Wkinl

Hoe maak je een torsiedoos werkbank top bouwen

Dit is een artikel voor de man die is niet klaar om die 2240€ werkbank te kopen helpen. Het is gericht op het opbouwen van een werkbank, dat is handig, duurzaam en goed uitziende, allemaal met goedkoop materiaal - waardoor het binnen het bereik van bijna iedereen.

Stappen

Hoe maak je een torsiedoos werkbank top bouwen. Bepaal de juiste verhoudingen.
Hoe maak je een torsiedoos werkbank top bouwen. Bepaal de juiste verhoudingen.
 1. 1
  Bepaal de juiste verhoudingen. Om een ​​werkbank die het beste is voor je bouwen, moet het zijn, de juiste hoogte, breedte, lengte, sterk, duurzaam en hebben kenmerken die het gebruiksvriendelijk maken. Deze functies zijn dingen zoals een goede bankschroef of twee, zijnde een gezicht bankschroef of een einde bankschroef.
  • Andere elementen die het gebruiksvriendelijk maken zijn dingen die betrekking hebben op uw stijl van houtbewerking: boot bouwen of gewoon piddling in de winkel. Gereedschap lade, bankje honden, bankje slaaf en kasten of planken onder de bank. Een opmerking hier: een houtbewerking werkbank is om hout te werken, dus bouwen aan die behoefte te voldoen. Als u rekken of kasten onder de bovenkant toe te voegen; zorg ervoor dat u kunt nog steeds gebruik maken van uw bank honden en houd vasten. Je moet ook in staat een klem gebruiken onder de top. Gereedschapshouder zijn handig, maar in de weg wanneer u een klem toe te voegen aan beide zijden van de bank om uw werk te houden. Denk na over hoe u deze bank en wat je nodig hebt om het te laten werken met je gaat gebruiken. Denk na over je zeven "P's": "Voorafgaand goede planning voorkomt pee slechte prestaties".
  • Een woord van voorzichtigheid hier: doe een werkbank die te groot is voor uw winkel niet bouwen. Zorg ervoor dat je ruimte om te werken rond de bank. Als het niet wat voor jou werkt, dan gaat het niet om je gelukkig en productief te maken.
 2. 2
  Begrijp dat het zal moeten sterk, zwaar en duurzaam. Alle torsie boxen hebben een ding gemeen: ze hebben kleine roosters of dozen binnen een grote doos. Dit raster is wat geeft het vak torsie het is kracht. Het is ook een die zijn vorm en niet draaien of buigen onder normale werkbank gebruik zal houden. Maar je moet het bouwen aan het soort werk dat je doet en voor het beoogde gebruik past. Dit zal de grootte en de vorm van uw torsiedoos top te bepalen.
 3. 3
  Maak een vlakke ondergrond. Het maken van een vlakke ondergrond om te gaan bouwen is de eerste stap. Niveau een reeks van dozen of zagen paarden of een gebied dat groot genoeg is voor uw project. Stel rails of lange 2x4's op de top van hen en niveau die.
 4. 4
  Nu leg je eerste blad van half cijfer triplex of MDF bovenop de 2x4's. Dit zal de onderkant van je werkbank top te zijn, opnieuw controleren om ervoor te zorgen dat alles nog waterpas. Dit zal zorgen voor een mooie vlakke bovenkant wanneer de doos torsie is voltooid.
  • De 3/4 "multiplex of MDF moet iets over-size naar de top je wilt. Hierdoor kunt u de lay-out lijnen voor uw rasterpatroon en ruimte hebben om te trimmen is het gelijk met de belangrijkste in doos. Leg lijnen rond de onderkant multiplex of MDF voor de top grootte kleiner de dikte van de buitenkant hardhout trimvlakken dat zal rap rond de top als u klaar bent.
 5. 5
  Gaan leggen de binnenkant raster van vierkanten. Met de buitenwereld lijnen vastgelegd, kunt u beginnen met het opmaken van de binnenkant rooster of vierkantjes op de zijkant van de omtrek. Deze vierkantjes moeten van gelijke grootte zijn langs de lengte en breedte van de top. Hier zullen we met behulp van 1x2 hout voor de binnenkant pleinen, dus zorgen voor de 3/4 "dikte van elk stuk, moet al het korte 1x2's over de breedte van de bovenkant dezelfde lengte zijn als zou de lange stroken. Dit zal zorgen voor een. sterk en vierkant rasterpatroon Opmerking: Alle 1x2 hout moet worden geschaafd of lopen door de tafel zag te zorgen dat ze allemaal dezelfde hoogte.
 6. 6
  Bouw je buiten box frame, gebruikt u de 1x2 hout, voorboren gaten of gebruik een brad tacker en lijm. Leg de buitenrand lijnen van de bank boven op het MDF of multiplex. Monteer het frame samen op deze lijnen je aangelegd. Gebruik schroeven of nagels spijker net lang genoeg om door de breedte van de 1x2 en ongeveer 3/4 van de weg naar de multiplex of MDF. Controleer de buitenkant frame naar zijn plein, maatregel zorgen van hoek tot hoek in een diagonale manier. Dit buiten het kader wordt gelijmd en geschroefd of brad genageld aan de onderkant multiplex of MDF. Vanaf hier is afhankelijk van de haaksheid van het buitenframe.
 7. 7
  Knip uw 1x2 hout om de juiste lengtes voor het raster, gebruiken lange stukken van de lengte van de bank en korte 1x2's over de breedte.
 8. 8
  Plaats de korte stroken aan de voorafbepaalde plaats van het raster tegen het buitenframe langs de lengte van de bank. Een timmerlieden plein moet worden gebruikt op elke korte en lange strook aan zijn vierkante garanderen. Verwijder eventuele overtollige lijm, netheid is belangrijk om een ​​goede vakman als werk.
 9. 9
  Met de korte strips in de plaats voor de eerste rij, kunt u nu toevoegen een lange strook op dezelfde manier, lijm en schroeven in voorgeboorde gaten of brad nagels. Leg de lange strook op zijn plaats en zorg ervoor dat raakt alle korte strips en het aanraken van de buitenkant frame aan elk uiteinde. Brad nagel op de kruispunten van de korte strips en de lange stroken. Je hebt nu een rij van uw raster gedaan, kijk maar om ervoor te zorgen dat alle resterende rijen zullen zijn van dezelfde breedte over de bodem.
 10. 10
  U kunt nu meer korte strips op zijn plaats als je de eerste rij van de korte strips deed, lijm en schroef of brad spijker ze op hun plaats en zorg ervoor dat ze zijn haaks op de lange strook. Hier heeft u tot teen nagel ze aan de lange strook.
 11. 11
  Nu kunt u weer een lange strook op dezelfde wijze als de laatste lange strook te plaatsen en voeg vervolgens de korte strips als de vorige rij met lijm schroeven en of brad nagels. Gebruik lijm op de kruispunten waar de korte strips aan de lange stroken, dit maakt alles sterk.
  • Uw laatste rij van korte strips moet passen niet te strak, maar het aanraken van de laatste lange strook en buiten frame als de eerste rij van de korte strips. Controleer of alles is vierkant en de laatste rij niet buigen de buitenkant frameorgaan uit.
 12. 12
  Laat de lijm droog 's nachts voordat u iets anders doet. Nadat het rooster 's nachts heeft ingesteld, bevestig deze aan de onderkant multiplex. Dit is de onderkant van je werkbank.
 13. 13
  Als de lijm over nacht droog is, hulp te krijgen en draai de bodem en rooster over het terugplaatsen op de 2x4s u gebruikt om een mooie vlakke ondergrond te maken. Controleer of alles nog waterpas en vierkant. Lay out lijnen op de bodem naar de centra lijnen van de 1x2's overeenkomen met aan de onderzijde. Op deze lijnen kunt u brad nagels van buitenaf toe te voegen. Dit zorgt voor een sterke doos.
 14. 14
  Wanneer de brad spijkeren op de bodem is voltooid, kunt u deze weer inschakelen over de bodem, opnieuw controleren voor vlakheid en vierkant. Leg de bovenste laag van multiplex of MDF op de grid. Als u van plan om de doos torsie te gebruiken voor een zeer lange tijd en zijn van plan om de top stuk triplex of MDF wanneer zijn versleten te vervangen, dan niet lijmen op zijn plaats. Dit kan gedaan worden door het aanleggen van de hartlijnen opnieuw voor het rooster onder het bovenste stuk. Met behulp van voorgeboorde gaten, schroef de bovenkant om de onderstaande raster, kunt u mooie messing of brons schroeven gebruiken en laat ze zien voor een mooie contra's. Stalen schroeven kunnen worden gebruikt als teller tot zinken gebracht en de gaten gestoken. Gebruik voldoende schroeven in het net en langs de buitenranden om het zeer veilig te maken. Geen moment of het geven van de top hier. Met deze methode kunt u de bovenste triplex of MDF vervangen en hebben een nieuwe bench top opnieuw voor heel weinig geld.
 15. 15
  Zodra de nieuwe torsiedoos is samen kan de buitenranden van de boven-en onderkant multiplex of MDF gelijk met de buitenranden van de buitenkant 1x2 lijst trimmen.
 16. 16
  De buitenkant trim is een hardhout van 1 "tot 1-1/2" dik en de breedte van de dikte van de doos torsie. De hoeken moeten worden gemijterde of gebruik een mooie doos joint hier. Lijm en schroef de buiten bekleding op zijn plaats, niet lijmen het naar de top multiplex of MDF. De hardhouten buitenkant raam boven-en onderkant buitenranden moeten worden afgerond naar versplintering te voorkomen. Uw torsiedoos is nu klaar en moet ongeveer 3 "dik door wat ooit lengte en breedte die u hebt gekozen.
 17. 17
  Na afronding over randen en het schuren van de gehele bovenkant, kunt u een mooie olie-afwerking op de doos torsie te houden het er goed uit en het voorkomen van eventuele andere problemen van water of wat dan ook in contact kan komen met het. Olie eindigt als 1/2 gekookte lijnzaadolie en 1/2 tong olie, ongeveer 3 lagen.
 18. 18
  Je moet een mooie sterke 2x raam te bouwen met 3 lagen van 2x6 materiaal voor de benen. Deze nieuwe torsiedoos top is niet alleen sterk, stijf en duurzaam, maar zwaar en moet een zware kader om het te houden.
 19. 19
  Het frame voor de top kan zeer goedkoop en nog steeds uitzien als een miljoen dollar. Bij de plaatselijke houthandel, het uitzoeken van de beste 2x6's en 2x8's die je kan vinden. De rang en de kwaliteit van deze is afhankelijk van uw budget. Gele grenen is echt goed voor dit en nog steeds veel minder dan een hardhout.
 20. 20
  Knip de buitenrand van de 2x6 en 2x8's, snijd de afgeronde rand uit, ongeveer 1/4 "-5/16" gaat uit vierkant de randen.
 21. 21
  Snijd de 2x6's op lengte voor de benen, dit is aan u hoe hoog je wilt dat uw bench top. Het moet hoog genoeg dat je niet hoeft te bukken om te werken en niet zo hoog dat je moet proberen te bereiken.
 22. 22
  Knip een van de 3 2x6 lamineren korter door de breedte van de onderkant bijgesneden 2x6 voet en de top geknipt 2x8 rail.
 23. 23
  Met de 2x6's op lengte gesneden en geknipt om breedte, lijm en schroef ze aan elkaar voor dat u laat de juiste hoeveelheid ruimte voor de voet aan de onderkant en de juiste hoeveelheid aan de bovenkant voor de top rail. U kunt gebruik maken van brokstukken voor deze om de juiste locatie van het korte been lamineren garanderen.
 24. 24
  Snij 2 getrimd 2x6 van de lengte van de breedte van het basisframe plus ongeveer 3 "over aan weerszijden van de benen. Deze stukken zijn voor de voet, moeten zij een kleine hoeveelheid materiaal uit het centrum onderste gedeelte van elke voet te hebben laat het ingestelde niveau.
 25. 25
  Lijm en lag schroef de voet (bijgesneden 2x6) aan de benen aan het vooraf bepaalde einde voor de 2x6 voet. Gebruik een framing vierkant om ervoor te zorgen dat de benen en voeten fit plein. Dit geeft je een mooi inletted look voor de voet. Alle houtdraadbouten moet lang genoeg zijn om door de voet / rails en ongeveer 2-1/2 "in de benen, gewoon niet laten gaan volledig door zijn.
 26. 26
  Het volgende stuk toe te voegen is de top rail, dient dit enkel de lengte van de breedte van de onderkant van uw basisframe zijn. Net als bij de voet stuk moet ook worden gelijmd en achterblijven vastgeschroefd. Dit geeft je een inletted uitstraling.
 27. 27
  Nu de been is voltooid, kunt u de lange bijgesneden 2x8 bedhekken bevestigen met lijm en houtdraadbouten. Deze moeten de lengte van uw bank verminderd met het bedrag van meer dan hangen gebruikt voor het monteren bankschroeven zijn. De lange hekken moeten de dwarsliggers overlappen op de hoeken van de benen.
 28. 28
  Een brancard tussen de voet stukken kunnen worden toegevoegd indien gewenst. Twee bijgesneden 2x4's bevestigd aan de bovenkant van de voet zal ook een goede uitvalsbasis om te rekken of kasten bouwen onder uw nieuwe werkbank.
 29. 29
  Het basisframe kan ook een mooie olie eindig na afronding alle randen die onderworpen zijn aan splinteren en schuren het allemaal soepel.
 30. 30
  De top torsiedoos kan bovenop het basisframe worden geplaatst en bevestigd met achtjes of u kunt dwarsstukken installeren over 2x3 "aan de top rails van het basisframe. Plaatsen van vier stukken, een aan elk uiteinde van het basisframe en twee meer gelijke afstand van de uiteinden en pre geboord voor schroeven aan de bovenkant torsiedoos hechten.
  • Deze goedkope werkbank kan veel extra's zoals hebben, gereedschapsplateau toegevoegd aan een kant van de doos torsie. Het kan ook vises bevestigd aan het boven uiteinde hangen als in een bankschroef gezicht en een eind bankschroef. U kunt bench hond gaten voegen, moeten deze worden vastgesteld vóór de bouw van de top torsiedoos. Om bankje honden in een torsiedoos hebt, moet je een bijgesneden 2x6 een rij vanaf de buitenrand te installeren. Deze bijgesneden 2x6 is gelijmd en geschroefd naar de bodem binnen en buiten. Het plaatsen van schroeven op locaties die niet zal bemoeien met het boren van de hond gaten.
  • Meer functies zoals ingebouwde kasten of planken onder het middelste gedeelte van het basisframe.

Plannen


Tips

 • Heb een goede tekening en instructies voordat u begint. Kennen alle elementen van de bench top en de basis. Bepaal hoe en wat je wilt dat het eruit voordat je begint.
 • Doen in een haast niet te krijgen, neem je tijd en hebben een leuke baan, de werkbank is het meest opgevallen stuk in uw winkel, zijn er trots op.
 • Zorg ervoor dat al uw materiaal voor de binnenkant van de doos torsie is dezelfde breedte en dikte vóór het begin, zal dit bespaart u tijd en werk en maken alles pasvorm goed.
 • Laat uw wensen dan rijd je budget, houden het tegen een prijs die u zal blij zijn met, dit maakt het nog beter.

Waarschuwingen

 • Deze torsie boxen zijn zwaar, hulp te krijgen verplaatsen en tillen ze, de basis is ook zwaar, maak uw ontwerp een grootte van de niet zal laten omvallen bij het duwen op een rand van de top. Hoogte en breedte is hier het probleem.

Dingen die je nodig hebt

 • Een tafelcirkelzaag
 • Accuboormachine / schroefmachine
 • Ratchet en socket bouten passen
 • Boorkoppen