Wkinl

Hoe te ontdoen van papier

Dit artikel bevat eenvoudige manieren om zich te ontdoen van de papieren die u niet meer nodig hebt of papieren die omhoog het volstoppen van uw huis!

Stappen

Hoe te ontdoen van papier. Verbranden - Dit is de beste manier om zich te ontdoen van belangrijke papieren met gevoelige informatie.
Hoe te ontdoen van papier. Verbranden - Dit is de beste manier om zich te ontdoen van belangrijke papieren met gevoelige informatie.
 1. 1
  Verbranden - Dit is de beste manier om zich te ontdoen van belangrijke papieren met gevoelige informatie. Zorg ervoor dat u mag het papier te branden in uw stad, provincie of gemeente. Verbranden het papier in een metalen vat, op een heldere ondergrond zoals beton, om te voorkomen dat de container of iets niet in de vuilnisbak in brand vangen.
 2. 2
  Compost is - Kranten en niet-glanzend papier maken uitstekende compost materiaal, vooral in compostbakken die veel keuken type restjes hebben. Het droge materiaal helpt genieten van het watergehalte van de keuken restjes en helpt zuurstof de paal. En geen zorgen, de meeste inkt is niet giftig deze dagen. De meeste van allemaal, wordt u de bouw van de gezondheid van uw grond en de tuin.
 3. 3
  Versnipperen of scheuren het uit elkaar - Zorg ervoor dat je het in kleine stukjes. Daarna deze in de prullenbak. Als u regelmatig een grote hoeveelheid papier met prive-informatie, investeren in een shredder.
 4. 4
  Recycleren! - Recycling is een goede optie, en de meest vriendelijke voor het milieu! Google zoeken "uw stad + recycling" om te zien waar u uw papier kunt nemen!
 5. 5
  Voorkomen dat het komen. Stop ongewenste e-mail bij de bron. Kijk of uw bank-of hulpprogramma zal stoppen met het verzenden van je papieren facturen. Krijg directe storting en papierloze salarisstrookjes, als ze een optie. Lees de krant online. Annuleren abonnementen op alle tijdschriften je niet leest.

Tips

 • Bij brandend papier, gebruik dan een metalen container. Laat nooit een vuur onbeheerd achter. Zorg ervoor dat het vuur volledig is opgebrand voordat het teruggooien van de as. U wilt niet naar een ander vuur aan te steken! Niet verbranden papier dat plastic coating of ramen heeft.
 • Papiersnippers kunnen worden gebruikt als strooisel voor, maar ook, als het niet glossy. Zorg ervoor dat het vochtig te houden.
 • Als het papier lang genoeg is, snijd hem in kwarten en laat het door de telefoon om berichten op te nemen.
 • Vraag je leraar / docent als je dit soort papier kan gebruiken voor het draaien in huiswerkopdrachten.
 • Sommige Britse gemeenten accepteren geen papiersnippers in de recycling van afval bakken dus als je wilt veilig verwijderen van gevoelige informatie versnipperen dan branden. U kunt de aankoop items die compact papiersnippers in brand logs
 • Als pagina's slechts een kant die iets gedrukt heeft, gebruik het als kladpapier voor een examen (met toestemming) of een boodschappenlijstje.
 • Papier zal compost, maar vergeet niet dat het koolstof (bruine spul), dus in evenwicht is met veel stikstof (groene spul) en deze vochtig houd. Ook, terwijl meer soja gebaseerde inkten en toxisch zijn de laatste jaren ontwikkeld

Waarschuwingen

 • Bij recycling papers, wees voorzichtig! Het weggooien van de opbrengsten die een credit card nummer op te hebben is een geweldige manier om uzelf een makkelijk doelwit voor diefstal van identiteit te maken!
 • Wees voorzichtig met het brandende vuur. Maak het niet te groot te maken.
 • Wees voorzichtig om geen papier gesneden te krijgen!