden giet 1/2-3/4 kopje gewone bleekwater in de tank op deze manier: Maak je klaar door het hebben van het bleekmiddel handig. Verwijder het deksel tank, hebben het bleekmiddel klaar om vervolgens spoelen gieten. Toen flapper druppels en afdichtingen met dat bekende "plof" giet in het bleekmiddel. De wervelende actie van de vulling zal grondig het bleekmiddel en binnenkomende water te mengen. Dit zal opruimen slijm en andere schimmels opbouw in de tank en de keel.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet de wc schoonmaken pellets die vallen of op te hangen in de tank en draai het water blauw. Met al deze chemicaliën in de tank degradeert het mechanisme veel sneller. Als een bowl borstel niet bij je past, kijk voor de soort in-tank reinigingssysteem dat direct afgeeft in de vulbuis.
 • Als u woont in een appartement of andere gehuurde woning, krijgt toestemming van de directie voordat u een grote reparaties. Vervangen van een flap of ontwarren van een keten is geen big deal, maar het ventiel vervangen zou kunnen zijn.
 • Een squat toilet tank is bevestigd op dezelfde manier als een gewone toilet tank.
 • Het water in een toilet tank is schoon en heeft niet door de kom geweest nog niet, maar het kan geen kwaad om uw handen te wassen na het werken daar, net over algemene principes.
 • Tank deksels zijn zwaar, keramische objecten. Pas op dat u hen te laten vallen.
 • Deze instructies zijn geschikt voor de meeste gewone huishoudelijke toiletten. Terwijl ze zijn zeldzamer, druktank toiletten en andere ontwerpen bestaan. Probeer niet om een ​​druktank zelf te repareren.