Wkinl

Hoe te krassen leren meubels te repareren

Het maakt niet uit hoe voorzichtig een familie is, is het heel gewoon voor leren meubels te krassen als gevolg van normaal gebruik te krijgen. Hoewel het misschien lijkt alsof uw meubilair is geruïneerd, zijn er manieren om het te herstellen. Leder is een veelzijdig materiaal dat kan binden aan zelf, waardoor reparaties aan krassen relatief eenvoudig. Nog diepere krassen kan worden vastgesteld of vermomd zodat het meubel ziet er zo goed als nieuw.

Stappen

Hoe te krassen leren meubels te repareren. Bel de fabrikant van uw lederen meubels wanneer u een kras merken.
Hoe te krassen leren meubels te repareren. Bel de fabrikant van uw lederen meubels wanneer u een kras merken.
 1. 1
  Bel de fabrikant van uw lederen meubels wanneer u een kras merken. Veel fabrikanten hebben specifieke manieren waarop zij adviseren om hun meubels te lossen of te repareren. Soms zullen ze zelfs sturen u een gratis of met korting reparatieset. Is het essentieel om uw meubelen leersoort (meestal; gepigmenteerde (P), Aniline (A)) te identificeren als de reparatie procedure is direct gerelateerd aan de leersoort. Als u niet een beetje geluk hebben met deze stap, gaat u naar de volgende stap.
 2. 2
  Olijfolie, babyolie of zadel olie wrijven in de kras met behulp van een wattenstaafje applicator. Na het toepassen van het direct aan de scratch, wrijf het in de omringende leer met een cirkelvormige beweging. De olie drogen een uur. Als de kras niet zelf heeft gerepareerd, herhaalt u de stappen of door naar de volgende. Zoals bij alle stappen, dit testen op een onopvallende gebied eerst als olie kan absorberen in het leer waardoor deze vlek / donkerder.
 3. 3
  Bevochtig een katoenen doek. Plaats de licht vochtige doek op de bekrast gebied. Laat het vocht iets dringen in de scratch.
 4. 4
  Voordat u verder gaat met deze stap, is het essentieel om bewust te zijn van uw lederen type als dit proces zal alleen werken op sommige aniline leersoorten, zoals pull-up en eventueel Bicast. Druk op een warm strijkijzer tegen de vochtige doek. De warmte en het vocht kan brengen de natuurlijke olie in de leer. Als dat zo is, kan de scratch zichzelf te genezen als gevolg. Houd het strijkijzer voor 10 seconden. Verwijder het, en kijk naar de scratch. Als het lijkt te zijn verdwenen, droog af van de leer en voor te bereiden om te gebruiken als normaal. Als de kras is er nog steeds, herhaalt u de stappen met het ijzer eenmaal meer. Als dit nog steeds niet werkt, gaat u verder met de volgende stap.
 5. 5
  Net als bij de vorige stappen. Dit proces zal succesvol met meer gepigmenteerde of gecoat leer (bijvoorbeeld sommige zorg leer en Bicast) omdat schoensmeer is over het algemeen niet ontworpen voor gebruik op meubelen-kwaliteit leer, dus, zoals altijd, testen op een onopvallende plaats eerste en als je kunnen betrekken leder kleurstoffen of kleurstoffen, die een gewenste oplossing. Zoek een schaduw van schoensmeer die overeenkomt met uw meubels. Breng de schoensmeer om de krassen met een wattenstaafje applicator. Wrijf de schoensmeer in het leer. Met een schone doek, wrijf de scratch snel om buff het. Dit proces zal niet genezen van de krassen, maar het kan helpen om ze te vermommen. Als de kleur moet donkerder zijn, herhaal met een andere jas en polijsten series. Als de kleur niet overeenkomt met uw meubels als je eenmaal hebt toegepast, gebruikt u een vochtige doek om het onmiddellijk af te wassen.

Tips

 • Diepe krassen in uw lederen meubels kan aandacht nodig hebben door een professional. Ernstige krassen kunnen worden permanent tranen en eeuwig.

Dingen die je nodig hebt

 • Olie
 • Wattenstaafje applicators
 • Katoenen lappen
 • Schoensmeer
 • Ijzer