Wkinl

Hoe maak je een piepend bed frame vast

Je hebt misschien gemerkt dat uw bed piepende of krakende geworden vanwege hun leeftijd, het klimaat verandert, of diverse andere redenen. Lees verder om te leren hoe u uw bed stiller en misschien zelfs veiliger te maken!

Stappen

Hoe maak je een piepend bed frame vast. Probeer de oorzaak van het geluid te bepalen.
Hoe maak je een piepend bed frame vast. Probeer de oorzaak van het geluid te bepalen.

Eerste beoordeling

 1. 1
  Probeer de oorzaak van het geluid te bepalen. Als het geluid komt meestal op een bepaald moment van het jaar, of tijdens bepaalde weersomstandigheden, kan het klimaat gerelateerde ruis. Als de ruis optreedt hele jaar door, dan kan het een gevolg is van het bed los in de loop der jaren zijn. (Hoewel de nieuwe bedden soms piepen als goed, dit is meestal een gevolg van de sluitingen die het bed samen niet goed vastgedraaid).
 2. 2
  Probeer te lokaliseren waar het gepiep vandaan komt. Het vinden van de hoek dat is het maken van lawaai kan over het algemeen maken de vaststelling van het piepen een stuk makkelijker. Evenwel kan worden uit meer dan een locatie.

Controleer uw matras

Veel mensen wijten hun bedframe voor piepende geluiden, wanneer het probleem is vaak gekoppeld aan hun matras. Probeer deze eenvoudige stappen voor het begin geen grote reparaties aan het bedframe.

 1. 1
  Controleer dat de matras is gericht op het bedframe. Ongelijke verdeling van het gewicht kan vaak leiden tot piepende geluiden.
 2. 2
  Draai het matras. Nogmaals, het balanceren van de gewichtsverdeling over de veren kan vaak een groot verschil maken. Matrasfabrikanten vaak raden u aan om regelmatig de matras draaien toch te garanderen, zelfs slijtage.
 3. 3
  Leg er een voorwerp onder de matras. Een stuk triplex of hardcover boek is gewoonlijk het meest geschikt voor dit. De extra druk kan niet de piepende geheel te verwijderen, maar zal zeker verminderen.

Reparatie van uw bedframe

 1. 1
  Ontdek het materiaal je bed is gemaakt van. Dit zal bepalen wat je volgende actie zou moeten zijn.
  • Als het bed is gemaakt van metaal, het aandraaien van de schroeven die het bed samen het probleem oplossen. Dit is een relatief eenvoudige taak van het vinden van de grootte van de bouten en moeren, krijgen een sleutel en aanscherping ze op. Een snelle schot van smeermiddel (zoals WD-40 of vaseline) kan zeer nuttig zijn bij het verminderen van een piepende geluiden.
  • Als het bed is van hout, het aandraaien van de schroeven kan geen optie zijn. Veel oudere bedden zijn samen met nagels in plaats van bouten gehouden en het bestuur dat het probleem veroorzaakt kan worden gesplitst, waardoor het erg moeilijk aan te scherpen. In ieder geval zal een toepassing van smeermiddel zoals WD-40 een lange weg naar het bed zwijgen gaan. Hoewel sommige mensen niet geloven dat een glijmiddel gemaakt voor metaal zal werken op hout, zal het meer dan je zou vermoeden doen.
 2. 2
  Doen een grondige eindcontrole van het bedframe. Dit moet periodiek worden gedaan, zelfs na de reparatie, ongeacht of je bed frame is hout of metaal. Soms is een 'nieuwe' piepen kan de enige aanwijzing dat het bed zelf is los en kan mogelijk niet op een bepaald punt. Als een bedframe lijkt alsof het zou kunnen worden steeds zwak in een hoek, kon je ofwel proberen om het te versterken of te vervangen.

Tips

 • De meeste keren is het niet het frame dat lawaai maakt, maar de boxspring. Een eenvoudige oplossing is het zetten van een stuk hout tussen de matras en de boxspring. Multiplex werkt ook, maar het komt alleen in 4'x8 'stukken. Als u niet beschikt over een vrachtwagen, een goedkoper alternatief is te halen wat 1 "x6" -6 "schutting planken en plaats ze op de leien van de boxspring.
 • Lattenbodems soms moeten worden vervangen. Piept kan het eerste teken dat de tijd zijn tol, of ze kunnen gewoon in de behoefte van tuning zijn. Over het algemeen, als een bout blijft weer uit en draai zelf, mag u alleen nodig om de bout, die ongeveer 50 cent zal kosten vervangen. Als de gaten dat de bouten doorlopen worden gedragen, zou dit duiden is het misschien tijd om te gooien zijn of vervang het frame. Houden de bouten strak zal sterk toenemen van de levensduur van een metalen frame, omdat de bouten niet kunnen ruimen uit de gaten zo gemakkelijk.
 • Als het bedframe is onevenwichtig, kan het piepen als je beweegt in bed. Zoek een evenwichtsprobleem, zoals een oneffen vloer of een beschadigde poot. Sommige lattenbodems kan ook harde kunststof wielen op de hoeken en plastic standouts in het midden van het frame. Overwerk, kan deze regeling het evenwicht van het bedframe vervormen als het bed is op een zachte ondergrond zoals een tapijt. Het verwijderen van het centrum standout en het toevoegen van een ander soort ondersteuning (dwz een paar boeken en een pot deksel) kan helpen.
 • Ga voor de meest betaalbare aanpak eerst en je zou een paar dollars te besteden bij de meeste. Als dat niet lukt, ga dan voor de meer ingrijpende reparaties.

Waarschuwingen

 • Bij het gebruik van sproeismering, moet je genoeg om het piepen te staken toepassen, maar moeten met mate worden gebruikt. Het duurt meestal veel minder dan een half ons van sproeismering een eenvoudige piepen te stoppen.
 • Wees voorzichtig bij het aandraaien van bouten om de juiste sleutel te gebruiken. Een verstelbare moersleutel kan het werk doen, maar het kan ook gemakkelijk rond de hoeken van de bout en moer. Als de hoeken ernstig zijn afgerond, mag u niet in staat zijn om de bout te verwijderen zonder het indienen van nieuwe flats op de zijkant van het hoofd. Dit is een ongewenste taak die gemakkelijk kan worden vermeden door het vinden van een sleutel die goed past de bouten.