Wkinl

Hoe te strepen op een binnenmuur verf


Deze techniek is ideaal voor het gebruik van contrasterende kleuren op een accent muur. Het ziet er geweldig uit voor een, eetkamer, etc.

De moeilijkheid van dit project wordt gekarakteriseerd als medium. Het schilderij van de strepen is niet moeilijker dan het schilderen van een hele muur. De tape is moeilijker.

Stappen

Hoe te strepen op een binnenmuur verf. Bepaal de breedte van de strepen.
Hoe te strepen op een binnenmuur verf. Bepaal de breedte van de strepen.
 1. 1
  Bepaal de breedte van de strepen. Dit is waarschijnlijk vooral persoonlijke voorkeur, maar misschien wel de omvang van de kamer moet een factor zijn. In dit artikel 10 "wordt gekozen als uniform strookbreedte.
 2. 2
  Verf de hele muur met de basiskleur. Als u van plan om het plafond te schilderen, verf het eerst.
 3. 3
  Zodra de verf droog is, begint het meten van de minst opvallende hoek in de kamer. Het is onwaarschijnlijk dat uw laatste streep precies 10 meet "(of welke maat je gebruikt), dus zorg ervoor dat de strip eindigt in de minst opvallende hoek van de kamer. Als u alleen striping een accent muur, het meten van de muur en het centrum de strepen (de buitenzijde van elk eind streep moeten gelijke afstand van de corresponderende hoek zijn).
 4. 4
  meet her en tape de strepen meet> Voor de toepassing van dit artikel, werd 2 "tape gebruikt (je zult zien waarom in een minuut). Vergeet niet om tape van de buitenkant van de contrasterende streep. Dit betekent dat als je ging met 10 "strepen en 2" tape, de blootgestelde wand worden afwisselend 10 "voor de semi-gloss streep, en 6" voor de platte streep. Dit is de stap het meest waarschijnlijk problemen veroorzaken, dus het is aangeraden dat je oogbol de strepen een meer tijd nadat je klaar bent met tapen. Het helpt om kleine stukjes tape gezet binnenkant van de strepen die niet mogen worden geschilderd, om te dienen als een visuele herinnering.
 5. 5
  Tape van de bovenste en onderste wand (s).
 6. 6
  Optioneel: Om verf bloeding (waar de band niet heeft gehandeld op 100% aan de muur textuur) te voorkomen, gebruik dan een kleine borstel of trimmen roller om een laag van je basis wand kleur over de tape naad te schilderen. Zodra deze verf droog is, gaan naar de volgende stap. (Dit is dus de basis muur kleur zal in eventuele kleine hiaten in uw tape naad te vullen. Wanneer u de tape te verwijderen in de laatste stap vindt u een mooie, schone naad hebben met nul bloeden door.)
 7. 7
  Verf de contrasterende strepen. Het kan nodig zijn twee lagen. Vergeet niet dat het werd aanbevolen om 2 te gebruiken "? Tape langs de zijkanten van de strepen Hier is waarom - met een 10" streep, kunt u een 12 gebruiken tape geeft je 14 "tot" roller en krijgt volledige dekking op de streep de 2. " werken. Het voordeel hiervan is dat er geen risico rollerlijnen. Anderzijds, een standaard 9 "zal worden roller 1" short.
 8. 8
  Verwijder de tape kort (ongeveer 5 minuten) na het schilderen. Als u werkt met een partner, gewoon een 2-3 streep voorsprong en hebben uw partner verwijdert u de tape vlak achter je.

Tips

 • Nadat u uw tape hebt uitgevoerd, dep het eerst neder, wrijf het naar beneden. Deze techniek zal helpen voorkomen duwen bochten in je straight tape lijnen
 • Schilders tape plakt niet erg sterk dus het helpt om boven op de rand van de band net voor schilderkunst, om het strak te krijgen en verminderen het bloeden.

Dingen die je nodig hebt

 • A-niveau (bij voorkeur 24 "of langer)
 • Een potlood
 • 2 "tape Wide schilderstape
 • Een wals die iets breder is dan de strepen