Wkinl

Hoe om te komen met een bijnaam

We hebben allemaal gehoord van ten minste een. Een bijnaam die was zo cool, we wilden dat het van ons was. Maar, hoe verzinnen ze ermee? Lees verder!

Stappen

Hoe om te komen met een bijnaam. Je moet twee dingen te realiseren voordat u begint.
Hoe om te komen met een bijnaam. Je moet twee dingen te realiseren voordat u begint.
 1. 1
  Je moet twee dingen te realiseren voordat u begint. De eerste is dat een bijnaam kan kleven met u voor de rest van het leven, dus niet degene die je kon spijt van te maken. Ten tweede, oude vrienden en je familie mag nooit gebruik maken van de bijnaam, dus niet een om ze te imponeren. Het is voor jou!
 2. 2
  Je nickname moet zo goed een onderdeel van u als een van je ledematen, dus heel goed na te denken over jezelf. Noteer een lijst die bestaat uit;
 3. 3
  Je favoriete liedje, je favoriete ding om te doen, je favoriete dier, uw meest dierbare voorwerp, uw favoriete auto, uw favoriete kleur, en uw favoriete dessert of uw favoriete spreuk.
 4. 4
  Kijk naar de lijst en beslissen of er dingen zijn die geen potentieel hebben, steek deze dingen. Als er geen namen die opduiken in je hoofd als gevolg van een item, schrijf ze ernaast.
 5. 5
  Vergelijk de dingen op je lijst naar elkaar. Als er een paar dingen die samen zouden kunnen gaan op een bepaalde manier, konden ze een goudmijn voor een bijnaam te zijn.
 6. 6
  Vergelijk je lijst met jezelf. Als er iets komt overeen met de manier waarop je kijkt, jurk, of handelen, kan het de sleutel om je nickname te houden.
 7. 7
  Zoek een favoriet boek of toneelstuk. Kijk naar de namen van de personages ', eventuele overeenkomen met uw lijst, is er een andere bron van mogelijkheden.
 8. 8
  Denk na over wat je hebt geleerd en vond, moet je een paar bijnaam ideeën. Beslissen welke het beste bij u past en probeer het uit met de mensen die je ontmoet. Vergeet niet om mensen wat ze denken te vragen. Het is nog beter als je vraagt ​​om suggesties! Veel plezier!

Tips

 • Vergeet niet om die dicht bij u in de pret omvatten. Geef je partner een bijnaam, of je vriend een bijnaam, enz.
 • Wees humoristisch, maar passend.
 • Het kan makkelijker zijn om je vrienden aan het werk voor u doen, maar alleen als je ze vertrouwt.
 • Heb een nieuwe film niet kopiëren alleen omdat het populair nu. Je zal zien als een schaap in zijn kudde. (Uw bijnaam kunnen zijn Lams-chops, of Bo-peep!)
 • Als al het andere faalt om wat ideeën vonk.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te hard, of je zal niet blij zijn.
 • Niet ooit andermans bijnaam kopiëren, want zij kom je snel genoeg en wanneer dat gebeurt zal je meestal eindigen met een slechte rep.
 • Heeft iets als Chick Magnet niet doen.
 • Niet je nickname veranderen voortdurend.