Wkinl

Hoe te whitewash meubels

Witten meubilair is een geweldige manier om een ​​oudere meubelstuk te doen herleven. Het proces zorgt voor een andere look en feel aan het schilderen het stuk, en wordt door velen beschouwd als een uitstekende aanpak voor het geven van meubels een uiterlijk dat het zich onderscheidt van soortgelijke stukken zijn. Als een eenvoudige weekend project, vergoelijken meubels gaat om een ​​paar basis benodigdheden en een beetje tijd om het hele proces te beheren.

Stappen

Hoe te whitewash meubels. Maak de basis whitewash mengsel.
Hoe te whitewash meubels. Maak de basis whitewash mengsel.
 1. 1
  Zand het meubilair. Na het plaatsen van het meubilair stuk op de drop doek, gebruik het schuurpapier om eventuele verf of lak die momenteel op het stuk te verwijderen. Vellen schuurpapier kan worden gebruikt voor de baan, of een schuurmachine zal goed werken voor grotere stukken. Zodra het schuren is voltooid, veegt u het stuk met een schone doek om eventuele resten te verwijderen en een schoon oppervlak om mee te werken.
 2. 2
  Maak de basis whitewash mengsel. Een basisrecept verzoekt met 2 delen verf op 1 deel water bij dikkere beveiliging kunnen gelijke delen een minder dikke oplossing en een dunnere mengsel worden gemaakt met 2 delen water op 1 deel verf. Combineer het water en verf in een emmer, en roer het mengsel goed tot de gewenste consistentie is bereikt. Voeg meer water toe als het witkalk is dikker dan je in gedachten voor de afwerking van het meubilair.
 3. 3
  Breng de witkalk op de meubels. Gebruik de kwast op lange slagen op het oppervlak van het meubilair. Voor houten stukken, volg de nerf van het hout voor de mooiste resultaten. Als het mengsel zal iets sneller dan de standaard verf droog, gelden de whitewash product in relatief kleine delen in plaats van een poging om de vacht van de hele stuk.
 4. 4
  Veeg de witgekalkte gebieden. Voordat de whitewash volledig kan drogen, gebruik dan een schone doek om overtollig veeg uit de meubels oppervlak. Dit helpt de houtnerf meer zichtbaar door het product te maken en produceren een meer visueel aantrekkelijk resultaat.
 5. 5
  Herhaal de toepassing en het vegen van het stuk een tweede of derde keer, indien nodig om de look die u wilt bereiken. Dit zal het gemakkelijker maken om stapsgewijs de exacte combinatie van kleur en houtnerf dat geschikt is voor het project te creëren.
 6. 6
  (Optioneel) Sluit de witte meubels. Na het witten volledig gedroogd toepassing duidelijk afdichtmiddel zoals een polymeer aan het oppervlak. Dit zal de whitewash job te beschermen en laat het fris en nieuw uitzien voor een lange tijd. De meeste afdichtingsmiddelen kan worden aangebracht met een kwast of zelfs een pluisvrije spons.

Tips

 • Hoewel deze techniek bekend als witten, is het mogelijk om elke kleur van latex verf u voor het project gebruikt.
 • Sinds witten gaat gepaard met het gebruik van verf, altijd werken aan het project in een gebied met voldoende ventilatie. Mensen die hebben de neiging om een ​​reactie op chemicaliën of verf moeten dienen beschermende handschoenen te dragen, terwijl die zich bezighouden met het witwassen.

Dingen die je nodig hebt

 • Meubelen te Whitewash
 • Drop Cloth
 • Schuurpapier
 • Schone Doeken
 • Water
 • Latex verf
 • Emmer
 • Paint Brush
 • Sealant