Wkinl

Hoe te rijden in 2 puntpositie

Een paard in 2-punts, of 'springen positie', kan lastig zijn om meester, maar met de praktijk en aandacht voor detail, wordt het een zeer nuttige vaardigheid. Het is nodig voor het rijden over sprongen en kan een alternatief plaatsen van de draf zijn.

In te gaan op de 2-punts positie op de verkeerde manier kan de nek van een paard beschadigen, dus lees op het leren om weg te corrigeren.

Stappen

Hoe te rijden in 2 puntpositie. Verkort de stijgbeugels.
Hoe te rijden in 2 puntpositie. Verkort de stijgbeugels.
 1. 1
  Verkort de stijgbeugels. Als uw stijgbeugels te lang zijn, het handhaven van de 2-punts positie wordt vermoeiend. Sinds 2-punts voornamelijk wordt gebruikt voor het springen en de hand galop, wil je een iets kortere stijgbeugel.
 2. 2
  Stel dat de 3-point positie (dit is uw "normale" rijpositie, met beide benen en zitting volledig op het paard), en zinken zo veel gewicht in je hielen mogelijk.
 3. 3
  Neem een handvol manen in een hand vijf of zes centimeter in de voorkant van de pommel, terwijl het verkorten van uw teugels om een goed contact met de mond van het paard te behouden. Dit zal gestage u, en u toestaan ​​om je evenwicht te bewaren.
 4. 4
  Houd je rug recht en ontspannen, en het vermijden knijpen met de knieën, til je billen uit het zadel. Uw zwaartepunt moet iets naar voren van waar het was in 3-punt. Steady jezelf op de hals van het paard tot je je balans punt te vinden.
 5. 5
  Niet sturen met uw teugels. Het zal de 2 punt positie verpesten. In plaats daarvan sturen met je benen. Bijvoorbeeld als je wilt naar links te gaan, gebruik je andere been (rechter been) en druk uitoefenen op het paard met het been. Terwijl je onder druk te zetten met je rechterbeen, 'de deur open' met uw linkerhand. Dat betekent dat je los te maken van de teugels alleen in je linkerhand en trek naar buiten alsof je het openen van een deur. Doen die twee dingen plus besturing met je teugels geeft u perfecte controle.
 6. 6
  Wanneer u zich comfortabel evenwichtig, knijp je paard naar voren met je benen. Gefeliciteerd! Je bent nu rijden in een correcte, schone 2-point positie!

Tips

 • Het doel van de 2-punt is om je interferentie te verminderen met natuurlijke vermogen van je paard te springen - het doel is om je evenwicht op een zodanige wijze dat zowel zijn rug en nek zijn gratis.
 • Heeft u een paardrijden maatje of je instructeur naar u kijken als je beweegt rond de ring in 2-punt. Iemand op de grond staat zal zijn om u te vertellen als je uithollen je rug, of leunt te ver naar voren.
 • Als je kunt, de praktijk van uw 2-punt op een longeerlijn. Putting je armen recht naar de zijkant (zoals vliegtuigvleugels) zal helpen om je te leren de juiste balans.
 • Wanneer je gaat in springen positie je lichaam moet ongeveer hetzelfde om uw paarden nek tijdens het springen zodat je zijn bemoedigend uw paard, bent u balenced en zo is uw paard.
 • Denk aan 2-punt als het hoogste punt van een stijgende draf - alleen, in plaats van terug naar beneden, je blijft boven het zadel.

Waarschuwingen

 • Niet je benen helemaal rechtzetten! Je knieën zijn nu waar je lichaam beweging van het paard volgt, dus ze moeten kunnen buigen.
 • Niet te veel leunen op de hals van het paard - zetten gewicht op zijn forehand zal hem traag over hekken te maken. Zodra u beter in te krijgen, moet u in staat om jezelf te balanceren zonder zelfs zijn nek te raken.