Wkinl

Hoe maak je aluminium gevelbeplating schilderen

In plaats van het vervangen van oude aluminium gevelbeplating, is het vaak goedkoper te herschilderen. Het is een zeer eenvoudig proces, en op voorwaarde dat u kunt opstellen en schilderen tijd opzij te zetten, het is iets wat de meeste huiseigenaren kunnen doen zonder professionele hulp.

Stappen

Hoe maak je aluminium gevelbeplating schilderen. Bepaal eerst of de gevelbekleding is aluminium of gegalvaniseerd staal.
Hoe maak je aluminium gevelbeplating schilderen. Bepaal eerst of de gevelbekleding is aluminium of gegalvaniseerd staal.

Controleren op aluminium

 1. 1
  Bepaal eerst of de gevelbekleding is aluminium of gegalvaniseerd staal. Gegalvaniseerd staal mag niet worden geschilderd met geen olie gebaseerde verf; wat verf fabrikanten opgeven latex alleen op staal. Je kunt zien of het staal met behulp van een goede sterke magneet. Als het plakt aan het opruimen, het is staal.

Voorbereiden van de gevelbeplating

 1. 1
  Reinig de aluminium gevelbeplating. Verwijder korstmossen, algen, vuil en andere roet die is gegroeid op of vast aan het opruimen in de tijd. Een paal schuurmachine is zeer geschikt voor schrobben. U hoeft alleen een groen nylon schuursponsje om de schuurmachine en spray op wasmiddel en schrobben.
  • Wat ook schoner wordt gebruikt, een goede spoeling is belangrijk om alle resten van het reinigingsmiddel te verwijderen.
 2. 2
  Overwegen of de gevelbeplating vereist primer. Laat het oppervlak van de geleider bij de beslissing of je moet grondlaag. Als je onzeker bent, dan grondlaag alles. Het kan geen kwaad en zal een betere en langer durende baan te bieden. Voor wat begeleiding om al dan niet het misschien primer verf nodig, overwegen:
  • Als de gevelbeplating eerder werd geschilderd met een latex verf en je bent herschilderen, moet je niet hoeft te grondlaag, tenzij het oppervlak is in slechte staat, zoals peeling of krijten.
  • Als u grondlaag, gebruik een goede olie gebaseerde buitenkant primer, verdund door de toevoeging van 1 pint (475 ml) per gallon (3,78 liter) van thinner. Het gebruik van een olie gebaseerde primer voorkeur boven een latex primer omdat deze bevat in het algemeen ammonia, dat reageert tijd met aluminium microscopische luchtbellen ontstaan, wat tot vroegtijdig falen van de primer (en dus verf) oppervlak.
 3. 3
  Vergeet niet dat een licht schuren is nuttig voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag. Dit helpt de verf te houden aan de oppervlakte. Zand met een 150 korrel schuurpapier.
  • Als je het opnieuw bekleden van een acryl latex met latex, schuren is geen big deal, omdat de latex sluit zeer goed aan latex. Echter, als er onderdelen zijn geschild of geborreld, zand die delen op een minimum, te zorgen dat ze niet de eerste gebieden te pellen na de nieuwe verf wordt toegevoegd.

Afwerking tot

 1. 1
  Voeg een afwerklaag van acryl latex. Gebruik een lage glans of satijn afwerking - Dit lijkt meer op de fabriek afwerking.
  • Voor een echt gladde baan, gebruik dan een airless spuitmachine met een.017 geweer tip. U kunt een professionele machine in de meeste gebieden te huren.
  • Als u wilt poetsen en rollen, met een schuimroller, die een vrij gladde afwerking geeft.
  • Welke methode wordt gebruikt, voeg Flood Flowtrol verf conditioner om de verf. Het vertraagt ​​het drogen en laat de verf flow en niveau uit. Als u de gevelbeplating spuiten, kunt u de opbouw van het materiaal snel. Als je borstel en rollen, zal je een paar lagen nodig hebt om goede dekking te krijgen.

Tips

 • Een hogedrukreiniger versnelt het reinigen. Ze kunnen worden gehuurd in de meeste gebieden. Als je de druk wassen, je nog steeds kan nodig zijn om sommige vlekken schrobben uit oude verf. Als je hebt krijten verf, een druk wassen is de beste methode voor het verwijderen van krijten, maar check uw waterleidingbedrijf regelgeving als het een droogte seizoen, als buiten het water gebruik kan worden gecontroleerd.
 • Pittsburgh Paints maakt een aluminium gevelbeplating overspuiten materiaal. Het is heel goed, maar aan de dure kant. Het is het beste als je het spuiten van de gevelbeplating met een airless spuitmachine.

Waarschuwingen

 • Oude fabriek gevelbekleding eindigt vaak krijt. Verwijder het krijt voor het schilderen. Gebruik TSP reiniger voor krijten verf en / of een hogedrukreiniger. Heel goed uitspoelen, tot je niet meer krijt kleuring in het spoelwater.