Wkinl

Hoe maak je een make-up kit met een vis tackle box te creëren

Veel modellen terug in de vroege tot midden jaren 80 gebruikte vis en aan te pakken dozen om hun make-up en andere items te dragen. Het is nog steeds een geweldige manier om je make-up en andere accessoires goed georganiseerd te houden. Je hoeft niet naar een model om dit idee te genieten!

Stappen

Hoe maak je een make-up kit met een vis tackle box te creëren. Zoek een vis en pakken dat is diep en die veel slots in zich heeft.
Hoe maak je een make-up kit met een vis tackle box te creëren. Zoek een vis en pakken dat is diep en die veel slots in zich heeft.
 1. 1
  Zoek een vis en pakken dat is diep en die veel slots in zich heeft. Nu sommigen vinden dat de kleur is van belang ook. Veel pakken dozen komen alleen in je basic bruine of donkergroene kleuren. Maar niet getreurd, want er zullen tips om later voorbij de tackle box niet zo kleurrijk.
 2. 2
  Label of uw tackle box personaliseren die persoonlijke touch door het toepassen van uw naam, bijnaam, en / of initialen.
 3. 3
  Ga naar beneden naar de "spijkers met koppen slaan" op het krijgen van die tackle box in orde. Uiteraard, vrouwen moeten om bij de hand katoen ballen, en Q-tips zijn leuk, ook. Maar het is best om ze bevatte. Daarom, hoofd naar beneden naar een nabijgelegen dollar op te slaan. Ze normaal verkopen kleine doorzichtige plastic containers die gemakkelijk zou passen in je vak pakken. En het zal de katoenen ballen schoon te houden,.
 4. 4
  Zoek een plaats voor alles. Als je een wijs besluit over de tackle box aankoop te doen, zou er geen probleem het organiseren van je make-up te zijn. De bredere sleuven nodig voor de blos. En de lange sleuven zal houden make-up kwasten, enz. Al de kleine omvang oogschaduw zal precies goed passen in bepaalde ruimtes. Foundation en losse poeder past rechts in de bodem van de doos.
 5. 5
  Doe oog pincet, nagelknipper en bestanden, brow borstels, enz. In de kleine tot middelgrote slots. Elke lip of wenkbrauw potlood zou mooi passen in bepaalde slots, ook.
 6. 6
  Carry bobby spelden, veiligheidsspelden, haaraccessoires, en zelfs een klein naaisetje. De meeste punten zullen passen goed in de sleuven. En je weet nooit welke gebeurtenis kunnen ontstaan ​​dat deze items zal van pas komen.
 7. 7
  In de doos pakken een (kleine tot middelgrote) handheld spiegel, kammen, een kleine borstel, en zelfs een krultang.
 8. 8
  Verpak de extra's zoals oogmake-up remover en handcrème. Zelfs Dove gezicht doeken of kleine reizen zepen kunnen worden toegevoegd. Het is allemaal aan het individu. Toch is het een goed idee om ervoor te zorgen dat de veelgebruikte items zijn gemakkelijk te bereiken.

Tips

 • Iemand kan kiezen voor het uitvoeren nagellak in hun vak. Maar, zo niet, als een alternatief plan om dat, Walgreen's verkoopt een aantal echt leuke kleine plastic gevallen die grote te organiseren iemands nagellak zou werken, en ze komen ook in een aantal echt mooie kleuren, zoals paars. Echter, ze de neiging om aan de dure kant. Ook dan kan worden ingericht om iemands individuele smaak past.