Wkinl

Hoe maak je een wasdroger snaar te vervangen

Een van de meest voorkomende oorzaken van een wasdroger te falen is een gebroken aandrijfriem op de droogtrommel. Dit is een eenvoudige doe het zelf repareren, die zeer weinig hulpmiddelen gebruikt, en kan een hoop geld besparen. Hier zijn de stappen voor het volbrengen van deze taak.

Stappen

Hoe maak je een wasdroger snaar te vervangen. Koppel de droger uit het stopcontact.
Hoe maak je een wasdroger snaar te vervangen. Koppel de droger uit het stopcontact.
 1. 1
  Koppel de droger uit het stopcontact. De eenvoudigste manier om dit te doen is om gewoon de stekker uit het stopcontact. Hiermee wordt voorkomen dat per ongeluk elektrische schokken en brandwonden.
 2. 2
  Beweeg uw droger naar een gebied waar het makkelijk zal zijn om toegang te krijgen tot de achterkant van de machine, indien mogelijk. Dit betekent dat het loskoppelen van de ventilatie kanaal en loskoppelen van de elektrische energie indien niet reeds gedaan. Wanneer de droger wordt geleid in met stevige metalen pijp, of hardwired in het huis van elektrische stroom, kan het nodig zijn om te heroverwegen dit werk zelf. Probeer niet te los of te ontkoppelen van de gasleiding (vanaf een gastoestel), om het te verplaatsen. Zelfs een langzaam lekkende gasleiding is een zeer gevaarlijke aandoening die uiteindelijk zal ontbranden met potentieel dodelijke resultaten.
 3. 3
  Controleer de buitenkant van de machine in de buurt van de top voor alle zichtbare bevestigingsmiddelen. De meeste drogers gebouwd in de afgelopen 20 jaar hebben scharnierachtige clips aan de achterkant, en snaplock bevestigingsmiddelen onder de bovenkant om te verwijderen van de bovenste makkelijker. Controleer bij het pluizenfilter toegangsdeur voor extra bevestigingsmiddelen, meestal verzonken phillips machine type schroeven.
 4. 4
  Verwijder eventuele sluitingen, hetzij bij de pluisscherm toegang, of boven aan de achterzijde van de droger, waardoor ze op een veilige plaats voor hergebruik wanneer u de machine weer in elkaar. De meeste drogers body schroeven zijn ofwel 1/4 inch of 5/16 inch machine schroeven, zodat een nutdriver van de juiste grootte zal dit werk gemakkelijker te maken, maar ook een paar gemeenschappelijke tang zal doen in een snuifje.
 5. 5
  Wrikken de voorzijde van de top van de droger met een grote platte bladen schroevendraaier de snaplock dat het op zijn plaats houdt los. Wees voorzichtig niet te verdraaien of wrikken op een zodanige wijze dat de schroevendraaier uitglijden en krassen of chips de finish. Zodra het is vrij van de borgring, kunt u het deksel hoog genoeg is om de top van de droger trommel zien tillen. Je moet een smalle versterkte rubberen band rond de trommel zien. Als dit bestand ontbreekt of zeer losse, moet u doorgaan met het vervangen van het. Als het nog steeds op zijn plaats op de trommel, kan je een probleem met de elektrische motor die de trommel of de elektrische schakelaars die functies in plaats van een riem probleem van de droger controle blijkt te hebben.
 6. 6
  Koppel de elektrische draden aan de voorkant van de droger die aansluiten op de deur veiligheidsschakelaar. Er is meestal een stekker op de kabelboom om het onderhoud van de trommel gebied gemakkelijker, maar als er geen duidelijke verwijderbare connector, moet u deze draden door te knippen en weer aan te brengen of splice hen wanneer u de machine weer in elkaar.
 7. 7
  Til de bovenkant van de machine aan de voorzijde, waardoor het weer afhangen van de achterkant van de machine. Kijk de draden van de controles timer en machine, zodat ze niet losscheuren van hun terminals of blijven hangen met een scherpe metalen rand wanneer je dit doet.
 8. 8
  Het faillissement van de bovenkant van de droger met een stoel of een ander voorwerp dus het wordt ondersteund terwijl u werkt op de trommel en de gordel. U kunt een vrijwilliger om gewoon houd de bovenkant omhoog te vinden, maar het aanbrengen van de riem op de motor en om de trommel kan enige tijd duren, dus met iets te ondersteunen maakt het werk gemakkelijker.
 9. 9
  Til de voorzijde van de droger. Er zijn gewoonlijk twee frictie Type clips die een sleuf aanbrengen op het bedieningspaneel, waarmee de onderzijde van het paneel aan de zijkanten van de machine en tillen dit deel zal toelaten worden verwijderd zodat de trommel kan worden genomen. Als tillen niet vrij het ​​voorpaneel, kijk onder de machine voor verdekte schroeven of andere bevestigingsmiddelen. Als niemand zich bevinden, probeer nieuwsgierige de voorzijde vrij.
 10. 10
  Hou de voorste rand van de droger trommel en verwijder het frontpaneel geheel, waardoor het aan de kant. Nu bent u klaar om te glijden de droger trommel uit de droger behuizing. Als de oude droger band is nog steeds verbonden, zal je nodig hebt om het glijden van de trommel, zodat de trommel kan worden verwijderd, of knippen en gewoon trek het uit.
 11. 11
  Trek de droger trommel naar voren, terwijl het balanceren van het gewicht, en verwijder deze uit de droger behuizing.
 12. 12
  Neem de oude riem en alle informatie van uw droger om een apparaat leverancier van onderdelen om het te evenaren voor een vervanging. Sommige droger fabrikanten beschikt niet over vervangende onderdelen leveranciers, zodat u kunt vinden moet je een garage van uw specifieke merk van de droger te vinden.
 13. 13
  Verwijder eventuele pluizen, prullenbak, of ander vuil uit het huis van de droger. Als het pluizenfilter leidingwerk is uitneembaar, nu kan een goed moment om dit te doen en maak het schoon, zo goed. Veeg de trommel rollen en gidsen terwijl u de drum verwijderd.
 14. 14
  Wikkel de nieuwe riem rond de trommel wanneer u klaar bent om het opnieuw te installeren zijn. Let op de trommel, moet u een merk waar de oude riem past de trommel te zien, en zorg ervoor dat de nieuwe riem is ingesteld op dezelfde locatie. Schuif de drum weer in de machine, en ondersteuning van de voorkant van de trommel om het in positie te houden.
 15. 15
  Vast te stellen voor de droger, en kijk onder de trommel om de gordelspanner en de elektromotor die de trommel draait. Breng uw nieuwe riem door de spanrol en rond de poelie van de motor, zorg ervoor dat de groeven tractie worden geconfronteerd met de poelie op de juiste manier.
 16. 16
  Schuif de voorklep tot aan de voorkant van de trommel, geen steun blokken verwijderd van onder de trommel als je dat doet. Duw de voorzijde volledig in, tillen het over het hang-en waardoor het niet op hen om de bodem op zijn plaats vast te zetten. Duw de bovenkant in, zorg ervoor dat de afdichtingen passen in de trommel stevig, zonder ze te beschadigen. Deze afdichtingen zijn meestal gevoeld of een ander zacht materiaal, en op hun plaats gehouden met een hechtmiddel.
 17. 17
  Vervang de verwijderde om het voorpaneel opstijgen in de omgekeerde volgorde waarin ze werden verwijderd in, zorg ervoor dat u de stekker in alle elektrische aansluitingen als je dat doet schroeven. Laat de top van de droger naar beneden in positie en druk op elke hoek van de snaplocks grijpen. Controleer of alle extra bevestigingsmiddelen worden vervangen en strak aangedraaid.
 18. 18
  Vervang de droger in zijn gebruikelijke positie, en sluit de droger vent leidingwerk. Zorg ervoor dat deze leidingen van binnen schoon is, omdat pluizen omzeilen van het pluizenfilter kan uiteindelijk stoppen met het kanaal omhoog. Steek de droger weer in de houder en zet hem aan om het te testen.

Tips

 • De meeste drogers zijn ontworpen dan hij in de plaats, maar het verwijderen van hen naar een open gebied maakt het werk een stuk eenvoudiger.
 • Grondig reinigen van de binnenkant van de droger behuizing, terwijl de trommel wordt verwijderd.
 • Gebruik uw digitale camera, camcorder of mobiele telefoon camera om een ​​paar foto's te maken als je werkt, kan het nuttig zijn in het herinneren van hoe de machine weer in elkaar.
 • Aftermarket riemen (en andere delen) zijn vaak veel goedkoper dan OEM-onderdelen, maar zorg ervoor dat ze gelijk of superieur in kwaliteit.
 • De meeste riemen komen met instructies voor het vervangen specifiek voor de machine waarop ze zijn gemaakt voor.

Waarschuwingen

 • Haal de stekker van de droger voordat u enig werk te doen om het te.
 • Hardwired of drogers kan gevaarlijk zijn om te werken aan zijn als je niet bekend bent met de elementaire elektrische werk.
 • Probeer nooit om los te maken of verbreken van aardgas of propaan aanvoerlijnen van apparaten. Lekkende leidingen zal de opbouw van brandbare gassen die bij ongecontroleerd verlaten; uiteindelijk zal ontbranden / ontploffen. In de meeste plaatsen, slechts een gekwalificeerd persoon (re: erkend loodgieter of pijpfitter) kunt aansluiten en loskoppelen gastoestellen.

Dingen die je nodig hebt

 • Platte en Phillips schroevendraaiers.
 • Tang of moer-drivers
 • Een zaklamp
 • Nieuwe onderdelen